Ben hissetmiyorum pek.. sizi merak ettim. Böyle hissetmeyen kaç kişiyiz? Ruhuma 70'lik bir nine oturmuş kalkmıyor vallahi..

Ben hissetmiyorum pek.. sizi merak ettim. Böyle hissetmeyen kaç kişiyiz? Ruhuma 70'lik bir nine oturmuş kalkmıyor vallahi..

Hissediyorum desem yalan, hissetmiyorum desem moda. İki arada bir derede kaldım gerçekten. O kadar çok insandan duyuyorum ki bunu.. bi sorguluyorum kendimi. Ben buraya ait değilsem o ait. O ait değilse ben aidim. Ama nasıl ikimizde buralı gibi hissetmeyiz bunu çözemiyorum. Ya kendini farklı lanse etme çabası ya da anlaşılmıyorum düşüncesi -sözüm meclisten dışarı bu arada- o yüzden kendi dünyamda takılıyorum. Oksijen gerekti mi bu dünyaya, zamana dönüyorum. Onun dışında kendi diyarımdayım. Aksi takdirde kafayı yerim gibi 🤦♂️
Aşkımm bende de var o nineden bunları iyi bir huzur evine yatırıp gençliğimize mi baksak🙄😅
Zaman zaman hissederken zaman zamanda gençliğimi şu yıllarda yaşasaydım keşke demiyor değilim tabiiii
Biz yatirmadan da keyfimize bakmayi biliriz kız
Kız olsun boş ver oradakiler akıllı. Disaridakiler deli asıl
Kimse ben sorumsuz bir insanım, şöyle hatalar yaptığım için de hayatım kötü demiyor da; ben zamanın insanı değilim diyor. Eskiden insanlar aşkı için neler yapıyormuş vay be diyor, kendisinin 15 flörtü var. Biriyle ciddiye dönüşse ilişkisi maaşı ne kadar, acaba yeter mi muhabbetine dönüyor. Bu devrin insanı değilim diyen çoğu insan, siz tam da bu devrin insanısın. Layık olduğunuz gibi.
Konu ne sen nereye bağlamışsın.
Ben anladığım şekilde cevap verdim
Cevap
8Cevap
Ben zaten hep derim bunu. Ben bu döneme ait biri değilim diye.. Hatta ben bu gezegene bile ait değilim bence..
Gram hissetmiyorum hem de.. Daha eski dönemlerde dünyaya gelmeliymişim diyorum çoğu zaman.
Topla valizini zamanda yolculuk yapıp istediğimiz zamanda yaşamaya gitcez
Hiç hissetmedim ve sanırım hissetmeyeceğim. 1970 80 lerin 35 lik adamları gibi bir halde yaşıyorum sanki
Maalesef bu dönemin insanlarını bende anlayamiyorum. En iyisi uzak durmak elimizden geldiğince :))
Hayır. Şahsen 1933-1945'e aitmiş gibi hissediyorum.
Neyse güzel ve şanlı günler geri dönüyor yavaş yavaş Almanya'da🙂
Ben tam olarak bir ortacag demircisi gibi hissediyorum
Ruhuhen çökmüş durumda oluyorsun şöyle kafamız rahat olsa bunlar olmaz
Bu dönemdeki insanlardaki ruhsuzluk beni boğuyor. Ben de hissetmiyorum
Bu cagin insani olmadigim asikar.
Ben eskilerde kalmışım
Ben geçmiş nesil insanıyım bunu fark ettim
Ben hiçbir yere ait hissetmiyorum zaten
Daha başka şeylere ait hissetmiyorum
Hayır.
Ruhum hissediyor bedenim hayır
Bazen hayır