Özünde iyiyse iyidir sen yanlışsın o zaman
önemli olan ne yaşattığı iyi olsaydı bunu yapmazdı
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Özünde iyi biriyse sana kötü şeyler yaşattıysa sorun belki sende de olabilir ama onda da olabilir ikiniz de de olabilir sonuç olarak birbirinizle uyumlu olmadığınız veya o kişinin tecrübesiz olduğu olabilir ben de önce öyleydim çok iyi bir insanım gerçekten tutsam niyetimle söylüyorum ama ilişkinin yani gerçekten sevdiğim iki kişiyi tecrübesiz olduğum için kaybettim ve şu anda zaten istesem de kimseyle birlikte olamıyorum sevemiyorum kolay kolay veya karşıma çıkmadı daha şimdi öyle iyidir
Bilmiyorum ben kardeşim gibi gördüm çok değer verdim ne istediyse yaptım sonra istekleri bunalttı dedim azalt yoruluyorum kullandığını düşünüyorum dedim bi anda silip attım onun zoruna gitti sonra ben hatalıyım dedim barismaya çalıştım bu sefer suçlu hissettirdi laflar sokmaya başladı sonra ben sildim
Hatalı benim heralde özünde çok iyi normalde herkesle iyi geçinir
Ona olan tavrımı, bana yaşattıklarını belirler. Özünde iyi biri olması ise, özür dilemesi durumunda ben hemencecik arada geçen eskiyi unutmamı sağlar. Bence fark budur.
Cevap
2Cevap
Önemli olan ne yaşattığı iyi olsaydı bunu yapmazdı
İnsanların özünde nasıl olduğu umrumda değil, ben bana yaşattklarına göre iyi kötü derim
Degişkenlik gösterebilir.
İyiyiyse cennete gitsin
kötüdür
hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?