AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Bence çoğu kişi kendi çıkarlarına bakarak hareket ediyor 🤔 o yüzden çevremizde iyi birilerini bulmak çok zorlaştı..
İyi insan diye bir şey gerçekten yok. Herkesin karanlık bir tarafı var. İyi insan görünümlü şeytanlardan kaçının.
Kötülerinden uzaklaş bulursun bence çünkü ben şuana kadar öyle yaptım ve buldum çok şükür
İnşallah bana da gelir benim ki
İnşallah balım
Evet çok aranan ama... Az bulunan şey maalesef
Nasıl bulacam onları
Zaman biraz sohbet tanımak zaten işte tamam bu o kişi diyebileceğiniz süreci size yansıtacaktır.
burada ben iyiyim ben şöyleyim diyen kimseye güvenmeyin
Sadece sohbet etmeye çalışın zaten kişi rengini belli edecektir. Size analist olun kişi üzerinde
Anladım ama bazı insanlar gerçek kişiliğini çok iyi gizliyor ya ondan içerdekini görmek bazen mümkün olmuyor
Evet o yarı bir meziyet o kişileri biraz dahanuzın vade de tanırsınız. Ama iyi bir analiz ile o kişinin ya da kişilerin doğru insan olmatıklarını mutlaka ortaya çıkartabilirsiniz.
Sözünde durmak gibi size değer vermek gibi önemsemek gibi bu arkadaşça saydıklarım bunun gibi bir çok örnek vermek mümkün
Offf bir bilseniz asıl isteklerini almaya çalışmak için nasıl rol yaparlar bir an onu kendi benliğinizin ruh eşi sanarsın söylediklerinizin hepsini yaptı desem
Yani o zaman istediklerini vermeyi denemelisiniz.
Böylece asıl niyeti ortaya çıkar derim.
Zaten amaç başka ise size karşı soğurmve agresiflik hallerine bürünür
Evet işte ani bir agresifleşme gördüm gerçekten bu o mu diye şaşırdım kaldım insan hazmedemiyor böyle bir varlığı sevebildiğine kendi duygularına üzülüyor kendi benliğine
İşte analiz budur demek ki senin de dediğin gibi kendinş senden saklamış hep kendi kişiliğini vs bence erkenden dönmen lazım o yoldan
Ne dönecek ben ne de dönülecek yol kaldı kapandı o kapılar sadece içimdeki kalbimdeki aklımdaki o ve yaptıkları kaldı
Anlıyorum seni baya üzmüş ve yıpratmış sanırım sende onu tanımakmiçin baya uğraş vermişsin sanırım
Evet öyleydi umarım geçer
Geçer emin ol kendini daha fazla o kişi için yıpratma derim toparlamaya çalış onun sana kötü yanlarını gizlediğini düşün ve seni oyaladığı hep aklına getir böylece nefret edersin ve unutursun arkadaşım
Teşekkür ederim 🙏🏼
Hayır kalmadı. İnsanlardan izole olmak ve kendi köşemize çekilmek lazım. Güzel şeyler zaman alır.
Kaldı ama denk gelebilmek üzerine bir bilgim yok, şans
Evet kaldı tabiki biraz uzagimzda ama yine de varlar
İyş olduğumu düşünüyorum.
Sanırım herkes öyle söylüyor
İyiden kastın nedir
Yalan söylemeyen , bencil olmayan , merhametli , tek niyeti bir insanı kullanmak olmayan …
Ben öyleyim bir artısı yok bunların
Gerçekten mi onlar gibi demir döver gibi üretilmiş bir kalp mi isterdiniz yoksa bu ince işçilik gerektiren kalbiniz o belki çok acı çekiyor olabilir ama onun güzelliğinin farkına varın derim
Gerçekten katı olmak isterdim merhametin insana bir yararı olduğunu düşünmüyorum aksine zarar veriyor karşılık görmüyorsun elinde olmadığı için değişemiyorsun da bu kez insanlar senin için saf ya da enayi demeye başlıyor.
Sınırlarınızı bilin bırakın kalbiniz iyi niyetiniz böyle kalsın kendinize sınırlar çizin ve onların dışına çıkmayın hiç kimse için o zaman hayat sizin için (temiz kalbiniz için) yaşanılır bir yer olur
Ben varım gel tanışalım
Burdan biri ile tanışmaya tövbeliyim
Biri dilini yakmış belli ki
Sıyırdı geçti yanmasına izin vermedim
Doğrudur benimde başıma benzer bir durum geldi
Korkmuyor musun o zaman ikinci kez hata yapmaktan
Yani sende onun gibi değilsindir herhalde her insan farklı sonuçta ve aynı zamanda illa ilişki yaşayalım diyemem ki hani belkide çok iyi iki arkadaş oluruz
Anladım haklısınız herkes aynı değil ama bu platformda düzgün insan olmadığını düşünüyorum diyeceksiniz ki o zaman sen niye kullanıyorsun …
Estağfurullah herkes aynı şeyi diyor ama lügat olarak herkes kendince iyi işte 😉 ne iyiyiz ne kötüyüz iyi mi yoksa kötü mü olduğumuz da tanıdıkça zamanla anlaşılan birşeydir 😊
Doğru diyorsun kime göre neye göre iyiyiz daha filozoflar bile bunun tam tanımını yapamazken kalkıp bizim gibi zavallı insanlar kendi kendine iyi kötü betimlemesi yapıp bunun üzerinden arayışlarda bulunuyor doğru mudur ki şu yaptığım
Doğru olup olmadığını anlamak içinde gerekli olan tek şey zaman 😊 onun için çokta bu durumu kafaya takmadan ve kasmadan tanışıp zamanla neler olacağını kendi gözümüzle görmek mantıklı olandır diye düşünüyorum
Peki ama sizin için çokta zamanım yok bunu bilmeniz lazım
İşlerin yoğunluğundan ötürü felan mı yokda vakit ayırmak istemiyorum demek mi önce bunu bilelim
Çok fazla çalışmam gerekiyor çoğu zaman ondan ötürü
Hmm saygı duyarım 🙏🏻
Bunu kabul edip tanışmak istiyorsanız olur ama derim
Elbette sizi tanımak isterim fakat çokta ihmal etmezsiniz demi bana da vakit ayirirsiniz hani gün içerisinde yoğun olsanız bile akşamları en azından 😊
Bunları konuşmak için erken daha ben sizi takip ettim
Kanka sen onlara iyiden onlar iyi sen kotuysen hepsi kötü yanı
Yorumdan anlamdım kusura bakma
Diyorumki iyi insan sen iyisen iyiler sen kötüysen kotuler yani iyi insan yok
Anladım sağol yorum için
Rica ☺️
Ben kaldım hala yıkılmadım ayaktayım 😅
Kaldığına inanıyorum
aynen bana da soyle ogrenirsen
Önce iyi insan olmalı
bir sen varsın birde ben
Kaldı da kendi halinde onlar toplumdan uzak
Evet çok haklısın ya
Onların kıymeti kalmadı artık
Niye ya benim açımdan en kıymetli olanlar onlar
Lafta öyle ama icraatta yok
Doğru diyorsun çoğu insan için lafta artık uyanmanın icraatta geçmenin vakti geldi
Geçti artık
Senin için geçti benim için daha zaman var bulacağım onu
Kimi
Benim yanlışlarımın doğrusunu
Ne için arıyorsn sevgili, arkadaş,, dost vs
Beli bir kalıba sokmuyorum onu ona karşı hislerime ve düşüncelerime göre değişecek bir şey bu
Nerde yasıyorsun
Ne yapacaksın bunu
Merak ettim
Neden bunu merak ettin
Çünkü sorduğun soruya uygun kişiyim
Ben uygun kişinin burdan çıkmayacağına eminim ve bu kadar kolay onu bulamayacağıma da o eğer aklımdaki kişi ise böyle bir yerde işi yoktur onun. Onu bulmam gereken yer burası değil ve gerekli olan mücadeleyi vereceğim onu bulmak için
Peki burası uygun değilse onu arayan kişinin burada ne işi var? Bulunan kişi de böyle düşünüyorsa sende yanlış yerdesin demektir
Çok doğru yanlış yerdeyim şu an burdayım ve 1 saat sonra burada değilim sadece şu an yaptığım deşarj olmak gibi bir şey bana göre olmayan bir yerde bana göre olanı aramak ne büyük hata olur
Nereli olduğunu bilseydim sohbet bu kadar uzamicak aslında
Nereli olduğum neden bu kadar önemli anlamıyorum mesela
boş ver. Hoşçakal bol şanslar umarım bulursun
Var var olmaz olur mu
Neredeler
Nadirler
ben iyilere denk geliyorum
Ben kaldım bennn
😅
Bana denk geldin daha ne istiyon
Aman aman
:((