Kişilik & Karakter konusunda 11,9b cevap paylaştı. Güzel arkadaşım sana hak veriyorum aynen öyle oldu ancak onu yapana değil yaptırana bakmak gerekir. Gençlerimiz eskiden okulu bitirmeden önce bazı kurumlar bizde çalış diye öğrenci ile bağlantı yapardı. Şimdi çocuklar mezun oluyor işsiz kalıyor. Lise ortaokul mezunları bile rahatlıkla iş bulurken gençlerimiz hepsi işsiz tuik denilen istatistik kurumu yalan istatislerle halki yanıltıyor. şu son yılda 22 yılda 48 tane kağıt fabrikasi 10 adet tekel fabrikası, sumerbank şeker fabrikaları elektrik santralleri buralarda yuzbinler milyonlar nasibini alırken 22 yılda yapılan hiç fabrikayok ona karşı yüzlerce fabrikalar satılmış. Bu ülkeye işsizlik olarak kem kızlara kimde erkeklere yansıdı kimse geleceğini güvende görmediğinden evlenemiyor. Elenmek için girişimde bulunamıyor. Buda hem kızları hemde erkekleri dediğiniz şekle girmesine sebep oluyor. Bunda ben gençlere suç bulmuyorum. Bence tüm suç gençleri bu hale sokan hükumeti suçlu buluyorum. Avrupa da ülkeler kendi insanına iş bulduğu gibi milyonlarca Türk vatandaşımıza iş veriyor bizimkiler ise kendi vatandaşına iş bulamıyor bu yetmiyor çalışan fabrikaları kapatıyor. Anlayir bu olunca durum bu oluyor
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBizim de parmağımız var bunda. Çoğu an feminist olarak düşüncelerim olsa ve erkolar da adımı feministe çıkarsalar da bu konuda bizim de parmağımız var. Bizim de içimizde karşı cinsin peşinden koşan. Hadi, yalansa yalan de. Adil de diyordu "Günümüz İnternet çağında erkeklere yazan çok kadın var. Görüyoruz, denk geliyoruz." diye. Eskiden erkek giderdi kadının ayağına. Şimdiye bakalım. Kadınlarda da var erkeğin ayağına giden uzak mesafe ilişkisi yürütüyorsa falan. Gerçi bunda erkeğin de parmağı var. Karşı tarafın amacından emin olamıyor bazen kızlar. Seviyor sanıyor ama sevse zaten bahane üretmez kendi gelir. Yok falan diyor yok filan diyor. Bir şekilde karşı tarafı oyalayan birçok erkek de var. Tabii, bunu kızlar nasıl algılıyor? Sebep... 😂😂Atıyorum "Maddi durumum şu an müsait değil." dedi beyefendi. Gidip kendi üç beş kuruş köşeye atıp biriktirip yine gidiyor. Bunu oysaki erkek de yapabilir. Dediğim gibi aslında bahane. Erkek adamsa biraz çözüm odaklı olur. Bir yere gittiğimiz zaman eskiler olsa "Hesabı erkek öder." mantığında olur. Çünkü uzun vadede bu şimdiden pinti ise, paranın lafını ediyorsa evlensek ne olur diye düşünüyor eskiler. Bunda erkeklerin de parmağı var. Ben ona para yediriyorsam o da ben de onu cinsel olarak kullanmaya çalışırım kafası yaşayan veya ödediyse kızın yüzüne çarpan lafta erkek geçinen erkekler var. Bir de aile babası olacak bunlar. Daha çocuğunun kıçına don alamaz büyük ihtimalle paranın lafını eden erkek evlense. Karısına bir şey alsa yüzüne vurur durur artık. Kendi kız kardeşini acaba cinsel olarak birisi karşılık olarak cinsel manada kullanmaya çalışsa ne düşünür acaba bu erkekler? Eminim çoğu ahlak ve namıs bekçisi kesilir kendine bakmadan.
20 Yorumla
Bunu sizler istediniz kadından erkek eşit olsunlar özgürlük istiyoruz diye diye erkekler de biz artık eşitiz kafasında trip atmaya başladılar bu düzeni siz bozdunuz kusura bakmayın eğer kadından erkek eşitliğini savunuyorsanız babasının prensesi lafını demeye hakkınız yok
010 Yorumla- +1 yıl
Evet eşitiz kim ne derse desin
- +1 yıl
@Azraakin1414 öok çok teşekkür ederim sonunda benim gibi düşünen kız çıktı
- +1 yıl
Rica ederim
- +1 yıl
Paylaştığınız soruda bahsettiğiniz erkekler sokakta kız gibi davranan erkekler mi yoksa evinde fantezi olarak kadın gibi giyinen ve makyaj yapan erkekler (Bu tür erkeklere Crossdresser denir ) bu dediğim erkeklerde dahil mi?
+1 yılKızların maço erkek sevdiği tezi bir kez daha ispat edildi. Ama dikkat edin fazla maço olması. Sonra piskopat tipli erkekle sevgili olmaktan gurur duyan kızın cinayet haberini okuyup sinirlenmek istemiyorum 😏
03 Yorumla- +1 yıl
Şimdiki lezbanların çoğunluk tercihi bu yönde
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
48Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 207,1b cevap paylaştı.
u +1 yılEvet öyle yapıyorlar. kadınlar da kadınsı özelliğini kaybetti erkek gibiler
50 Yorumla Teknolojinin hayatımıza büyük bir hızla girmesi insanlara sunduğu konfor ve rahatlık buna yol açıyor bence. Yeni nesil de roller bazen gerçekten değişiyor, kolay para kazanma ümidi ve anonim kalmanın verdiği rahatlık gençleri bu tarz şeylere sürüklüyor.
10 Yorumlagerçekten erkeklerde bi dişillik söz konusu. eril erkek oranı azaldı. bunun sebebi nedir ben de çözemedim
21 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılTek cinsiyet yaratma hedefi var ABD nin nasıl bi biberin 50 türü varken bi iki tane türe indirdiler insanlarda tek tip cinsiyet düşünüyorlar hedeflerine ulaşıyorlar yavaş yavaş. Sadece erkekler degil kadınlar da değişiyor
20 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 506 cevap paylaştı.
+1 yılBu işler arz talep meselesi.
Maço sevmeyiz, hanımcı olsun, sözümüzden çıkmasın, metroseksüel olsun, bakımlı olsun dediğinizden beri maalesef bir zaman sonra artık kıllı erkek bile bulamaz oldunuz.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılfizikende narinler zaten, uzun boy yok, geniş omuz yok, spor yapsalar halbuki toparlar. Birde karakterleride öyle. Sonra neden kimse bizi istemiyor örörörörörörö
20 Yorumla
+1 yılEril oluncada siz katlanamıyosunuz adam sana ben para kazancam sen çocuk doğur evi temizle yemek yap kıyafetlerimi ütüle kendinede bak diyince çıldırırsınız yani çıldırmayın diyen yok 2 şey aynı anda olmuyor hem hafif kılıbık istiyosunuz hemde sert erkek
02 Yorumla- +1 yıl
Evet
Odun olmak çok sıkıcı. Böyle daha iyi farklılık oluyor sjssjsj.
Normal aslında da kibar olununca direk gay diye lakap taktıkları için bazıları ülkede sağolsun, normal olmuyor. Tabii aşırıya kaçıp gerçekten prenses olanları demiyorum onlar ayrı 😂00 Yorumla
+1 yılTürkiye de erkekler erkeksi olunca kadınlar..
11 Yorumla- +1 yıl
Ay fotoğraf atmışım ya of
Gizli Üye(18-24)+1 yılErkekleri o hale getiren sizlersiniz ah erkekler hanımcı olsun özgürlük istiyoruz diye hep kavga eden ayrılan kadınlar şimdide çok hanımcı prenses olma diye gösteriyorsunuz kusura bakmayın ama erkekler öyle olsun diye kendini yırt.. Biz kadınlarız
21 Yorumla- +1 yıl
Ağzına sağlık 👏
+1 yıl
Biz adamların konuyla alakası yok, seçimlerini bence düşün.
06 Yorumla- +1 yıl
Normalde kediler pek tercihim değil ama bu kediye gönlümü kaptırdım bir anda. İlk bakışta âşık oldum. Bir atkı bir kediye ancak bu kadar yakışırdı. 😃😃
- +1 yıl
@_Güneş____00 Yakışır tabii biz adamların kalitesi böyledir, Teşekkür ederiz ablası.
- +1 yıl
Sizi bilmem, ben kediyi aldım. 😍
- +1 yıl
@_Güneş____00 o zaman sizi başbaşa bırakayım adı kole🤷🏻♂️
- +1 yıl
Tabii, bizi baş başa bırakın Kole Beyciğimle. 😅
- +1 yıl
@_Güneş____00 😂
Kişilik & Karakter konusunda 26,4b cevap paylaştı. - +1 yıl
Yok olsunlar
+1 yılHanımcılık çıktı öyle oldu. Evlensem benim de olacağım durum budur heralde
01 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılBen kaybetmedim eril enerjimi, karşımdaki hisseder ancak devir çok değişti malesefki keşke 90 larda yasasaydim diyorum hep kendime
00 Yorumla
+1 yılMaço olmak ile kız gibi görünmek ne alaka. Tarık akana bakın kaşlarını alıyor muydu bakımlı ama erkeksiydi
00 YorumlaÇoğu erkek dizilerden bir karakter olmak için kendi özelliklerinden vaz geçiyorlar.
Erkekliklerinden yaz geçiyorlar maalesef00 Yorumla
+1 yılhanımcılığı kadın tavlama aracı yaptılar çünkü halbuki kadonlar nerde maço ters huysuz üzen aldatan keko var onları istiyor
00 YorumlaÖyle erkeği ciddiye bile almıyoruz bırak ciddiye almayı saygı duymuyoruz içten içe 🤢
15 Yorumla- +1 yıl
Size şiddet uygulayan bir adet mağara ayısı lazım sanırım sokağa çıktığında bolca aradığından bulabilirsin😉
- +1 yıl
Cahil olan sensin alfa ne be?
- Kişilik & Karakter konusunda 868 cevap paylaştı.
+1 yılSize iyi davransa erkek gibi değil kötü davransa kaba olsa insan değil siz ne olsun istiyorsunuz bi taraf seçin hem ayran dökülmesin hem tatsız olaylar yaşanmasın diyorsunuz.
00 Yorumla
+1 yılHanımcı erkek diye diye bu hale getirdiniz. Eril-maskülen erkekler hanımcı olmaz olamaz.
00 Yorumla
+1 yılKarrrı gibi olmak varken kim errrkek olmaya çabalasın
00 YorumlaBence de kaybettiler, hep normalleştirilen LGBT yüzünden.
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 13,5b cevap paylaştı.
+1 yılÇünkü özenti avel olup çıktılar.
2 tane karı ‘ şu çok yakışıyor ‘ dese hemen yaparlar.00 Yorumla En nefret ettiğim erkek tipleri kibar bir diksiyona sahip olanlar, kadından daha beterler bunlar.
03 Yorumla- +1 yıl
Kibar nezeketli diksiyonu düzgün olan insanların neyi varmış? kanka olmaktan çok daha iyidir. Kerimcandurmaz tipleriyle karıştırıyosunuz sanırım
- +1 yıl
Kibar nezaketli diksiyonu düzgün olan insanların neyi varmış? Bar zo olmaktan çok daha iyidir. Kerimcandurmaz tipleriyle karıştırıyosunuz sanırım
Prenses yapmayı hedefliyoruz bir kadını evet ;)
00 Yorumla
+1 yılSenmi belirliyorsun bunu... İsteyen istediği gibi yaşar.
00 Yorumla
+1 yılNerden çıktı şimdi bu 😅😅 öyle birileri mi çıktı karşına
00 Yorumla
+1 yılNezaketli. Kibar Değiler O yüzden Kaybettiler Kendilerini Değiştirmeleri Lazım
21 Yorumla
+1 yılAma kadınlar da kadınsı özelliğini kaybetti önceden kadınlarda bir çekince olurdu utanma narin bir yapı olurdu şimdi her şeye açıklar erkekler gibi rahatlar
11 Yorumla- +1 yıl
Konuş ağzın bal yesin konuş
+1 yılEril enerjisi yüksek olanlara öküz ayı vs dediğimiz için babasının prensesi olan erkekleri çoğaltmış bulunmaktayız
11 Yorumla- +1 yıl
@Yakamoz_ışığı himm
+1 yılne alaka be erkek gibi erkek ben denk gelmemişim sana :P
02 Yorumla- +1 yıl
ben yorumlarda reelde her türlü erkeğim çok şükür
hele o kızları etkilemek için nonoş gibi olanlar yokmu beni benden alıyor aagaga
Ne yapsak yaranamiyoruz kadınlara yapacak bişi yok
10 YorumlaBabamizin prensesi olmayı hedeflemiyoruz enerjimizi hayattan dolayi kaybettik bitti
00 Yorumla
+1 yılGel. Sen karar ver 1.5 saat sonra kaybetmismiyim bisey 😅
00 YorumlaKadınlar gay arkadaş istiyor ya. Bunlar da yumuşadı
00 Yorumla
+1 yılSizin aptal cinsiyet aforizmalarınızı yıkıp yerine cinsiyet eşitliğini koyuyoruz çünkü.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGerçekten böyle. Çevremde de bakıyorum hep kadın ilişki için çabalıyor. Erkeklerde bu yok yan gel yat durumu her şey sadece elde edene kadar
00 Yorumla
+1 yılnerden bılıyorsun :D
02 Yorumla- +1 yıl
burada görmüyor muyuz yaw
- +1 yıl
burdakıyle dısardakı erkek aynı degıl ama :D ben öyle degılım özellıkle :D
eril enerjiyi s2m yeter be
11 Yorumla- +1 yıl
Bıkdın demi bu tabirlerden, yeni çıktı halbuki
Gizli Üye(30-35)+1 yılKıyamet alameti kadınlara benzemeye çalışıyorlar
12 Yorumla- +1 yıl
Çekici mi sence
Cevap sahibi+1 yılErkeklerin kadına benzemesini soruyorsan bu iğrenç
+1 yılAy yeter salın şu enerjileriiiiiii
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılSizin yüzünüzden olabilir mi acaba
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 7,4b cevap paylaştı. Ben öyle bir şey hedeflemiyorum
00 YorumlaEvet trip bile atıyorlar
00 Yorumla
+1 yılZili olanları elinde tutabilmek için olabilir.
00 Yorumla
+1 yılEvet o maskülen ruhlarını yitirmiş gibiler
00 Yorumla
+1 yılKavgacılar saç baş yoluşmaya hazırlar ezükler 😂
00 YorumlaŞeyda yine er-kek diyerek bizi kekliyorsun
00 YorumlaBen de bir eksiklik yok çok şukur
00 Yorumla
+1 yılSoruyu anlamadım önceden nasillardi ki
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 566 cevap paylaştı.
+1 yılben anlamadım neyi kaybettik
00 Yorumla
+1 yılHep bu market gıdalarından
00 Yorumla
+1 yılKanka öyle değilim iyi ki
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılYa sen ne diyon djdjkjg
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 482 cevap paylaştı. Sizin yüzünüzden
01 YorumlaSizin yüzünüzden böyle oldular
10 Yorumla
+1 yılYooo hiçte bile, sana öyledir onlar
10 Yorumlanedne kaybedilsin
00 Yorumla
+1 yılFeminizm saolsun
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 450 cevap paylaştı. bi bilsek
00 Yorumla- Devamını Gör (10)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri