• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Kişilik & Karakter

Erkekler, erkeksi özelliklerini neden kaybetti?

DuyguTerörü
DuyguTerörü Takip Et
Xper 7 Yaş: 21
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
62
Yapay Zekaya Sor

Çoğu trip atıyor, daha feminen enerji içindeler. giyim tarzları değişti

Erkek Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
8 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    1 yıl

Dusuncem belki bazilarina ters gelebilir ama bu kadinlar yuzunden bu hale geldi. Kadinlar degersiziz gibi bir algiya kapildilar ama bence eskiden erkeklerin gozunde kadin daha degerliydi.

Kadina kadin gibi davranirlardi. Kıyamazlardı. Esini kralice yaparlardi eve, kendisine. Aileme, karima iyi bir hayat sunmam gerek diye cabalarlardi.

Kadina bence eskiden daha cok kiymet verirlerdi. evet bazi kadin haklari elde edildi onlar baska bir konu. Simdi hicbir kadina acimiyorlar. Hamile hamile de calissan, sezeryan acinla da çalışsan, hasta hasta da calissan kimse, hicbir erkek gozunun yasina bakmıyor. Ben yaparım, ben gucluyum vs diyerek erkek islevsiz hale getirildi. Kadin kendi fitratindan fazla yukle ugrasir hale geldi. Kadinlar kaldiramayacagi yukun altina dusunmeden girdi.

Kadin eskiden daha degerliydi. Komsu kızına vs de genc delikanlilar kiz diye deger verirdi. Mahalledeki erkek cocuklar ortalikta kiz varsa icten ice koruma ic gudusuyle yaklasirlar, daha kucucukken o kizlari korumaya sahip cikmaya calisirlardi. Erkekler, kizlarin narin, daha gucsuz olduklarini farkindaydi buna gore davranirlardi. Kizlarin yaninda kufur dahi etmezlerdi. Kaba, yanlis hareketler, cumleler kurmaktan kacinirlardi.

Simdi kiz iste deyip geciyorlar. Ortamda kiz var mi yok mu umurlarinda degil. Kufur, alkol canlari istedigi gibi davraniyorlar. Yuzune karsi dahi kufur ediyorlar. Koruma ic guduleri zaten kalmamis. Buna kadin olarak ihtiyacin olsa guclusun ya hani, al koru kendini diyorlar.

Daha cok et parcasi gibi görüyorlar artik. Kadinlar eskiden beri cinsel obje degiliz deyip duruyor ama bu donem kadar cinsel obje oldugumuz bir donem hatirlamiyorum. Eskiden degillerdi yani soylenenin aksine.

Kadinin bir degeri, kiymeti vardi. Simdi cogu erkek yuruyen et parcasi gibi görüyor. Kizlarda giyinisleriyle, davranislariyla, sosyal medyadaki acik secik foto ve videolarla bunu fazla fazla desteklediler zaten.

Kadin eskiden talep eden tarafti. Simdi erkekler talep ediyor. Calissin, eve para getirsin, cocuklara da baksin, evi de idare etsin, bakimli da olsun. Gozunuzun yasina bakmiyor kimse. Her seyde mukemmel olmanizi bekliyorlar simdi.

Eskiden kadin sonucta, yapamayabilir, gucu yetmeyebilir, her seyde basarili olmayabilir diye bir durum vardi. Bu kadini biraz eziyor, kaale almiyor eziyor gibi dursa da en iyisi buymus. Gurur yapmaya gerek yokmus.

Simdi erkeklerin yapamazsin deyipte yaptigimiz her sey ustumuze gorev, sorumluluk olarak kene gibi yapistirildi. Simdilerde yapamama bakalim neler neler diyorlar. Eskiden kadin sonucta diyorlardi simdi yapamadiklarimiza hani esittik, hani gucluydun hani, diger kadinlar yapiyor da sana ne oluyor, senin onlardan eksigin ne oluyor. Eskiden kadin iste yapamayabilir olan sey günümüzde neden yapamıyorsun, yetersiz misin, senin hemcinslerin ucak kaldırıyor falan oluyor yani.

Kadinlara sorsan erkek ne yapsin diye, bir sey diyemiyorlar. En fazla sadik olsun yeter diyebiliyorlar. Kadinlar eskisi kadar erkek konusunda talepkar olamiyor.

Eskiden kadin talep eden tarafti. Erkegin maasi, kariyeri, askerligi namazi ahlaki her seyi sorgulanirdi kizin ailesi babasi tarafindan. Simdi kiz sorgulaniyor. Erkegin sorgulandigi bir sey kalmadi. Kiz okumus mu, calisiyor mu, calismayi dusunuyor mu, yemek vs biliyor mu diye daha cok erkek ve ailesi tarafindan sorgulanan taraf kiz oluverdi. Eskiden erkekler oyle kolay kiz alamazdi evlenmek icin bile. Bu yuzden de değerliydi kadin.

Kadin acikcasi secen konumundan secilen konuma düştü. Eskiden kadin sadece kadin oldugu icin bircok seye layikti. Doktora, muhendis eşe falan daha dunden layikti. Simdi degil ama. Kadinin simdilerde var olmasi ve secilen, sayilan, saygi duyulan kisi olmasi icin bircok kriteri karsilamasi gerekiyor. Guzel olmasi, bakimli cazibeli olmasi, eli para tutmasi, guzel bolumde okuyup meslek edinmesi... kadin artik seçiliyor.

kadin eskiden bunlara zaten doğuştan sahipti acik konusalim. Kadin eskiden en iyisine dogustan layikti. Iyi kariyerli bir eşe dogustan layikti. Saygiya doğuştan layikti. Kiymet deger verilmeye dunden layikti. Secen kisiydi. Ne muhendisler ne doktorlar istiyordu da varmiyorlardi ya hani. Simdi kazanmasi gerekiyor tum bunlari. Sadece konu meslek para da degil. Cazibesiyle, guzelligiyle de fazlasıyla seciliyor kadin gunumuzde. Bugun kozmetikler, estetikler bosuna degil degil mi? Eskiden boyle bir ihtiyac yoktu da simdi neden var bir dusunelim bence? Kadin guzelligiyle, meslegiyle, hamaratligiyla, kisaca kadin her seyiyle secilen hale geldi artik. Erkekler seçiyor artik belki farketmiyorsunuz, kabul de etmek istemiyor olabilirsiniz ama durum bu.

Erkekler kadina bugun ki kadar kolay ulasamazdi. Kolay ulasamadiginiz seyler daha degerlidir insanoglu icin. Kadin bu yuzden de daha degerli ve kıymetliydi. Simdi kadin cok kolay ulasilir bir durumda. Bu da erkeklere sen olmasan sanki baskasi yok seklinde ilerliyorlar.

Bu yuzden de kendilerini gelistirmek yok, daha iyi bir noktaya gelme cabalari yok, kendi hareketlerini duzeltme yok. Davranislari, sorunlu problemli durumlarini duzeltmek yerine beni boyle kabul edeni bulurum illaki diye ayni tas ayni hamam devam ediyorlar.

Kadinlar zaten değerliydi. Ama oyle degilmis gibi lansettiler, kadinlarda buna uydu. Tamam bazi haklar gerekiyordu ama cok ileri gidildi. Eskiden de kadinlar okuyordu, kadin öğretmenler doktorlar yine vardi yok degildi.

Olay kadinin calisip, kendi ekonomik özgürlüğünün kazanmasindan cok baska bir yere evrildi. Ben yaparım, erkege ihtiyacim yok, kariyerde yaparim cocukta, esitiz vs vs cok ileri gidildi. E simdi ne oldu? Ulkemizde cogu calisan kadin kusura bakmayinda kocasina maasli hizmetci oluverdi. Erkekler bu esitlik zirvasini daha cok kendi lehine kullanmaya basladilar.

Kadinlar hakkimi isterken bile yanlis istedi. Esitlik degil adalet istemek gerekiyordu. Erkek ve kadin esit olamaz. Olsaydi Allah iki ayri cinsiyet yaratmazdi.

Kadinlar kendi hakkini savunurken erkegi de ihmal etmediler. Erkeklerin boyle bir talebi de yokken. Hesabimi erkek odeyemez dediler. Simdi erkekler hesap ödemiyor diye agliyorlar mesela. Erkekler cuzdan degil dediler, evli erkekler kurdugu ailenin gecimine dahi karismaz hale geldi. Bir sey dediginde de e ben cuzdan miyim diyorlar. Kadinlar kendi hakkini halletmis gibi erkeklerin haklarina da el, dil uzattilar.

Kisacasi kadinin her yaptigi sey erkeklere daha cok yaradı. Erkekler daha cok rahat etti, ediyor. Kadinlarda yukunun, tonla sorumluluğunun altinda eziliyor. Erkekler daha rahat olduklari icin feminenlesmislerdir belki. Aldiklari hangi sorumluluk var eskiye gore. Askerlik? Yok. Evi gecindirme? Yok. Cay kahve ismarlama? Yok. (Eskiler kiza muhallebi yemek, ismarlamak icin can atarmis simdilerde su bile ismarlamak zorlarina geliyor) Nezaket, cicek bocek hediye? Yok Bu liste boyle uzar gider...

Modern erkegin yapacağı hicbir sey kalmadi buna askerlikte dahil. Zaten cogu bedelli yapiyor. Ama modern kadinin sorumluluklari artti da artti. Zaten yokmus gibi daha da genis bir hal aldi.

Modern kadinin sorumluluklari osmanli topragi gibi genisledikce genisliyor. Bunu da kadinlarin kendisi istedi. Kadinlar olarak zaten kraliceydik biz. Rahattik isin gercegi. Ama rahat batti. Kraliceligi biraktik, tacimizi biraktik kole gibi her yerde var olmaya calisiyoruz.

Bunu kabul etmeyen istemeyen kadinlarda baski altinda kalmasa keske. Kadinlarin bircogu biz yandik, biz zulüm çekiyoruz digerleri de ceksin diyerek hemcinsini asagilayarak, ezerek keni taraflarina cekmeyi de ihmal etmiyorlar. Olan bu.

9
    15 Yorumla
    • Evanjelina
      Evanjelina
      1 yıl

Helal olsun, hayranlıkla okudum. Ellerinize sağlık. Gurur duydum sizinle...👏👏👏

Yorumla
    • Miaa98
      Miaa98
      1 yıl

Çok doğru aciklamisin

Yorumla
    • TOKAREV
      TOKAREV
      1 yıl

Hanım efendi sonuna kadar okudum ve tebrik ederim. İyi bir yazarın elinden çıkmış gibi yazmışsınız ve sanki bir şeyleri derinden yaşamış gibi ifadeler. Allah hayırlısını nasip etsin. Şöyle bir noktayı ifade etmek isterim ki bahsi geçen erkeklerde hala var. Evet evlenmemiş ve geri çekilmiş olabiliriz ama bir kadına hala aynı saygı ile davranıyoruz. Nerede olursa olsun ve anlamayacak bile olanlarda olsa, ailemizden ve inancımızdan gördüğümüz her şeyi hala yaşatıyoruz. Allah yazınız gibi kaderinizi güzel etsin

Yorumla
    • Հայերեն_և_քրդերեն
      Հայերեն_և_քրդերեն
      1 yıl

Bravo

Yorumla
    • _elsevier_
      _elsevier_
      1 yıl

Destan yazmışsın tam baştan okuyum dedim ortalarda bıraktım ama haklısın

Yorumla
    • Famfatalbasak
      Famfatalbasak
      1 yıl

O kadar doğru ki peki bunu düzeltmek için elimizden ne gelir kızlar birlik olalım düzeltelim bu durumu

Yorumla
    • TOKAREV
      TOKAREV
      1 yıl

@Famfatalbasak bu sadece sizinle hallolacak bir durum değil. Daha doğrusu sadece kadınlar ile olmaz. Erkeklerinde kendime gelmesi lazım. Evet hanım efendi çuvaldızı kendine batırmış ancak erkeklerinde hataları var. Bu bir süreç benim kanaatim ve artık düzgün insanlar daha seçici ve dikkatli olacaklar. Bazen dibe vurmadan düzelmek zor oluyor

Yorumla
    • Famfatalbasak
      Famfatalbasak
      1 yıl

@TOKAREV haklısın bence bundan sonra kolay kolay düzelmez de zaten

Yorumla
    • _elsevier_
      _elsevier_
      1 yıl

@Famfatalbasak düzelmez feminizm kızları bozdu erkek gibi oldunuz

Yorumla
    • aerolite
      aerolite
      1 yıl

Buradan ne çıkarıyoruz, demek. ki eskiden erkekler kadınlara bildiğin uşaklık yapıyorlarmış. Şimdi kadınların rahatları bozulmuş. Eski zor ulaşılan, birçok güzel şeye sadece kadın olarak doğduğu için layık olan, hayatı boyunca erkeğin sırtında, parazit yaşam sürerken, prenses itibari gören kadın hayatı bitmiş, batı kaynaklı feminizm propagandası ile ayrıcalıkları azalmış, erkek gibi çalışıp sorumluluk almak zorunda oldukları bir dönem gelmiş.

Vah, vah çok üzüldüm. Bir laf vardır " gün gelir, hesap döner, keser döner, sap döner" diye. Evet günümüzde her ne kadar kadının sosyal ortamdaki konumu değişse de hala erkeğe göre çok ciddi pozitif destekler görüyorlar. Ama nedense de her durumda en çok şikayet edip, ağlayan taraf kadınlar oluyor. Çünkü erkekler, doğaları gereği zorluklarını iyi ifade edip ağlayamazlar.
      Kadınların bugün yaşadıkları durum ,. tıpkı dalgalara kapılmış bir kayık gibi sağa, sola yalpalama durumuna benzer. Bir o tarafa, bir bu tarafa doğru yatar, bir türlü olması gereken dengeyi bulamazlar. .. DEVAMI VAR..

Yorumla
    • aerolite
      aerolite
      1 yıl

Çünküüü akılları kıttır. Kolay ikna edilir, provoke olur, hak arama konusunda yanlış yollara kolayca sokulurlar. Haa arada kadınlara kıt akıllı dedik ama tabi bu demek değil ki erkekler çok akıllıdır. Feminizmin getirdiği kadın kardeşliği diye bir kavram var. Tıpkı ABD de kölelikten kalan bir miras gibi zencilerin birbirlerine kardeşim diye hitap etmelerine benzer.
      Güya bu feminist tayfa biz de kadınları kölelikten kurtaracak , hatta erkeğin üstüne çıkartıp kadınların yönettikleri bir dünya düzeni kuracaklardır. Bizim yarım akıllılar da bu gazı kolayca alıp erkekliğe soyunup kendi ayaklarımın üzerinde duracağım diye erkeklerle de bir güç, iktidar kavgasına kolayca ikna ediliyorlar.
      Neyse işte gelinen noktada tıpkı dalgalarda yalpaya düşmüş kayık misali bir sağa bir sola yatıp bir türlü dengeyi bulamamış aklı karışık bir kadın durumu ortaya çıkıyor. Dediğim gibi kolay aldatıp provoke oluyorlar.
      Ana akım medya hergün sürekli kadın cinayetlerini haber yapıyor. Amaçları güya bunu azaltmak. Sonuçta azalıyor mu? Azalmak bir yana bence arttığı gibi erkeklere karşı güvensizlik , korku ortamı körükleniyor. Bunun karşılığı da oluyor ve gelecekte de olmaya devam edecek. Kadını erkeğe rakip, düşman gösteren batı kaynaklı medya terörü kadın haklarına değil destek olmak , bilâkis tam karşısında olumsuz tesir yapıyor.
      Kadın elbette tıpkı erkeklerin de olmaları gerektiği gibi güçlü, zeki, özgüvenli bireyler olmalı. Ama bu şekilde değil.

Yorumla
    • Miaa98
      Miaa98
      1 yıl

@aerolite aynen öyle bu şekilde değil zaten kadınların yasam süresi de azalcak gibi bu gidişle

Yorumla
    • aerolite
      aerolite
      1 yıl

@Miaa98 Kadınlar erkeklere bu şekilde yaklaştıktan sonra kadınlara ne olacağı gram umurumda değil. Yaşayıp gördüklerimden sonra özellikle Türkiye'deki kadınlara karşı ciddi antipati geliştirdim. Herhangi bir şekilde kadınlara destek, yardımcı olmak gibi bir isteğim kalmadı. Mesela otobüste zor bir durumda ayakta yolculuk bile etseler sırf kadın oldukları için yer veme isteğim olmuyor. Feminist kadın kardeşleri yer versinler diyorum. 50 yaşın üstünde bir adamım, yanımda birsürü 20,30 yaşlarında kadın varken, yaşlı kadın gelmiş benden yer istiyor. O anlarda değil yer vermek suratının ortasına yumruğu patlama hissi geliyor. O kadar yani.

Yorumla
    • Miaa98
      Miaa98
      1 yıl

@aerolite niyeki yasliymis kadın verebilirdin

Yorumla
    • aerolite
      aerolite
      1 yıl

@Miaa98 1-Kadın olduğu için 2-Oradaki genç kadınlar varken benden yer istediği için.

Yorumla

En İyi Cevaplar

• Aydın_Genç
    Aydın_Genç Takip Et
    Xper 7 Yaş: 32 , eic 97%
    1 yıl

Kadınlar çok kadınsı ya önce kendinize bakın feminizm çıktığından beri erkeksiliğe savaş açmış durumdalar. Şimdi kendi çıkardığınız sorunlardan mı mağduriyet yarattınız? Feministler açık açık erkeklere düşman olduklarını erkeksiliğe düşman olduklarını söylüyorlar. Ve bu kadınlar erkeksi davranıyorlar kadınların dominant olması ve güçlü olması gerektiğini söylüyorlar. Bu sorunu çıkaran feministlerdir. Ayrıca kadınların hiçbirisi kadınsı değil ki kadınların %90’ı şu anda dominant ve baskın davranıyor çok iticiler. Hatta konu bile açtım bu konu hakkında. İtaatkar kızların hepsinin kapılmış olması. Geriye sadece erkeksi, dominant feminist düşük özgüvenli tipler kalmış?

2
    0 Yorumla
  • Fikretin_İsyanı
    Fikretin_İsyanı Takip Et
    Bilge Yaş: 37 , eic 100%
    1 yıl

Bütün toplumsal ve hukuki yapı kadını kolladığı, erkeğin elini ayağını bağladığı için. Biz erkeklerden bir şey beklemeyin bu saatten sonra. Pençeleri koparılmış bir canlı ne kendine ne de başkasına bir fayda ve değer sunamaz. Artık erkeklerin çoğu evlenemiyor. Devlet memuru olup da 30 yaşında kaç bekâr arkadaşım var sayamadım. Bu insanlar bekarlığı tercih ettiği için değil tercih edilmedikleri için bekâr.

Kadınların da yüzde 35'i çalışıyor artık. Bu zamana kadar tarih boyu olamadığınız kadar özgürsünüz. Artık bu özgürlüğü doya doya, tefe tefe bohemce ama bekâr ve yalnız başına yaşayın.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    1 yıl

Karalar eğitimini karakter yaşını ilerleten en önemli etkenlerden biti sorumluluk ….

artık sorumluluk alma durumu kalmadı… okula gitme, işe gitme , 🎮 oyundan taviz verme bile artık istenmiyor …. Öyle olunca erkekler çocuk kalıyor

Hanfendilerim güçlü kadın olacağım motosu… erkeklerin işine gelmiş sorumluluklar kadınalra kaymış gibi bir durum var…

Kadınlar hem erkek hem kadın

erkekler çocuk durumunda gib

0
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

37

Cevap

53

Cevap

• Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    FenomenEfsane Yaş: 26
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı.

Hormonlardan olabilir. genelde zaten pek yok ama bunu sürekli kızlar dile getirdiği için sanki çoğu erkek öyleymiş gibi izlenim oluyor birde Geçmişe kıyasla, toplumsal cinsiyet rolleri daha esnek ve çeşitli hale geldi. Erkeklerin sadece belirli alanlarda ve belirli şekilde davranması gerektiği yönündeki geleneksel beklentiler azalıyor Bu durum erkeklerin daha geniş bir duygusal yelpazeyi ifade etmelerine ve farklı ilgi alanlarına yönelmelerine olanak tanıyor Moda, toplumsal cinsiyet rollerindeki değişimleri yansıtan önemli bir araçtır. Erkek giyiminde, daha rahat ve çeşitli stillerin ortaya çıkması erkeklerin kendilerini ifade etme biçimlerini dönüştürmüştür Dar kalıpların yerini daha geniş ve akıcı kesimlere bırakması erkeklerin daha feminen olarak algılanmasına neden olabilir Ancak bu durumun tek başına erkeklerin erkeksi özelliklerini kaybettiği anlamına gelmediği unutulmamaları lazım. bunun dışında özellikle feminen olanların da zaten hormonları bozuktur benim gözümde.

3
    0 Yorumla
  • AşkıÖldürmek
    AşkıÖldürmek Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 32
    1 yıl

Eşitlik diye diye erkekleri hanım ettik 🤣

10
    0 Yorumla
  • TOKAREV
    TOKAREV Takip Et
    Guru Yaş: 42 , eic 100%
    1 yıl

Bu çok yönlü bir konu. Birde farklı yerden sorsak. Kadınlar neden erkekleri yumuşatma çabasında. Bu sadece sizinle alakalı değil. Geleceğin anneleri olarak beden evlatlarınızı prenses gibi büyütüyorsunuz. ya da neden kölesi oluyorsunuz. Bunca erkeğin şekilden şekle girmesinin sebebi sadece kendileri değildir. Erkekler sizler gibi kompleks değildir daha nettir. Ama bugüne geldiğimizde çok farklı bir noktadayız. Elbette gizlerinde hataları var. Zira erkek kadının büyüsüne kapıldığında yapmaması gereken şeylerde fire veriyor ve bu pahalıya mal oluyor. Bazende eski düzeni devam ettirmek isteriz buda bizim hatamız. Mesela bugün kadınlarda mecburiyetten iş hayatında ve geçinebilmek için çalışmak zorunda ve erkek evde kadınlık bekliyor. Net söylemek gerekirse öküzlük yapıyor. Hayatım müşterek gerçeğini anlamak istemediğimiz zamanlar oluyor. Ama burada maalesef çoğunuz iyi erkeklerin yanında durmuyorsunuz. Heyecan arayıp kendi canınızın yanmasına sebep oluyorsunuz. Ben açık ve net bir şekilde evlilik hayatını artık geri plana ittim. Sadece evliliği değil. Gayrimeşru ilişkilere karşı olduğum için dolayısıyla bazı şeyleri ihtiyaç olsada durduruyorum. Dolayısıyla erkeklerin o espirisine dediği laf vardır mağaramda yaşıyorum. İşte bir bizzat bu hayatı yaşıyoruz artık. Toplum hataları karşılıklı yapıyor ama bunun sorumlusu sadece biz değiliz bilmenizi isterim

1
    0 Yorumla
  • psychoparadıse
    psychoparadıse Takip Et
    Master Yaş: 37 , eic 94%
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 4,9b cevap paylaştı.

Açıklayayım efendim. Bu tasarlanmış bir şekildedünyaya yayılmış gizli güçlerin isteğiyle böyle oldu. Testesteron seviyesi yüksek olan erkeğin erkek kadının kadın olduğu dünya da toplumları yönetmek daha zor diye kadınlara feministliği sattılar. Erkek sizden üstün değil kendinizi ezdirmeyin fikrni sattılar sanki kadına değer vermiyordu insanlar. Dhaa önce kadınları el üstünde tutmaya çalışırken erkekler çıktı birtakım kadınlar biz eşitiz dedi. Lan ben seni kraliçem yapmaaya çalışıyorum sen diyorsun ki '' yaaa biz eşitim ya erkek''... Dolayısıyla dünyada bu furya yayıldı ve kadınlar erkek gibi davranan erkekleri hanzo keko kaba pislik ataerkil diye etiketlemeye başladı. Avcı iç güdüleri olan erkekte heaaa böyle olunca sap kalıyorm deyip kadına ayak uydurma yöneliminiyle devam etti yoluna. Yani erkeğin erkek gibi olmamasının sebebi kadınlardır yine. Kadınlara bu fikri satanlarla birlikte...

#psychoparadıse

5
    1 Yorumla
    • aerolite
      aerolite
      1 yıl

👏👏👏👍

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    1 yıl

cinsiyetler birbiriyle iç içe geçti desek yeridir, sandığınızın aksine yalnızca erkekler değil kadınlar da kadınsı özelliklerini kaybetti. bakıyorsun kadına eli erkeğe özgü olan her şeyde. futbol izliyor, höt höt konuşuyor, recep ivedik serisini bitirmiş, repliklerini sıralıyor, dışarda sakız çiğniyor cak cak, ağıza alınmayacak küfürler sıralıyor, (yanlış anlaşılmasın küfürün erkeğe özgü olduğunu savunmuyorum, sadece kadınlığın bu olmadığını ifade ediyorum.) erkeğin tüm sorumluluklarını, gereksiz bir şekilde elinize aldığınız için vaziyet böyle.

1
    0 Yorumla
  • Kauren m
    Kauren Takip Et
    Guru Yaş: 22 , eic 100%
    1 yıl

Trip atmak farklı, üzülüp kızmak farklıdır. Eğer karşı kişi beni üzecek bir şey söyledi ise darılırım, sinir edip hoşlanmadığım bir şeyi yaptı ise sinirim geçene kadar susarım bu trip değildir onunla benim sağlıklı durum için susmak gerekiyor yoksa konuşur isem iki tarafın da kalbi kırılacak.

1
    1 Yorumla
    • Kauren m
      Kauren
      1 yıl

Giyim konusunda evet biraz aşırıya kaçılmaya başlandı. Ben kışları çok severim, kışın koyumavi, siyah, kapalı gri tür renkli giyerim. Kabanı açık gri, boğazlı kazak keten pantolon vs.

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    1 yıl

Bin giçli kidin ilicim, kindi iyiklirimin izirindi diricim diyen erkekliğe adım atmış aslanlar erkekler gibi para kazanan erkekle evi ortak gecindirmeye, erkekle yarışmaya hatta onun önüne geçmeye çalışan kadınlar yüzünden. Kendini erkeğe kanıtlama çabası. Bak ben senden bile daha çok para kazanıyorum, sana ihtiyacım yok, istediğimi alırım. Bu sözleri duyan erkekte boş verdi saldı. Benden para istemesin zorlanmayayim neden makyaj parasını ben ödeyeyim zaten kendi çalışıyor vs. Geçen hanzonun biri demişti ben evlendiğim kişinin makyajını bakımını ödemem gitsin çalışsın. Ee seni ne gözüne soksun? Bakımını herseyini kendisi yapıyor.

0
    8 Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Kadına kadın sormadan ne iş yapıyorsun diye soran erkekten olmaz. Evin geçimini sanki kadın geçindirecek, sanki kadın eve bakmakla yükümlüde erkek ev erkeği gibi davranıyor. Çoluk çocuğa bakacak sanki. Daha ilk etapta nerede yaşadığını ve işinizi okuma durumunuzu soruyorsa devam etmeyin çöptür o şahıs.

Yorumla
    • haoren
      haoren
      1 yıl

O kadar haklısınki! şahsen ben kadınların okuma yazma haklarıda olmaması gerektiğini düşünüyorum. ayrıca bir erkeğin olduğu yerde görüşlerinizi bildirmeniz doğru değil, hanımefendi. lütfen (!)

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

@haoren heh nerede kaldın jigolo bizde senin gibi kadınların annelerinin arkasına saklanan anasından karısından para bekleyen etekli erkekleri bekliyorduk. Nasıl kadın parası yemek güzel mi jigolo seni kadın bakıyor eve hiç başın agirmiyor geçim derdi yok esssek gibi yatıyorsun sabah akşam yat Osman yat

Yorumla
    • haoren
      haoren
      1 yıl

yo zenginim ben paramda var. yiyici kadınları eleştirmek suç olmamalı bence. ayrıca jigolo değilim lütfen terbiyeli konuşun hanımefendi.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

@haoren aynen çok zenginsin pabucumun zengini. d salla bol keseden yalandan kim ölmüş. Yiyici kadın tabiri ve bu sitede takılmak sonrada laf atan birisi olman fakir, kadınlar kendisini tercih etmiyor diye eleştiren seninle ağzı soğan koksun çalışsın sana para versin siteyen sorumluluk alamayan birisin. Kadın senin gibi erkekleri yedirip içirip üstüne evini temizleyip eline para koymak zorunda değil. Yiyici siz olmuşsunuz şu devirde. Kadınların hep parasını yiyin hem hizmet bekleyin. Ne halta yariyorsunuz siz

Yorumla
    • haoren
      haoren
      1 yıl

ahaha. istediğini düşün bana ne. fakir olsam boş zamanım olmazdı. boş zamanım çok benim ki böyle saçma bir sitede saçma tartışmalara giriyorum. ayrıca yemek yapmayı ve temizliği çok severim. lütfen, birbirimiziv kırmanın hiç manası yok.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

@haoren ya he he zengin olan adam zaten reelde bir sürü kadınla dolaşır burada işi yok.

Yorumla
    • haoren
      haoren
      1 yıl

müslümanız elhamdülillah. ters o işler.

Yorumla
  • roketatar321
    roketatar321 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 25 , eic 100%
    1 yıl

bunu yazana sorsan feministim der. İstersen şimdiki erkekler de dedelerimiz gibi olsun, seni aldatsın dayak atsın sonra da herkes erkektir yapar desin. Benliksiz kişiler tabi kendilerine biçilen kalıplar olmadan yaşayamaz. Sen bir kadın olarak geleneksel kadın özelliklerini modernizm adı altında reddediyorsan erkekleri de aynı şeyi yaptıkları için yargılayamazsın. Sen de otur çocuk yap yemek pişir işe gitme o zaman.

2
    1 Yorumla
    • haoren
      haoren
      1 yıl

Cevabı yapıştırmışsın, bravo.

Yorumla
  • Nüklofizo
    Nüklofizo Takip Et
    Master Yaş: 28 , eic 95%
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı.

Feminizm dünyaya dobra erkekleri canavar olarak lanse etti. Ayrıca güçlü ve sert erkek modeli zor geldiği için çoğu erkek feminizmin yumuşak erkek güzellemesine ayak uydurmayı tercih etti. Günümüzde yaygın olan feminen erkek modeli, emperyalist akımların insan doğasına ve kültürüne açmış olduğu savaşın bir sonucudur.

2
    0 Yorumla
  • burdabirben2002
    burdabirben2002 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 24 , eic 98%
    1 yıl

kadın olmak- erkek olmak yalnızca biyolojik değil kültürsel bir işleve de sahip. Kültür, gelenekler, aile, din vs hepsi ne olmalı ve ne olmamalı üzerine düşüncelerimizi şekillendirip biçimlendiriyor. Buna bağlı yaşanan değişimleri düşüünebiliriz bence, bu perspektiften

1
    0 Yorumla
  • Birisi_22
    Birisi_22 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 23 , eic 100%
    1 yıl

Herşwyi evebeynleri yaptığı için

Annesi yemeğini çamaşırını donunu bile yıkar yatağını da toplarsa çöp atmaya öfler pöfler bu çocuk küçük bişey yaparsa anası oğlum da oğlum der o da böyle olur işte

Anne baba oğluna kızınca da öyle deme oğlum o benim derde vak böyle erkekler ortaya çıkar

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (45 üstü)
    1 yıl

Hep karı kısmı yüzünden.

Yumuşak erkek, isteriz, sert erkek istemeyiz diye diye erkekleri fino köpeğine çevirdiler.

Şimdide sert erkek isteriz diye ağlıyorlar. Hahahaaa derdinize yanın, yumusattiginiz erkeklerle kız, kıza takılın artık 😅

4
    0 Yorumla
  • Beyaz_zenci27
    Beyaz_zenci27 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 28
    1 yıl

Giyim tarzı değişti derken 🤣🤣 normal elbise giyiyoruz işte he küpe takan ne bilim başka şeyler takan erkekleri diyorsan ben onlardan değilim ömrüm boyunca biseyler takmayı sevmedim sevmem de zaten. Yaz ayında bile pantalon giyen bir insanım şort bile giymiyorum herkes giyerken bile arkamdan gay yaftasi yapistirmasinlar sırf diye gerçi giymeyi de sevmiyorum açıkçası o tarz şeyler. Davranışlarına gelirsek erkeklerin ben bu zamana kadar hiçbir kadının yanında argo bile konuşmadım bırakın kufretmeyi. İş meslek meselesine gelirse eskiden olsa karım ya da sevgilim çalışmasın ben bakarım derdim ama o konuda maalesef biz erkeklerde değil sorun ülkenin genelinde ekonomi kötü kardesim. Şimdi dört kişilik bir ailenin gecimi aylık 65 bin lira ben o kadar parayı nasıl kazanayım holdingde falan müdür olmam lazım o parayı kazanmam için o yüzden kadının da çalışması lazım bu devirde mecburiyetten

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    1 yıl

Kadinlar eril oldu cunku erkekler gibi calismaya basladi her alanda varlar hele futbolda erillik bitti resmen kadinlar erkek oldu erkkeler kadin heleki cogunuzun agzi bozuk en ufak seyde kufur ediyor erkeklere siz teklif ediyorsunuz artik yani kadinlar degisti erkeklerde degisti

3
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Kadinlar erkekler gibi calisirsa istekleri cosar en uc en iyi erkegi isterler mesela kasiyer kiz bile gider en iyi statudeki erkegi ister cunku ben kadinim ben calisiyorum diyor sosyal medya ve kadinlarin ozgurlurlugu her seyi bozdu kim ne derse desin kadina siddete hayir ama bu kadar ozgurluge de hayir ne oldu iyi mi oldu simdi? Mesela yurt disinda lgbt zirvede zinalar aldatmalar ensest iliskiler her yerde yaygin

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

Saçma sapan akımlar çıkarsa çok daha değişir. Toplumu yanlış yonlendiriyorlar. Karşı cinse hep düşmanlık aşılamaya çalışıyorlar. Kadınlara daha ağır yükler vermeye başladılar. Erkeklere salk olma bunları yapma o senin peşinden koşsun bilmem ne düşüncesi aşılıyorlar. Kadin hep güçlü olmalı profili var

1
    0 Yorumla
  • ACİLCEVAP1234567
    ACİLCEVAP1234567 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 26 , eic 98%
    1 yıl

Trip bayana özel değildir bence bunun dışında erkeksi özellik dediğiniz durumları da artık kadınlar yapmaya başladı olabilir gelişiyoruz bu süreç içinde de şartlar her iki taraf içinde eşitleniyor çünkü kullanım azalıyor

2
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

Ayyoolll eşitiz ya bizz 🥴 Alın mq eşit...3. Dünya savaşı çıkana kadar çoğu erkekle vedalaşın... Zaten o ara çoğunuz da ölür derdiniz kalmaz da... ama daha maskülen sahiplenen erkekleri ancak savaşlar yaratır ve geri getirir. Tüm bunlar için feminazilere ve eşcinsel hakları LGBT vs. vs. gibi guruplara teşekkürlerinizi sunabilirsiniz.

0
    0 Yorumla
  • mariave87
    mariave87 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 25 , eic 100%
    1 yıl

Gerçekten günümüzün en büyük sorunlarından biri sanırım evrensel süreç içerisinde erkekteki testesteron seviyesi bir önceki dönem erkeğine göre azalıyor ayrıca üretilen besinler içerisindeki hormonlar da bunu etkiliyor

1
    1 Yorumla
    • mariave87
      mariave87
      1 yıl

Evrimsel*

Yorumla
  • ggoodvolunteer
    ggoodvolunteer Takip Et
    Yoda Yaş: 32 , eic 99%
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 496 cevap paylaştı.

Kızlar neden erkeksi olduysa ondan dolayı olabilir.
    Kızlar baskılayıcı bir yapıya büründüler. Erkeğe her neredeyse rapor ver , onu yapamazsın bunu yapma diye diye erkeleri bu hale getirdiniz.

1
    0 Yorumla
  • HazardGoose
    HazardGoose Takip Et
    Yoda Yaş: 27 , eic 100%
    1 yıl

Feminenlik de maskülenlik de sosyal yapıdır halihazırda akışkanlıktır ve evrim geçirir. Toplumsal cinsiyet rolleri sabit değil, akışkandır ve toplumsal değişimlerden etkilenir.

1
    0 Yorumla
  • Baklavalışöbiyet
    Baklavalışöbiyet Takip Et
    Xper 5 Yaş: 28
    1 yıl

Tavuk yedikleri için. Tavuk östrojen salgılatıyor. Büyük baş hayvan eti yeseler hem daha savaşçı hemde daha erkeksi olurlardı tavuk daha ucuz diye abaniyoruz fakat fatih sultan Mehmet gibi eskiden yaşayan erkekler hep kırmızı et yerlerdi. Paraya kıyamıyoruz bunun bedelini memelerinin büyümesi ile ödemek zorunda kalıyorlar. Hem meme büyüyor hemde kadın gibi olabiliyorlar tam cevap budur işte.

0
    0 Yorumla
  • Rose83
    Rose83 Takip Et
    Master Yaş: 42 , eic 99%
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı.

Kadınlar sertleşti adamlar da yumuşadı hormonlardan galiba.😬Paşa gibi yetisiyo erkekler çit kırıldım adam böyle olunca da fazla narin oluyor ruhen de.

0
    0 Yorumla
  • legolas38
    legolas38 Takip Et
    Guru Yaş: 41 , eic 98%
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 2,2b cevap paylaştı.

Sosyal medya ve Z kuşağı toplumu bozdu şimdi kadınlar erkek erkekler kadın heleki tırnaklarını uzatıp oje sürenler var erkeğim diye geziyorlar nefret ediyorum tiksiniyorum

0
    0 Yorumla
  • visualsutdio
    visualsutdio Takip Et
    Yoda Yaş: 28 , eic 97%
    1 yıl

Bunun yüzünden

Tıkla

0
    0 Yorumla
  • Mario45
    Mario45 Takip Et
    Master Yaş: 37 , eic 95%
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 7,2b cevap paylaştı.

"Küpe takanlar erkek değildir" dediğimiz için bize cinsiyetçi diyenler bugün çoğu erkeğin feminen olmasından rahatsız. Toplum her şeyi kendi kendine yapıyor. Çözüm ise belirgin cinsiyet sınırları.

0
    4 Yorumla
    • haoren
      haoren
      1 yıl

küpe takmayı feminenlikle bağdaştırman çok cahilce. herkes bot gibi saçma sapan yorumlar yapmış.

Yorumla
    • Mario45
      Mario45
      1 yıl

Küpenin bütün tarihini anlatırım sana burada. Asıl bunu iddia etmen cahillik.

Yorumla
    • haoren
      haoren
      1 yıl

anlat kanka. kültürlenek. o tablolarda tasvir edilen yavuz sultan selimde çok feminenmiş değilmi? ya da saçlarını ören, sürme çeken HZ. Muhammed Mustafa (s. a. v.). Sen daha kültürün değişip gelişen zamandan ve topluluktan topluluğa değilen bir şey olduğunu unutmuşsun dostum.

Yorumla
    • Mario45
      Mario45
      1 yıl

Küpe kölelere takılır Yavuz'un takma sebebi de küpesinin içine Allah yazmasından dolayı. Ayrıca uzun saçlılara bir şey demedim gördüğün gibi. Sadece erkeğin takı takmasını doğru bulmuyorum.

Yorumla
  • GhostlyKisses
    GhostlyKisses Takip Et
    Master Yaş: 28 , eic 100%
    1 yıl

Bir de bu laflar çıktı. Bence kadınlarda erkekleşti ondan olabilir. Eskiden erkekler karşı cins kovalardı şimdi kızlar erkekleri solladı bu konuda ondan olabilir bak.

0
    0 Yorumla
  • prenses_z
    prenses_z Takip Et
    Guru Yaş: 20 , eic 93%
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 496 cevap paylaştı.

bence kötü bir şey değil şiddete meraklı kaba vicdansız kadına her şeyi yapabileceğini düşünen birinden kat kat daha iyi

0
    0 Yorumla
  • Հայերեն_և_քրդերեն
    Հայերեն_և_քրդերեն Takip Et
    Yoda Yaş: 35 , eic 91%
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 356 cevap paylaştı.

Gerçekten ben de bilmiyorum erkek dediğin taşı sıkar suyunu çıkarır günümüz erkekleri kadınların parasını yemek istiyor

0
    1 Yorumla
    • haoren
      haoren
      1 yıl

evet sizin erkeklerin parasını yemek istediğiniz gibi

Yorumla
  • demirdik23
    demirdik23 Takip Et
    Bilge Yaş: 24 , eic 100%
    1 yıl

Onlar erkek değil erkek dediğin erkek gibi olur üzülmene gerek erkekler dünya da var oldukça insan nesli bitmez 😂

0
    0 Yorumla
  • Sonumuzgeldi
    Sonumuzgeldi Takip Et
    Guru Yaş: 23 , eic 99%
    1 yıl

Güçlü kadın profili artınca kadınlarda eril enerji erkeklerde de dişil enerji artmaya başladı bu yüzden dolayı.

0
    0 Yorumla
  • semihhh13243
    semihhh13243 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 23 , eic 98%
    1 yıl

Kadınlar Erilleştirildi bundan dolayı tamamen aslında eskisi gibi olsa herkes yine aşırı maskülen olurdu.

0
    0 Yorumla
  • belinabetül
    belinabetül Takip Et
    Xper 7 Yaş: 25 , eic 45%
    1 yıl

Kadınlar yüzünden benimle konuş barış diye tüm gece kapısında beklerseniz erkeklerin sonuç

1
    0 Yorumla
  • Kim-Bilir-Belkidee
    Kim-Bilir-Belkidee Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 100%
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı.

Merhaba,
    Trip kadına özgü değildir! 😅

Atarım! 😅

0
    0 Yorumla
  • Alastor39
    Alastor39 Takip Et
    Yoda Yaş: 29 , eic 100%
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 398 cevap paylaştı.

Aramızdaki bir kaç çürük yumurta bizim sorunumuz değildir

0
    0 Yorumla
  • kxnan
    kxnan Takip Et
    Xper 5 Yaş: 36 , eic 38%
    1 yıl

ben gayet erkek gibi erkeğim siz gidip yumuşakçalar grubunu seçiyorsunuz sizde sorun

0
    0 Yorumla
  • Psikopat-Civciv
    Psikopat-Civciv Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29 , eic 100%
    1 yıl

eşitlik diye tutturan sizdiniz şimdi ağlamayın 😅

0
    0 Yorumla
  • kremalıfincanbüreği
    kremalıfincanbüreği Takip Et
    Yoda Yaş: 24 , eic 98%
    1 yıl

Hanımcı erkek furyasını çıkaranlar kendileriyle gurur duyabilirler😄

0
    0 Yorumla
  • Yamaal
    Yamaal Takip Et
    Master Yaş: 20 , eic 100%
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 6,1b cevap paylaştı.

Bilmiyorum ki ama yani gerçekten minetqr olduğum bir şey var sevgilim normal 😂😂

0
    0 Yorumla
  • noliessensible
    noliessensible Takip Et
    Xper 7 Yaş: 47 , eic 100%
    1 yıl

kim demiş yeni nesil bebeler öyle olabilir de bizim nesil yerli yerinde duruyor

0
    0 Yorumla
  • thebarbo
    thebarbo Takip Et
    Guru Yaş: 28 , eic 100%
    1 yıl

Kadınlar kendileri istedi bu erkek modelini. Şimdi de rahatsızlık duyuyorlar

0
    0 Yorumla
  • Dearhead
    Dearhead Takip Et
    Master Yaş: 26 , eic 100%
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı.

Feminazi zihniyet yüzünden ne beklenirdi ki Misandri milleti kadınlardan.

0
    0 Yorumla
  • expencive
    expencive Takip Et
    Yoda Yaş: 28 , eic 100%
    1 yıl

Kadınlar erkeklerin sevgilisi olmak yerine annesi olmayı, koruyup kollamayı tercih etti

0
    0 Yorumla
  • haoren
    haoren Takip Et
    Xper 5 Yaş: 110
    1 yıl

Cahillik çok kötü bir şey... gerçekten... insanlar modanın çağdan ve kültürden kültüre değişebileciğini düşünemeyecek kadar sığ ve sexist.

lütfen google a 17th century men attire ya da celtic men attire yazın.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    1 yıl

Benim sevgim kadına yetmez ki. Kadın daha iyisini bulunca gidecek bir varlık. Niye bana ait olamayacak bir varlığı korumak isteyeyim ki

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

😂artık erkekler kapatılacak mı 😂aman tanrım oley yuppi 😂😂😂😂

0
    1 Yorumla
    • crazzy42
      crazzy42
      1 yıl

nereye kapatacan

Yorumla
  • Miaa98
    Miaa98 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 27
    1 yıl

Kadınlar da eril oldu erkek eline bakmasınlar diye diye hepsi ondan aslında artık erkekler diyor zaten Kadınlar da çalışıyor rahatız diyor

1
    1 Yorumla
    • Miaa98
      Miaa98
      1 yıl

Çalışmayan kadın neredeyse kalmadı erkekler çalışan kadın diye yana yana ölüyorlar

Yorumla
  • erkan255
    erkan255 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 28
    1 yıl

Erkeksi davranıncada kanka hanzo oluyoruz böyle böyle oldu olanlar bozulmayanlar zaten tek tabanca takılıyor görmezsiniz

0
    0 Yorumla
  • GölgeWise
    GölgeWise Takip Et
    Xper 6 Yaş: 39
    1 yıl

Trip konusuna katılmıyorum çünkü kadınlar bazı davranışları trip gibi algılıyor. Ama bir feminenleşme mevcut, bunu ben de gözlemliyorum.

0
    0 Yorumla
  • EgzotikBiscolata
    EgzotikBiscolata Takip Et
    Xper 1 Yaş: 31
    1 yıl

Sosyal medya etkileriyle kadınlar erkeksileşti erkekler kadınsılaştı

0
    0 Yorumla
  • Esmerkızz1907
    Esmerkızz1907 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 28
    1 yıl

Geri kazansınlar lütfen nefret ediyorum trip atan erkeklerden

0
    0 Yorumla
  • izmitlizmit
    izmitlizmit Takip Et
    Xper 5 Yaş: 38
    1 yıl

Eşitiz çünkü. Tabi kadınlar eşitliği işlerine geldiği gibi sekillendiriyor.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    1 yıl

Yok ya sapına kadar erkegim 24 cm de zurna var kimanci erkegimmm yeter bana

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    1 yıl

Ay gerçekten aynı şeyi bugün kuzenlerimle konuştuk. Artık hepsi pısırık mı denir bilmiyorum prenses gibiler

0
    0 Yorumla
  • Believer34
    Believer34 Takip Et
    Yoda Yaş: 46 , eic 100%
    1 yıl

Sanki kadınlar çok iyi

0
    2 Yorumla
    • DuyguTerörü
      DuyguTerörü
      1 yıl

ben bunu mu sordum peki

Yorumla
    • Believer34
      Believer34
      1 yıl

Bende yansıtma yaptım işte

Yorumla
  • Manasızdidik
    Manasızdidik Takip Et
    Guru Yaş: 37 , eic 99%
    1 yıl

Kadınlar erkekleştiği için

1
    0 Yorumla
  • mütesellî
    mütesellî Takip Et
    Master Yaş: 37 , eic 99%
    1 yıl

Erkeksi olduklarından.

0
    0 Yorumla
  • ByBrawo m
    ByBrawo Takip Et
    Master Yaş: 30 , eic 79%
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 3,6b cevap paylaştı.

Ben etmedim edenler düşünsün 😂

0
    0 Yorumla
  • Boze_
    Boze_ Takip Et
    Bilge Yaş: 36 , eic 81%
    1 yıl

Bunlar hep hormonlu gıdalardan hep 😑😄

0
    0 Yorumla
  • yedirenk7
    yedirenk7 Takip Et
    Yoda Yaş: 43 , eic 45%
    1 yıl

Erkeksileşen kadınlar gibi

0
    0 Yorumla
  • GİDENLERDENN
    GİDENLERDENN Takip Et
    Xper 7 Yaş: 37 , eic 94%
    1 yıl

Neden ha neden @sineklertanrisii 😂😂

0
    1 Yorumla
    • Sineklertanrisii
      Sineklertanrisii
      1 yıl

Beslenme, yetiştirilme, zorluk görmeme. Eşsiz olduğumun farkındayım😉

Yorumla
  • Devamını Gör (30)
Devamını Gör(75)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > Erkekler, erkeksi özelliklerini neden kaybetti?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Erkekler erkeksi özelliğini neden kaybetti? 74 cevap verildi
Erkekler neden erkeksi özelliklerini yitiriyor? 11 cevap verildi
Erkekler neden artık erkeklik özelliklerini kaybediyor? 26 cevap verildi
Erkekler erkekliğini neden kaybetti? 11 cevap verildi
Erkekler neden erkekliklerini kaybettiler sizce? 14 cevap verildi
Bazı Erkekler neden erilliğini kaybetti? 10 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Müslüman biri kiliseye gidip Allah'a dua edebilir mi 💒 🤲?
  • En son kimin elini tuttun, en son kimin elini tutarken duygulandın?
  • Büstiyer ya da crop denilen şeyler sadece sevgiliye giyilmesi gerekmiyor mu 🤔🤔?
  • Sizin de tamamen gereksiz ama acayip iyi olduğunuz saçma bir yeteneğiniz var mı?
  • Duş jeli alırken vazgeçemediğiniz favori marka ve ürün hangisi?
  • Kadınlarda yaş ilerlese de güzelliğini kaybetmeyen bölge hangisidir?
  • Gerçekten kim daha çok aldatır, erkekler mi kadınlar mı ve psikiyatristler ne diyor?
  • Sizce günün en güzel yemek öğünü hangisi ve neden kahvaltı, öğle ya da akşam?
  • Dedikodu yapıyor musunuz?
  • Hafta sonu planınız var mı?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨