Sizce iğrenç birisi miyim?

Üniversite öğrencisiyim ve hayatım boyu sevgilim falan olmadı, kimseyle doğru dürüst flört bile etmedim ki ilişki sayılabilsin. Ama yıllardır çok utandığım bir şey var. 14-16 yaş aralığımdayken (ağır ergenlik dönemim) roleplay denen ortamdaydım. Herkes kızdı ortamda ve kendi kafamızda takılıyorduk. Erkek x erkek çiftleri falan taklidi yapıp kendimizce eğleniyorduk. Sonra bu karakterleri yansıtarak "smut" yazmaya başladık... Yine sadece kızlar arasındaydı ama "smut" cins. llik içerir. Tabii kendimiz olarak değil de o erkek karakterler olarak yapıyorduk. Klasik ergenlik işte... Sonra ne kadar iğrenç olduğunu fark edip bırakmış ve düzgün hayatıma devam etmiştim ancak hâlâ bundan utanıyorum. Kızlara ilgim de yok aslında gayet erkeklere ilgim var, garip geliyor ondan. Sizce cidden iğrenç birisi miyim? Uzun süredir yapmıyorum ve yapmam da... Erkeklerleyse hiç öyle bir şey söz konusu bile olmadı. Flört ettiğim erkeklerle hep temiz saf konuşmalar yapardım. Yine de çok vicdan azabı çekiyor ve kirli hissediyorum ergenliğim yüzünden :(

İğrençsin
Değilsin
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Sizce iğrenç birisi miyim?