Flörtüm sürekli buluşmak istiyordu bir kere ertelemek zorunda kaldık bazen ara sıra buluşmayalim falan dedim tartışma esnasında bugünde dedim buluşmak için hazır değiliz bence diye o da ilk kez sen bilirsin dedi önceden olsa itiraz ederdi benim apt*lligim yüzünden asla kötü bir insan olmadım hep iyilik yapmaya çalıştım ama bilmiyorum aşk konusunda çok amatör davranıyorum
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Sabaha çıkacamız belli değil o yüzden mutluluklarınızı ertelemeyin
Benim yüzümden geçmiş ilişkilerim yüzünden sürekli saçma sapan şeyler yapıyorum
Geçmişinle yaşarsan yol alamazsın ama geçmişten ders alıp önüne bakarsan kendinden emin bir şekilde adım atarsın
Ama sadece korkuyorum aynı şeyi yaşamaktan geçmişte acısını çok kötü çektim 6 ay hastane hastane gezdim üzüntüm karaciğerime vurdu bu yüzden affaliyorum biraz
neler yaşadın bilmiyorum ama Rabbim bir daha tekrarını nasip etmesin Korkmucaksın bir şeyden ne kadar çok korkarsan başına gelir bak her şey bitti gitti geride kaldı artık önüne bakacaksın
Ben kötü biri olmuş muyumdur sizce çok üstüne gittim zaten kendisi sıkı bir yerde birde ben bunaltiyorum
Hayır olmazsın Ufak tefek atışmalar ilişkinin tuzu biberi olsun sende bundan sonra dikkatli olmaya çalış
Ama benden soğudu büyük ihtimalle haklı da ne diyebilirim ki benim saçmalığım yüzünden kötü niyetle yapmıyorum sadece kendimi korumak için yapıyorum yanlış ama
Bu durumu ona izah etmelisin ki küs kalmayın aranızda dargınlık olmasın
Biliyorum ama ya affetmezsw ne olacak bir de ciddi ilişki düşünüyorduk tam kafa dengimdi benim saçmalığım yüzünden elimle itme ihtimalim var
Nefes alıyorsak henüz geç değil 🙂
Umarım öyle olur zaten askeriyede sürekli baskı altında bir de ben saçma sapan şeyler yapıyorum bazen üzülüyor o da büyük ihtimalle kendini yetersiz hissediyor bana karşı bu sefer arayamadigi zamanlarda falan özür diliyor kusura bakma diyor
Sakin ol korkulacak bişey yok önce yat dinlen kendini toparla sabahta sakin kafayla konuşursun onunla
Biliyorum ama affetmezse de canım ilişkiyi kendi elimle beter etmiş olacağım neyse teşekkür ederim tavsiyeleriniz için
Kötü düşünme lütfen her şey iyi olacak
Rica ederim
Bilmiyorum ne yapacağımı her zaman aynısı oluyor tam da buluşacaktik 1 gün sonra şaka gibi geliyor her şey
Konuştun mu
Hayır ancak akşam üzeri konuşabilirim işleri vardır şimdi sınavı falan var
O zaman beklemeye devam
Her şeyi batırdım ya ne güzel sürpriz yapacaktım ya ne kadar apt*lim
🤦🏻♂️🤦🏻♂️başa sarmayalım lütfen ne konuştuk
Biliyorum ama insan üzülüyor dün 2 ye kadar ağladım en azından kedim varda onunla kafamı dağıttım
Aferin akıttığın göz yaşına yazık Kabul edersen dm den konuşalım mı
Kendimi işe yaramaz sürekli işi bozan tip gibi hissediyorum cidden kötü niyetli yapmıyorum veya böyle bana aşırı ilgi versin diye de yapmıyorum olduğu yer den dolayı zaten anlıyorum onu ama mesajıma cevap verecek vakti varsa bir nasılsın yazmasını bekledim sadece
Askeriye de olduğu için vakti olmayabilir o fırsatını bulunca yazar merak etme
Biliyorum ama benim saçma sapan şekilde üstüne gitmemem lazımdı zaten bunaliyor kaç aydır buluşma planı yapıyorduk valla ağlayacağım ya buluşmak için hazır değiliz dememin sebebi de tepki vermesini bekledim o yüzden o da şey dedi istemiyorsan zoraki bir şey yaptıramam dedi haklı da benim patavatsızligiim
Bana ulaşabilir misin sen
Neden ki iğrenç bir insanım düşündüm de kabullendim artık insanları üzüyorum saçma sapan komplekslerim yüzünden
Burdan rahatça kalaylayamıyorum ondan 😏😏
Arkadaşıma sordum soğumuştur falan dedi biliyor musun haklı mı acaba ya
Neysen osun sen demekki birşeylerin eksik olduğunu görmüşsün
Öyle birisi değilim aşk konusunda sadece amatör oluyorum normalde düşmanımın bile iyiliğini isterim cidden kırıcı bir insan değilim
Kafam karışmış gibi konuşmaya ihtiyacın var mı
Canım acıyor bir de doğum günü sürprizi yapacaktım onu da söyledim bir anlık şeyle nefret ediyorum kendimden neden böyle yapıyorum anladım artık eski ilişkimde ki travma yüzünden çocuk benden soğudu büyük ihtimalle de zaten haklı da benim saçmalığım
Özelden yaz kardeşim böyle kendini hırpalama
Düşündüm de cidden kötü bir insanım ben istemeden de olsa üzüyorum benim gibi birisini haketmiyor daha iyilerine layık bence
Aman boş ver
Konuştuk anlaştık beni anladı
Olur öyle iğrenç falan değilsin
Cidden bilerek yapmıyorum geçmişte yaşadığım hayal kırıklığı geliyor aklıma o an oluyor ne oluyorsa
Normaldir sen yine bulabiliyon ben senelerdir kimseye güvenmiyorum bıktım o meselelerden
Kendisi arkadaşimdi 2 yıllık o yüzden güvendim bilmiyorum mesela bir erkeğe ilk kez güvenerek fotoğraf attım normal fotoğraf geçmişte hep takıntı yapardım korkardım
Güven önemli zaten güvendiysen gerisinin önemi yok. Seviyorsan da ilerket ama aksi düşüncelerin varsa da kimseye umut verme derim. Takıl bak keyfine işte.
Ben zaten takılmalık ilişki yapamam ona hiç yapamam hem arkadaşimdı hem de askeriye de psikolojisini iyice mahvedemem birbirimizi seviyoruz ama benim saçma sapan şeyler yapmam bazen kötü oluyor iste
O zaman hiç bulaşma derim
İlişkiye mi
Aynen
Neden ki
Dengezis bir ruh halin olduğundan
Bazen oluyor ama ben artık alıştım o kadar absürt olmuyor sadece biraz resmi oluyor ruh hali değişince
Şimdi o da asker sonuçta ya sıkıntı olur
İlgi konusu falansa ben sevildiğimi hissediyorum geçmiş ilişkilerimde sürekli konuştum ama aldatıldım bilmiyorum ilgi süresi değilde davranış daha önemli bence
Zaten konumuz davranış
Bir kere bile saygısızlik yapmadı mesela damarına bastığım bir konu oldu istemeden o zaman bile saygılı davrandı hatalı olduğumuzda birbirimizden özür diliyoruz bilmiyorum ama
İkinizden birinin farklı bir şekile davranması çok uzun sürmez bence. Nereye kadar anlayış mesela bunları da düşün.
Bilmiyorum ya cidden karakter olarak olsun kafa yapımız olsun benziyor kendini geliştiren birisi sürekli beni de geliştiriyor bu arada mesela aşırı sabırsız biriydim değiştim artık sabır konusunda
Ne anlamda sabırsızdın
Aşk konusunda ilişki anksiyetesi vardı biraz bende mesela bir saat yazmasa sevmiyor mu falan diye düşünüyordum ama şu an o durumum bitti hatta flörtlestigim kişiye kolay kolay fotoğraf atmam ama buna 3 ayda 3 ten fazla fotoğrafımı attım normal fotoğraf bu arada
Fotoğraf atmakta bir şey yok bence normal bir şey bu. Diğer konularda da seni iyileştirdiğini düşünüyorsun bu da güzel bir şey o da farklı düşünmüyordur eminim. Ama ince eleyip sık dokuman lazım ki ileride sorunlar yaşamayın. Askerlik zor meslek hiçbir şey yapmasan bile günde elli çeşit çoluk çocukla uğraşıyorsun. Karşılıklı anlayış göstermek nereye kadar gider bilmiyorum ama kadınların askerlerle arası çoğu zaman pek iyi gitmiyor.
O da iyi yönde değişti zaten kendi de söyledi senin sayende daha mutluyum falan dedi. Önceden resmiydi aşırı şimdi romantik tarafını görüyorum. Diğer konularda da zaten ben kendi işimi halledebilen tipim illa yanımda olmasa da olur tabi ki olsa iyi olur ama görev icabı olmayacağı kesin çoğunlukla zaten hu durumuda başta konuştuk
Hakkınızda hayırlısı olsun.
O yazısıya kaadr beklemeli miyim ben mi yazsam, ben yazsam bunaltiyor gibi de olurum değil mi
Yani sana kalmış, o kadarına bir şey diyemem.
Ne istiyosun anlamadım