1. Annesiyle kurduğu iletişimi anlamaya çalışmak
2. Nelere öfkelendiğini analiz etmek
3. Değer verdiği şeyleri öğrenmeye çalışmak
4. Arkadas çevresini tanımaya çalışmak
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Kestirme yola gerek yok yani kadın erkek fark etmez.. bir insanı tanımak için zaman geçirmek gerekir davranışlarına bakmam gerekir.. yalancı mı güvenilir mi gerçekten seviyor mu? bunlar önemli bunlar da zamanla olur. ama seçenekler arasında
1. Annesiyle kurduğu iletişimi anlamaya çalışmak
2. Nelere öfkelendiğini analiz etmek
3. Değer verdiği şeyleri öğrenmeye çalışmak
4. Arkadas çevresini tanımaya çalışmak
Onunla sevgili olmadan aynı yolculuğa çıkmadıkça, iş ya da başka bir nedenle ilişki olmadan aynı ortamda bulunup, onu sinir etmedikçe zor.
Öyle mi dersin..🙄
Neden ki..
Ne biliyim azelcan ya.. yoruldum artık insanlardan
Trafikte nasıl araba kullandığı 👌🏻
Bak bu doğru işte..👍
Yakın arkadaşlarının yanında size davranma biçimini gözlemleyerek baya net sonuçlar elde edebilirsiniz diyorum ben.
Cevap
31Cevap
Nelere öfkelendiği sınırlarını, nelere değer verdiği ise kişiliğini gösterir.
Doğru 👍 hoş geldin bu arada 😊
Sadece erkekleri değil insanları tanımak istiyorsan sana değil çıkarı olmadığı ya da durumsal olarak üstün olduğu insanlara ve hayvanlara davranışlarına bakman gerekir demiş Perlamarius. Mesela yemekte garsona, sokakta hayvanlarına nasıl davranıyor ona bak yeter. Kişiliğini büyük ölçüde analiz edersin.
Çok doğru
Bence değer verdiği şeyleri öğrenmeye çalışmaktır. Bunun üzerine yapılacak sohbetler, erkeğin ilgi alanlarını açığa çıkarır. Bu aslında sadece erkekleri tanımaya yönelik bir yöntem de değildir, kadınlar için de oldukça işe yarar bir yöntemdir..
Hepsi bir bütün aslında arkadaş çevresi beş para etmez ise kendi de aşağı yukarı öyle birisidir ayrıca annesiyle arasının çok kötü olması ya da tam ana kuzusu olması falso bir durum.
Aynen öyle 👍
Arkadaş çevresi iyi bir analiz
Çünkü 3 zengin arkadaşın varsa 4. Sen olursun
3 ayyaş arkadaşın varsa 4. Sen olursun
Bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu soyleyeyim
Doğru
Hepsini seçebiliyor muyuz? Birde sosya medyada takip ettikleri, beğendikleri, misal buradaki yaptığı yorumlar filan hepsi biraz ipucu verir.
Sosyal medya hiç kullanmayanlari tercih ediyoruz 😅
Tabi oda bir tercih meselesi😁
Aslında sunduğun seçeneklerin toplamı biz erkekler oluyoruz. Analiz için seçenekler çok isabetli olmuş bu arada 😁
Öyle de işte.. seçenekleri de doğru tahlil edemeyebiliyoruz 😊
Nelere öfkelendiği kesinlikle sonra çevresi olabilir annesi ne alaka ksjskjs neyse
Annesiyle olan iletişimi emin ol yaşamına alacağı her kadınla nasıl bir iletişimi olacağını şekillendiren en önemli faktördür..
Erkeği varlık kadını darlık da test edin diyordu bir atasözü galiba.
Atasözleri yanılmaz 👍
Haklı gibi görünüyor.
Değer yargılarına bakmalı insanın.
Hayata bakış açısına, çevresiyle olan diyaloglarına, üslubuna varana dek. Kişi kendi hakkında az çok bilgi veriyor zaten.
Ailesiyle olan ilişkilerine ve öfke problemi olup olmadığına bakarım. Genelde bu ikisi en kestirme yolu verir.
Onun ile bir kaç gün yola git iş ya da tatil gibi.
Gidemem..
Güvenmeden olmaz
Başka şekilde de güven olmazki
Aslında seçeneklerin hepsi önem arz ediyor ama en ilk sırada öfke duyduğu ve nefret ettiği şeylerin tespit edilmesi geliyor.
O*ospulukla erkek analiz edilmez. En fazla gözünden düşersiniz. Bir erkeğin sadece sana olan yaklaşımıyla taniyamiyorsan zaten bir erkek tanimamalisiniz :)
🙄 bacım luk nerden çıktı ki şimdi..
Bu dediklerini öğrenmek için bir erkeğin erkeklik guruna dokunmak gerekir. Bir erkeğin erkeklik gururunu hiçe sayan da o"ospudur
Ofke analizi bence daha kritik
Eger ciddi iliskiyse tabiki
Bir erkeği en iyi öfkesinden iyi tanırsın. Asıl gerçeği orada kim olduğu ile alakalıdır.
Arkadaş çevresi ve değer verdiği şeyler güzel ip uçları verebilir. 😎
Öfke anı ve seninle olan iletişimdeki jest ve mimikler..
Hepsinin etkisi var. Çok doğru maddeler, seçemedim o yüzden
Hepsi. Bir erkeğin ne olduğunu anlamak için hepsine dikkat etmek şart.
Ofkelendiginde etrafındakilere nasıl davrandığı onemlidir
Seçmek zor. 4'ü de yapılması gereken şeyler.
arkadaş çevresi o çocuğu temsil eder arkadaş çevresine bir bak derim
Isı haritası ve opta verileriyle en doğru sonuca ulaşabilirsin gibi
🙄 çok komik
Kız erkek farketmez arkadaş çevresi az çok bilgi edinmeni sağlar arkadaşları nasılsa oda az çok öyledir
cevabını bildiğin soruları soruyosun
Sizden de duymak istiyorum.
Farklı bakış açıları çıkar belki.
Farklı bakış açıları çıkması kimsenin işine yaramayacak. Erkeği analiz etmek kimsenin işine yaramaz 2 adet olgu haricinde diğerleri önemsiz
Kesinlikle annesi ve kiz kardeşiyle olan iletisimi
Doğru 👍
Benimkinin kız kardeşi şeytan gibi olduğundan iletişimleri kötü ben napcam 😔
A sikki daha mantikli
Çok önemli dimi bu..
Erkegi tanimak icin en iyi o bilir
İki kavga et zaten ne var ne yok anlarsin
😅 doğru
Nelere öfkelendiğini analiz etmek
Ailesine olan davranışına bakmak gerekir.
Annesiyle kurduğu diyaloğa bakın derim
Arkadaş çevresini tanımak olabilir
Arkadaş çevresi der geçerim
Merhameti ve saygisi.
Annesiyle kurduğu iletişim
Arkadaşları
Hepsi
Akışına bırak
Beden dili
5 hepsi 😁
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?