Zengin erkeği tercih ettiğim için neden karaktersiz olduğumu düşünüyor arkadaşlarım? sizce yanlıs mı yaptım?

Zengin bir adamla görüşüyorum, borsa/coin işleri ile ilgileniyor, ekonomi bitirmis falan. Yaşı büyük, 48 yasında, eşinden 5 sene önce bosanmıs. Adam benden çok hoslanıyor, ben 29 yasındayım. Bu adam evlenmeyi düşünür müsün dedi, ben de henüz değil bir iki seneye olabilir belki dedim.

Öbür tarafta eski sevgilim var, onu bir zamanlar çok seviyordum, ama ayrıldık. Sevgili yaptı sonra, kızla 1.5 sene sevgili oldu. Ayrılınca bana geri yazdı konuştuk geçen. Çok yakısıklı bir çocuk, karakterli de bir insan aslında ama asgari kadar kazanıyor.

İkisiyle aynı anda görüşmek istemediğim için eski sevgilime konuşmayalım dedim. Ama gönlüm ona kayıyordu. Aklım onu fakir olduğu için reddetti. Fakir erkek de zengin erkek de fırsat geçince aldatıyor. Aldatmayan erkek o kadar azmış ki. Annemden diğer çevremdeki kadınlardan hep duyuyorum, aşk denilen şey 10-15 senede bitiyormuş. Evliliğinde ne kadar huzurlu olduğun arkadaş olduğun kalıyormuş. O da maddi durumla ilişkili oluyor diyorlar. Kalbimi dinlemeyerek hata mı yaptım?

Zengin erkeği tercih ettiğim için neden karaktersiz olduğumu düşünüyor arkadaşlarım? sizce yanlıs mı yaptım?