Sırf zengin diye sevmediğim biriyle çıkmam karaktersizlik midir?

Selam ben mimarlık okudum 2 sene iş bulamadım sonra bildiğiniz petrolde çalışmaya başladım asgari ücrete.

Bir gün bi restorana gittim arkadaşla sevgilisi bi emanet bırakmaya geldi yanında da bi kız arkadaşıyla geldi. Kızla ayak üstü biraz sohbet ettik ve kız baya benden hoşlandı.

Beni sonra arkadaşımın sevgilisine söylemiş durumu oda bana yazdı böyle böyle diye. Gece uyuyamıyormuş aşkından dedi. Bende duygusal bosluktaydim tamam bi konuşalım dedim. Biraz tanıdım konuştuk ben hiç hoşlanmadım ama kızın ailesi baya baya zengin.

Sonra çıkmaya başladık kız beni petrolden kurtardı dedesinin şirketine büro memuru olarak girdirdi ve o kadar rahatim ve torpilliyim ki kimse karışamıyor. Maaşım dolgun. Haftada 2 gün tatilin var ve kız beni dışarıya çağırınca kimseden izin almadan işimi bitirip çıkıp buluşabiliyorum.

O beni sevgili olarak görüyor ben ise arkadaş gibi 🙄 nasıl bir paradoksa düştüm, nasıl bu isten çıkıcam bilmiyorum. Ayrılsam beni şirketten sutlarlar sonra yine eşek gibi asgari ücrete çalışmaya devam edeceğim.

Ayrılmasam kızı kandırıyor ondan faydalanıyor gibi hissediyorum içim hiç rahat değil...

Sırf zengin diye sevmediğim biriyle çıkmam karaktersizlik midir?
Cevapla