Gerek meslek, gerek siyaset, gerek din, gerek futbol, gerek bilim her konuda geçerli, adamın bir fikri yok, ama o konuda konuşmaktan geri durmuyor, birde bizim toplumda o kadar fazla ki, cümleye giriş şekilleri bile sinir bozucu ''bak yeğenim senin aklın ermiyor, biz de avukat sayılırız o iş öyle değil'' bir tane davası olmuş kendini avukat olarak görüyor, bizim toplumumuz niye her şeyi biliyor?
Güncellemeler
+1 yıl
Adres sorduğunda bile bilmiyorsa bilmiyorum demiyor, bir şeyler söyleme gereği hissediyor
Fikri olmadan zikri olanlar hakkında ne düşünüyorsunuz?
Ona ben de çok gülüyorum ya ahaha 🤣🤣 normal bizim toplum böyle ve bunun gibi şeyler olduğu icin bu haldeyiz aklımızı kendimizde tutup kullanmak yerine başkalarına veriyoruz kullansınlar diye ben yine de bir şey demiyorum zaten bir daha görmüyorum görsem de kırk yılın başı görüyorum zaten onu takıp dert edecek degilim bizim milletimiz bir sey bilseydi akıl vermez kendisi kullanırdı bu halde de olmazdık zaten
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
cahillerdir
maalesef
Ona ben de çok gülüyorum ya ahaha 🤣🤣 normal bizim toplum böyle ve bunun gibi şeyler olduğu icin bu haldeyiz aklımızı kendimizde tutup kullanmak yerine başkalarına veriyoruz kullansınlar diye ben yine de bir şey demiyorum zaten bir daha görmüyorum görsem de kırk yılın başı görüyorum zaten onu takıp dert edecek degilim bizim milletimiz bir sey bilseydi akıl vermez kendisi kullanırdı bu halde de olmazdık zaten
Aynen öyle maalesef bende dinliyorum boşverip geçiyorum ama ne kadar çoklar
Hem de çok fazlalar yapacak bir şey yok onlara he he diyecen geçecen
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!