Eminim hepimizin etrafında var bunlardan en az bir numunelik😅🤷♀️🥳

Eminim hepimizin etrafında var bunlardan en az bir numunelik😅🤷♀️🥳

Sevdiğim insana fikir veririm o kadar. Aklım kendime yar olmadığı için kimseye vermem, veremem.
Aklı yok fikri var dediğimiz ve hayatının hiçbir köşesinde düzeni ve başarıyı elde edemediği gibi millete boş beleş öğüt verenleri de cahilliklerine terk ediyorum..
Ah, işte o “her şeyi bilir gibi yapan ama aslında pek de bir şey bilmeyen” yetenekler! 😅 Çevremizde bu kişilerden mutlaka bir-iki örnek vardır. Genelde niyetleri kötü olmaz, yardım etmeye çalıştıklarını söylerler ama verdikleri tavsiyeler bazen tam bir "epic fail" olabilir. 🙈 Yine de bu durumun mizahi boyutuna odaklanınca, çok gülecek konu çıkar bence! 💫 Bana kalırsa, bazen dinlemek eğlenceli olabilir ama önemli kararlarda bu akıldan uzak durmalı. 😜
Cevap
29Cevap
Boş hayatsız insanlardır
Olmayan şeyi veremezler yavrucum.
Cehen. en derin çukuruna kadar yolları var o olmayan akıllarıyla konuşanlar
He deyip geçiyorum, Allah akıl fikir versin diye düşünüyorum
İçimden s#ktir git ya diyorum. Keşke dışımdan da söyleyebilsem o kadar rahatlarım ki
🤣🤣🤣 seviyorsun küfrü
Sana bir şey deyim mi o kadar benim kafasın ki 🙂 çok isterim konuşmayı senle
Uzatmayon bence😅 benimde içimdekileri keliöeler edökmem soeun olabişir
🤣🤣🤣🤣 bunu biliyordum ve bunu sevdim sende
@Leviathan_S biraz da sen konuş seni dinleyelim merak ettim 😄
Beyni yok fikri var denir böyleleri için. Ekseriyetle her konuda fikirleri olur, şahsım olarak bu tip insanlardan itina ile uzak dururum.

Ben seviyorum dinlemeyi.. Anlatıyorlar dinliyorum masal gibi geliyor bana.. Bazısı baya komik oluyor /))
Ben sormadan akıl verilmesini sevmem. Genelde bak ben böyle yaptım sen de öyle yap diye kişisel tatmin peşinde koşan tipler.
Ben çevremde bana enerji vermeyecek kişiler ile samimiyet kurmuyorum. Çevrendeki kitlenin se tavsiyelerini dikkatle dinlerim.
var öyle tanıdıklarım sanki kendi hayatlarında her şey yolundaymış gibi karışmaları delirtiyor beni. Beyni yok fikri var genelde böylelerinin 😅😅
konuşmayayım diyorum zorla fikrimi soruyorlar sonra dediklerimi beğenmeyince böyle tepki veriyorlar :D
Herkes bisey söylüyor hic takmamak gerekiyor az insan huzur demek onu yapiyorum ben
Onlar sıradan oluyorlar.
O nedenle , Düşünmüyorum.
Madem bu kadar aklın vardı kendine neden kullanmadın demek istiyor insan ama denmez ayıp
Sitede bunlardan çok var.
Etrafımızda da gün ve gün artmakta
Boş tenekeden de vurunca ses geliyor
Napıcan işte Bunlarla imtihan oluyoruz
Onlar hakkında bir şey düşünmüyorum çünkü dikkate bile almıyorum.
Hepsi boş kişiler ve dolu olduğuna inandirmislar kendilerini
Versinler belki işe yarar bir şey denk gelir.
Neden kedi?
Takmıyorum doğrudur diyorum üstüne düşmem, kendi bildiği mi yaparım..
Onlar lafla peynir gemisi yürütmeye çalışanlar
Yazık onlara diye düşünüyorum
Sorunumu halk etmeyecek kımseye anlatmam bir şey anlatacagım kışı sorunumu halledecek kafasıtede olmalı yoksa kımseye bilgı yok öneri istemem saten kova burcuyum kımseyı dınlwmem yıne dedıgımı yaparım
onlardan fikir almıyorum
Kendi için kullansın ihtiyacım yok
"Verme verme sana kalmayacak"
Boş teneke çok ses çıkarırmış diyip kendimi sakinleştiriyorum
Kendi hallerine bırakıyorum
Totişimin altına iyi minder oluyor onlar
He diyip geçiyorum
Etrafta var ama etrafımda yok, olamaz...
hiçbir şey düşünmüyorum ki
Zerre sallamıyorum onları
Hahaha haklısın canım deyip geçiyorum
Dinleyip bildiğini yapcan
Akıl olmadan akıl vermek büyük yetenek 😀
boş konuşuyorlar işte
He hee diyip geciyorum
Kendi fikrin diyorum. Duvara çarpmış gibi oluyor.
Akılsız olduklarını düşünüyorum
Gülüp geçiyorum
Sinir seyler
Nefret sebebi
Umursamıyorum
Ben takmam pek
Ciddiye almıyorum
Dinlemiyorum ki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?