Kişilik & Karakter Tırnak/et/dudak yeme alışkanlığınız var mı? cyrax1 Takip Et Guru Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Yok Var Diğer Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Tırnak/et/dudak yeme alışkanlığınız var mı? Cevapla Tırnak Soruları Beğen Paylaş Takip Et
kdsljdkspalsls Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 811 cevap paylaştı. Ağız ucu ve dudak hafifen ama tırnak et yemiyorum ve eskiden tırnaklarımi aşırı yiyen biri olarak yemeyince 2 günde kazık gibi uzadığını farkettim 1 1 Yorumla cyrax1 +1 yıl Brutalism diyorsun kral Yorumla
helene1 Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 +1 yıl Stresli olduğumda dudaklarımı kemirrim evet 1 3 Yorumla cyrax1 +1 yıl Hm yapma canım. Nasıl kapatıyorsum Yorumla cyrax1 +1 yıl Makyajla mı Yorumla cyrax1 +1 yıl Çünkü biyometrik de vesikalık lazım olursa dudakların yaralı görünür Yorumla
yavrupenguen Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Dudaklarımı yiyip yiyip kanatıyorum bu yüzden 1 4 Yorumla cyrax1 +1 yıl Çözüm ne düşündün mü Yorumla cyrax1 +1 yıl ya da seni bu reflekse iten ne Yorumla yavrupenguen +1 yıl Stres Yorumla yavrupenguen +1 yıl Ruj sürüyorum yemiyim diye, fayda etmiyo Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Ağız ucu ve dudak hafifen ama tırnak et yemiyorum ve eskiden tırnaklarımi aşırı yiyen biri olarak yemeyince 2 günde kazık gibi uzadığını farkettim
Brutalism diyorsun kral
Stresli olduğumda dudaklarımı kemirrim evet
Hm yapma canım. Nasıl kapatıyorsum
Makyajla mı
Çünkü biyometrik de vesikalık lazım olursa dudakların yaralı görünür
Dudaklarımı yiyip yiyip kanatıyorum bu yüzden
Çözüm ne düşündün mü
ya da seni bu reflekse iten ne
Stres
Ruj sürüyorum yemiyim diye, fayda etmiyo
var.