Benim lise döneminde vardı sonradan diş teli takınca kendiliğimden alışkanlığım geçti.

Tırnak yeme alışkanlığım hiç olmadı, çünkü stresimi ya da sıkıntımı içimde çözmeyi öğrenmiş biriyim. Bazı insanlar gerginliğini ellerinde taşır, ben kalbimde taşırım. Herkesin bir kaçış yolu vardır; kimi susar, kimi yazar, kimi de kendine zarar verir. Ben sessizliği seçerim. Kendimi bastırmam ama dışa da dökmem. Belki bu yüzden tırnak değil, sadece bazı kelimeleri ısırırım içimden sessizce.
Çocukken çok yerdim bir ablanın içimde tırnak ağacı büyüyüp karnımı deleceği şeklinde korkutması sonucu bıraktım.😅İyi mi kötü mü bilemedim ama etkili oldu hahahshshhah
Tebrikler😌 fenomenliğin uğurlu olsun. Tırnak yeme alışkanlığım yok.
Rica ederim 💝 çok yakıştı
Gelmedi bana henüz belki daha sonra 💝
Teşekkür ederim 😌💝🥰
Cevap
23Cevap
Sınav dönemlerinde vardı bu alışkanlığım ders çalışırken tırnaklarımı yiyordum , artık yok bıraktım bu alışkanlığı.
Şu an var ama bir ara bıraktım yine bırakmayı düşünüyorum gadası
Normalde yaptığım bir şey değil, ama çok tedirgin stresli ya da heyecanlı olursam farkında olmadan tırnaklarımı kemiririm
Çok şükür uzun zaman önce bıraktım.
Ama çok üzülürsem ya da strese girersem elim bir gitmiyor değil
Çocukken vardı, hatırlıyorum. Şimdi yok, zaten işlemli oluyor tırnaklarım. Öyle birisi olsam bile yiyemem asla sjshsjsj
Eskiden vardı şimdi bıraktım terapi ile ama etlerini koparıyorum o yüzden tırnak kenarlarım hep yara
eti koparıyordum ben küçükken tabii bıraktım şimdi
bazen aşırı oluyor çenemin ağrıdığını farkedince bırakıyorum
Aynı benim de ortaokulda vardı diş teli taktiktan sonra yiyemedim sonra gitti zaten o alışkanlık
Hayır en sevsiğim yerim tırnaklarım, yemeye kıyamam😅
bazen oluyor dizi ya da film izlerken farkina varmadan güzelim. tirnaklar heba oluyor:))))
Tırnak yeme alışkanlığım yok ama kenardaki deriyi yeme alışkanlığım var
Bir ara vardı bıraktım
Eskiden yapardım şimdi bıraktım
Küçükken vardı şu an yok
Ah keşke diş tellerin varken reelde tanışsaydık
tırnak dğeil de etini yerim
önceden vardı, şimdi yok.
Var.
Evet var ama kendi tırnağımı değil
Hayır yok
Evet kaç sene oldu valla bilmiyorum
Öyle bir alışkanlığım yok, hiç olmadı