20 yıldır kontrolü bir anne ile yaşıyorum. Bu durum psikolojik olarak da çok yıprattı. Dün polise gitmekle tehdit etti ki ilk değil bu durum. Yalan söylemek zorunda kalmak da yoruyor. Tek ümidim üniversiteyi kazanıp gitmek. Hiçbir şey olmamış gibi gülmesi de cabası. Anlamıyor çünkü rahmetli de onu bu şekilde büyüttü... Psikoloğa gidip gitmemekte kararsızım. Bu izi kendim yaptım sinirlerimi kontrol etmek için.
böyle kendine zarar vererek sinirini kontrol etmeye çalışma asla iki türlü de kendine zarar veriyorsun. Konuyu tam açmadığın için tam yorum yapamıyorum ama sıkıntılarını sorunlarını profesyonel yardım alarak çözmeyi denemelisin ya da en azından seni yargılamadan sorgulamadan dinleyecek birine anlatıp rahatlamalısın az da olsa ama bu kişi kesinlikle seni tanıyan biri olmasın çünki içten içe de olsa seni sorgulayacaktır
O aptal karı için bir gözyası akıtma bu hayat oyun bu pislikler gibi kafesinde kalmak ne istiyorsan özgürlükleri yaşa ağlamaktan beter cehennemine bogulucak karı o sen değilsin acın kadar gül ruhunu kanatlandır küllerinden doğan anka kuşu kralice sensin kadın gercekten doğru söylüyorum iyi ol değil ben hayatımda hiçbir kendi türümdeki kadına iltifat etmedim buda iltifat değil gerçeklerim ama neyse sen bırakma yeterki çok güzelleşicek kendin kadar
1
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
İnşallah ama sanmıyorum ya ben ölünce kurtulacağım ya o, sevgi sevgi de nasıl bir sevgi Allah bilir
Gerçek sevgi cennet masaldır o sevgi gercekse bir insanla birbiriniz yaşam ruhu olursunuz senin için ölür hatta seviyorsa sen öyle deme pozitif düşün o karıya bir güzel gül ve o kafesten uç anka kuşu dualarım seninle ben seni destekliyorum sonuna kadar arkandayım iyi kötü gününde bana ne zaman istersen bir şey oldugunda yazabilirsin
Ne seversin. Sevmediğin neleri öğrendin 2023 te. Kaç tana hobi denedin. Mahalledeki hayvanları besler konuşur musun? Bırak Anne babanı. Bence önce kendine bak. Bahane etme bunları...
0
6 Yorumla
Soran
+1 yıl
Tek başına çıkıp gezebilen birinin empati kurmadan bunları demesi ironi gibi
Ya sen ne anlatıyorsun ya? Dunya yıkilsa :kAC tANe hObi EdiNdin?: annelik babalik yapmayi ogrenenmis, fakirlikten onune gelen cocuk dogurmus atmis sokaga, dogru durust sevmemis, deger vermemis, fikirlerini dogruymus gibi kabul ettirmeye calismis, baskici insanlari desteklemeye bu kadar merakliysan ortadogudan çıkma. Burasi tam senin gibilerinin yeri.