Şahsen insanların ve hatta kedilerin konuşarak anlaşabileceğinden yanayım. Sevdiği mamayı almadım diye insana küsülür mü? Hadi küstün, sırtını dönmek nedir?
Siz tepkinizi nasıl gösterirsiniz?

Şahsen insanların ve hatta kedilerin konuşarak anlaşabileceğinden yanayım. Sevdiği mamayı almadım diye insana küsülür mü? Hadi küstün, sırtını dönmek nedir?
Siz tepkinizi nasıl gösterirsiniz?

Küsersem konuşmam. Bir olayı kafama taktıysam eğer konuşarak tepkimi gösteririm. Bunun dışında beni kıracak bir şey yaptıysa eğer benim duruşumu göz önünde bulundurarak hatasını sorgulamasını ve anlamasını beklerim.
Yaaa ne tatlı detay. İnsanlardan daha güzel trip atıyor, insan olamamışlar istediklerini alamadıklarında saldırganlaşıyor, maskesini indiriyor. Ne de güzel tepkisini ortaya koymuş yavru, tırmalamadan, saldırganlaşmadan,
insani bir şekilde. Ben de kırıldığım vakit susarak uzaklaşırım, kendimi teskin ederim, suskunluğumla kalırım baş başa, kendimle.
Çok güzel anlaşıyoruz, beni bir o anlıyor, trip de atsa, canım :)
Hayvanların dostluğu insanlardan daha âlâdır, iyi ki var o güzellikler. İsminin manası da güzelmiş bu arada Agah Bey'in ☺
Teşekkür ederiz efenim.
Eic için teşekkür ederim🌺
Rica ederim
Oyşşş 😍 kıyamam minnoşa böyle de güzel küsülmez ki.
Ben kırıldığımda sessizleşip kabuğuma çekiliyorum. Bir hamle beklerim bir kaç gün gelmezse yüzyüze gelip anlatmayı tercih ederim. Çünkü bize normal gelen bir şey bir başkasını kırabilir ve benim buna kırıldığımın farkında olmayabilir.
Ağlıyorum bir süre kendi halimde herkesten elimi eteğimi çekip atlatmaya çalışıyorum
Kırılınca ağlarım, ağladıkça kendimi bir de ben kırarım diyorsun yani kardeşim öyle mi?
Aynen öyle abi benim zararım hep kendime
Olmaz kardeşim. Olmamalı. Bunun da hesabı var. Kıranı Allah’a havale et, kırılanı Allah’a. Aynı yere çıksa da, kapılar farklı.
Allah razı olsun abim haklısın
Cümlemizden kardeşim. Her zaman.
Cevap
5Cevap
Küsersem s ttin sene konuşmam ama anlık triplerim saman alevi gibidir. O yüzden o noktaya gelmemek için bir tık mesafemi kim olursa olsun koyarım.
Ben sessizleşirim anlamasını beklerim anlayana kadar da konuşmam
Oyş küsermiş de kıyamam.. Neden sevdiği mamayı almıyorsun yazık değil mi bu yavrucağa..
Birisine kırıldıysam köşeme çekilirim ve sesizleşirim.. Küstüysem ve kırıldıysam tıpkı Agah gibi oluyorum.. ☺️
Öyle şımarmayacak. Her zaman olmuyor o işler.
Şımarsın ne olmuş yani.. Gönder bana ben alırım..
Teşekkür ederiz 😌
Rica ederim.. 😊
Kendi kendime bir köşe de ağlıyorum 😂😂
O an o kişiye kırıldıysam kafamda sürekli onunla tartışıyorum. En kötüsü de kırılıyorsun ve karşı tarafa neden kırıldığını anlatmak durumunda kalıyorsun çünkü öküz anlamıyor.
😀😀
Ama öyleee🙊😂😂
Haklı bulduğum için güldüm 😀😀
Aaa teşekkürler ediyorum efendim 😂🙌🏻
Kız seni kim kırdı üzdü.. 😅
Beni kimse kıramaz ben onları kırarım hemde kafalarını 😂😂
Kardeşime bak be helaaall :)))
@TatlıKızzzz34 kaç gündür soru da sormuyorsun ki gelelim sor artık bir soru da damlayayım😂😂
Ay evet kaç gündür öyle oldu. 😅 Sorularımı mı özledin sen bakalım.. 😅
Benim dışımda demek istedin herhalde 😒😂😂 @вeyeғendi
@TatlıKızzzz34 Özledim valla 🤭
Ben de soru sormayı çok özledim be ne yalan söyleyeyim..
@вeyeғendi keyfim ve kahyası tutuyor.. 😅
Bize kızıyor musun? Yorum yağmuruna tuttuk 😂 @mütesellî
@вeyeғendi yok keyfimin kahyası belli sorun yok.. 😅
Yok takılın siz :)
@вeyeғendi aynen öyle.. 😅
Anladım ben anladım kızdın sen
Alttan alttan "bunlar da ne çok konuştu, susmadı" diyorsun. Gerçekten kalbimizi üzdün 💔😂😂 @mütesellî
Yok be ya valla kızmadım bildirimleri sessize aldım 😀😀
@вeyeғendi ne için sevindin.. 😅
Yok kız @muteselli bey kızmaz.. Bildirimleri sessize alıyor kibarca çok konuştunuz diyor bize sanırım.. 😅
@вeyeғendi her insanın yok mu keyfinin kahyası.. 😅
@TatlıKızzzz34 sen soru sor seninkini de böyle yorum yağmuru yapıcaz 😂😂😂
İlla ki vardır benim mesela keyfimde kahyası da @UykuHuzurr0o 😂😂
@UykuHuzurr0o tamam olur tabi.. 😅
@вeyeғendi vardır tabi neden olmasın.. 😅
Şen şakrak çiçekli böcekli mesajlar atan, sohbetler eden ben malum kişiyle iletişimimi bıçak misali keserim. Kısacası adam gibi severiz, sevilmiyorsak gideriz...
Çok sert.
Sessizleşirim...
Bu halim illa dikkat çekiyor soruluncada durmadan konuşur içimi dökerim.😂
Çok da uzun sürmüyor yani 😂
Kararlılıkta @_suveyda gibi ol 😂
Kedi gibiyim küsüyorum😅hatta zorla küsüyorum kardeşime küs diyorum küsüyorum işareti var ya 🤞
Kedi çok tatlı
Teşekkür ederiz ☺️
Cinsi nedir
Bristish Shorthair
😂😂Kedi bile benden daha çok kendine değer veriyor😂😂
😀😀
Gözlerim dolar gider konuşurum kırıldığımı söylerim neden böyle yaptığını yoksa kafamda kurup duruyorum 🤷
Eğer aşırı kırıldıysam konuşmayı kesiyorum o kişi özür dileyene kadar. Orta derece kırıldıysam da sadece soğuk yapıyorum
gerçekten ama gerçekten kırıldıysam hiç bi tepki vermem hiç konuşmam. sinirlendiysem tartışırım.
Bıseyler ismarlarsan sana geri döner 😂 kediler için geçerli tabiki bu, insanlar için biraz daha fazla effor harcamak gerek
😂😂😂
Bu kedi harbiden herşeyin hakkını veriyor 😂🤣
Trip atıyoruz ne yapak 😂😂
Sessizleşirim, ıssızlaşırım. O eski halimden eser kalmaz😄
Sessiz ve sakin kalırım, moralsiz oluşumdan anlar.
Ona poposunu dönmek denir 😅.. kıçımda bile değilsin demek istemiş.. haklı da..
Çok ağır olmadı mı 🤔😥
Çok mu bir şey istediği senden..🙄 baksana el kadar sabi.. Allah'ın dilsiz kulları.. canım benim.. kendini başka türlü ifade edemiyor.. hal etmişsin kusura bakma.
Peki 😥
Üzülme hadi..🙄Alıp kucağına sarılıp.. gözlerinin içine bakarak neden almadığını söylersen anlar. .. insanlar gibi anlayışsız değildir onlar.. trip atmak.. küserek cezalandırmak insanoğlunun icat ettiği bir şey..
Bu daha makûl. Teşekkür ederim. Harfiyen katılıyorum.
Bende bu kedi gibi oluyorum ya.
Konuşmayı bırakıp kendi halimde olurum
Söylerim tekrar edilirse iletişimi keserim
Tavrım sertleşiyor. Karşı taraf anlıyor haliyle.
Susarım konuşmam
Susarım, köşeme çekilirim.
Uğraşmam uzaklaşırım.
Sadece susuyorum.
Önce susuyorum, sonra aynısını kendine yapıyorum ama bunu sessizce...
Umursamam onu, sessizleşirim
Direkt söylerim , hatasını...
al ye onu cabuk
Uzaklaşıyorum ben.
Susarak...
Kimse kiramaz beni
Sadece susarım
Susuyorum...
Onunda aynı şekilde canını yakıyorum bu
Sessiz kalırım
Trip atıyorum ahaha
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?