Kırılmaktan ziyade sinirlenip kavga çıkarıp ben kırıyorum. O yüzden de hep susuyorum. Bazen bu bana eksi yazabiliyor çünkü bu sefer kırıldı diye düşünüyorlar. Pek kırılgan yapım yok sinirgen yapım var.
Ben çok kırıcı oluyorum kırılınca susanlardan değilim karşımdaki insanı çok kırarım çok üzerim ağzıma geleni sayarım ama sonra köpekler gibi pişman olurum gece başımı yastığa rahat koyamam onu üzünce o yüzden bir şekilde gönlünü almaya bakarım ama genelde ben sinirli bir taraf olduğum için karşı taraf daha alttan alan taraf oluyo öyle idare edip gidiyoruz keşke bende kırıldığımda susmayı bilebilsem keşke dilimin ayarı yoktur benim çok incitir kırarım sözleriyle falan
Kırmam da, özür dilemesini beklemem de. Olduğu gibi bırakırım. Hatasını anlayıp kendi ayağıyla gelirse ne alâ, gelmezse de dert etmem. Kendi bilir. Ben onsuz da hayatımı yaşamaya devam edebilirim. Kimse vazgeçilmez değildir.
susarım anlarsa ki anlamasını beklerim hallederiz anlamıyorsa o zaman hayatımda olmasına gerek yoktur zira sessizliğimin kırgınlık olduğunu anlamamıştır
Her iki yöntem de oluyor. Önce kırıyorum sonra kendim kırılıyorum. Belli etmemeye çalışıyorum. İçten samimi bir özür iyi olur. Özür dilemese de olur, yaklaşımına bağlı.
abi ben susuyorum ya konuşsam o anki kafayla saçma sapan bi şey söylerim hem kendimi ifade edemem sonra "niye bunu demedim ya" derim hem de karşımdakini kırarım diye susuyorum sonra bi düşüncelerimi toparlayıp öyle konuşuyorum, bazen konuşma evresini komple atladığım oluyo
Genellikle hiçbir şey söylemiyorum içime atıyorum sonra evdede bunları düşünerek kendimi yiyip bitiriyorum onun ise hiç umrunda bile olmuyor ben kaybediyorum maalesef. En güzeli karşılık vermek ama
Ben pek duygularını dışavurabilen bir insan değilimdir fakat en büyük tepkim (ortada bir haksızlık durumu söz konusu değilse tabii) yalnızca susup, o kişiyle fazla muhatap olmamak oluyor.
Kırarım ve bela okurum , özür dilerse diler dilemezse kendi yoluna ama özür dilese de çok sıcak olmam *tabi yakın değilse , kısacası ayrılsak ta umrumda olmaz
Karşı tarafa kolaylık olsun diye tabi bi de daha çok kendimi germemek adına kırgınlığımı ve sebebini anlatanlardanim ben.. Hala telafi niteliğinde bir haraket göremezsem de derhal uzaklaşırım 🤷♀️