Dayımın bıyıkları öyle ürkütücüydü ki değil sağanak kıyamet kopsa binmezdim.

Dayımın bıyıkları öyle ürkütücüydü ki değil sağanak kıyamet kopsa binmezdim.

Lapa lapa kar yağıyordu kaç sene önce sınava gidecektim otobüs seferini iptal ettiler, taksi bile yok yolda kalmıştım😂 bi taksici içinde erkek müşterisi vardı gelin bırakalım dediler binmedim😂 araç bulup gittim ama sınava geç kaldım boşa gitmişim 😂
Bu durum gelmişti başıma lakin hava yağmurlu değildi, yanımda da kardeşim vardı, hava karanlıktı, bir hanımefendi kendisi, bize "sizi bırakabilirim"demişti otobüs beklerken, sadece bize dedi ama, biz de kabul ettik. Arabada da sohbet ettik kendisiyle,"ben insan taşımayı çok seviyorum"dedi, ne hoş insandı ya o, öyle ki hiç tanımadığımız halde bize o güveni vermiş, zaten yüzünden de iyilik akıyordu, hiç tanımadığı insanlara iyilik yapıyor, elbette ki onun da kriterleri vardır, herkesi aracına almaz. Böyle insanlar iyi ki var yaa, güven kokan, beklentisiz iyilik yapan.
Teşekkür ederim.🌺
İyi insanların varlığına olan inancının hiç kaybolmaması dileğiyle. Ben teşekkür ederim, günaydın.
Bilmukabele, güzel temennileriniz için müteşekkir, keyifli günler diliyorum, gününüz aydın olsun.
Aynı yerde çalıştığımız, aynı durakta servise bindiğimiz bir abi vardı. Kış mevsimiydi, hava da ayaz mı ayaz. Durakta servis bekliyoruz. Bu abi geldi (haftada bir aracıyla giderdi cumaya gitmek için). Bindik, gittik beraber. İş çıkışı da yine beraber döndük. Şey dedim akşam inerken. Abi bir daha yürütme durağa kadar evin önüne gel😄
Güven verilmez, kazanılır. İyi insanlar da var. Kötülerin iyiliği yoketmesine izin vermeyelim..
Eic için teşekkürler. Günaydın.
İyi insanların varlığına inanan iki kişi vardı, biri sen :D Ben teşekkür ederim, günaydın.
Ahaha inanmaktan ziyade denk gelmek benimkisi😄
Hep öylelerine denk gelesin :D
Ağminn
Hayır yani ben tanımadığım hele ki karşı cinsten insanların bu hareketini çok samimiyetsiz buluyorum.. belki de insanlık öldü düşüncesi bana bunu düşündürüyor..
Cevap
6Cevap
Hayır binmem, kimse de binmesin taksi şöförü geldi aklıma. Bu devirde kimseye güvenmemek lazım.
Hayır binmem, yağmurda sırılsıklam olurum daha iyi...
Hayır binmem
Aslaa binmem kimseyi de almam zaten almıyordum isabetli bir karar verdiğimi son haberle anlamış oldum
Uzun zamandır pek girmiyorsun. İyi misin?
İyiyim iyi az giriyorum dogru
Aman iyi ol da, az gir :D Günün güzel geçsin.
Yağmurlu havada ıslanmak için yanına şemsiye bile almayan insanım. Yani en sevdiğim insan bile teklif etse reddederdim ki tanımadığım biri..
İstemez kalsın..
Döveydin :D Günaydın.
Onu da yapıyorum yeri gelince, günaydın 😄
ahaha ama böyle tehditle falan :D
Normalinde binmek lazım ama bizim ülkemizde binersen eğer sonra da sana binerler :D
Yağmurda ıslanmayı tercih ederim. Teklif eden hemcinsim olsa bile. Zaman çok kötü.
Hiç gerek yok. Kadın olsun erkek olsun güvenilmez.
Hayır asla binmem bu devirde çok tehlikeli.
Binmem asla. Tanıdık kişilere de güvenemiyorum bazen.
Hayır tabii ki ne işim olur, yağmurda ıslanırım daha iyi.
Tanımadığım kimsenin arabasına binmem de arabama almam da...
Hayır asla binmem..
Param var taksiye binerim 😎😎
Binerdim sanırım 🤔
Ben binerim de beni almak isterler mi bilmem 😂
Sorun değil binerim ben
Hiç binmedim.
Kimseye güvenmem bu devirde
hayır binmem
Binmedim, binmem. Günaydın Ali
Hayir binmem.
Binmem
hayır