Kişilik & Karakter Şimdi şu yağmurun altında kiminle yürümek isterdin? beyt_16 Takip Et Guru Yaş: 39 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Şöyle romantik romantik yürüyüp zatürre olmak aynı seruma pipet takmak 😍 Şimdi şu yağmurun altında kiminle yürümek isterdin? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
NilHatun Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Seruma pipet takmaksak yürüyemezmişim. 1 8 Yorumla beyt_16 +1 yıl 😅😅 elmalı isteriz Yorumla NilHatun +1 yıl Olur. Yorumla beyt_16 +1 yıl Anlaştık yakamda karanfil bekliyorum 😅 Yorumla NilHatun +1 yıl ahaha Yorumla NilHatun +1 yıl Teşekkür ederimm. Yorumla beyt_16 +1 yıl Ben de 😅 Yorumla NilHatun +1 yıl Rica ederim ne demek. Yorumla beyt_16 +1 yıl Çeviririm demek yani ben teşekkür ederim anlamında ya da ( benim için asıl olan ) şükür Allah’a racidir ( rica edilen çevirilen ) bütün teşekkür ( şükür edilen şey ) Allah’a aittir Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. Sevgiliyle 1 0 Yorumla
Wayne_Jenkins Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı. Tek başıma 1 0 Yorumla
En İyi Cevaplar