Aşk İlişkileri Yağmur altında sevgilinizle yürür müydünüz? StoneeCold Takip Et FenomenGuru Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 69 Yapay Zekaya Sor Romantikliğin doruklarından, Jack gibi hipoterminin sonuçlarına gideceğiz. Yağmur altında sevgilinizle yürür müydünüz? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 15 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,7b cevap paylaştı. Sevgilim olmadı hiç olsa yürürdüm 1 0 Yorumla
Saddov Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı. Eve gidiyorsak olur, diğer türlü hasta falan olur, romantik olacağız diye zatürre olmaya gerek yok. 1 0 Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Hee sonra hasta olsun romantik şeyler beklesin diye mi enayi 😂 1 2 Yorumla StoneeCold +1 yıl Seni de alalım antiromantiklerin arasına 😅 Yorumla MadagaskarAslanı +1 yıl Yok ben yalnız takılırım 😂 Yorumla
ByCıLız Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 14,2b cevap paylaştı. Sevgilim olsaydı yağmur altında yürümek isterdim bunu hep hayal ettim ama maalesef hiç sevgilim olmadı hayalim de gerçekleşmedi 1 4 Yorumla StoneeCold +1 yıl İlerde gerçekleşir. Yorumla ByCıLız +1 yıl Ama gençliğimde olmadı ki yaşlandıkça sevgilimin olma ihtimali daha da düşüyor Yorumla StoneeCold +1 yıl 50 yaşında bulan var, umut kaybetmek yok. Yorumla ByCıLız +1 yıl Umutsuz ve inançsız yaşanmaz zaten Yorumla
IvarTheBoneless7 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Kenara çekilip yağmurun dinmesini beklemek daha mantıklı değil mi 🤦🏻♂️ 1 3 Yorumla Potdemiel +1 yıl Rıza baba; adam antiromantiğin teki çıktı. Al bunu, al, al... Yorumla StoneeCold +1 yıl @Potdemiel yağmuru izlemek dese belki oradan kurtarırdı ama bızımlaaa değil Yorumla IvarTheBoneless7 +1 yıl Sırılsıklam oldum zaten 🙄 Yorumla
sümeyye723 Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Yaptım tabi ki bunu ve çok huzurlu hissetirmişti tabi ayrıldıktan sonra sadece anılardan ibaret 3 0 Yorumla
gumuskasik Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 98% +1 yıl Yaz yağmurunda olabilir. Soğukta titreyerek sırıl sıklam gezmenin romantik bir tarafı yok bana göre. 2 0 Yorumla
Seinjerlin Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl 10 dk falan yürürdüm. Romantizm kasacağız diye de hastalanmaya gerek yok. :D Ha belki yaz yağmurlarında 30-40 dk olur. 1 0 Yorumla
Barbiemiyimneyim Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. Yağmur altında, kar altında her türlü yürürüm yürüdüm de çok romantikti. Sevgilim olmasa da yürürüm çünkü seviyorum. 1 0 Yorumla
Gzz00 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Yağmur varnda sevgili yok o bi eksik😂 o da bingo olsa bayağı sevdiğim birşeydir yağmurda ıslanmak 2 0 Yorumla
Doludoludolu Takip Et Master Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Yürürdüm tabiki ama ellerimi cebine koyardım ısıtırken beni cebinde kalsın 😄 2 0 Yorumla
uzak21durun Takip Et Master Yaş: 31 , eic 63% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı. Yağmur altında yürümeyi çok severim zaten illa sevgili olmasına gerek yok. 1 0 Yorumla
umeyirarsln Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Yürürdüm. Yağmur altında tek başıma yürüyorum genelde 1 0 Yorumla
XG10AV Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı. Zaten sevgili ile yürülür, yoksa ıslanmaktan nefret ederim. 1 0 Yorumla
Okerasude Takip Et Bilge Yaş: 52 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 423 cevap paylaştı. Tabiki yürürüm. ama onu ikna etmek zor 2 1 Yorumla StoneeCold +1 yıl Bazıları hiç romantiklikten anlamıyor 😒 Yorumla
Sky_Walker Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 91% +1 yıl Yaz yağmurlarıysa neden olmasın 😅 1 1 Yorumla StoneeCold +1 yıl Valla şu an yağan yağmuru baz almıştım asjsj Yorumla
DavidLuizx Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 73% +1 yıl seninle ölüme yürürüm 1 1 Yorumla StoneeCold +1 yıl Özne karıştı galiba Yorumla
Blondesmans Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl Şemsiye isimli arkadaş yanımızda olduğu sürece sıkıntı olmaz, yürürüz ☂️ 😄 1 0 Yorumla
öylesinegeldiklaa Takip Et Xper 2 Yaş: 22 +1 yıl Olsaydı yürürdüm ama kendim ve kulaklığım ile devam ediyorum 1 0 Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 90% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,8b cevap paylaştı. Hayır yürümezdim 2 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 11,8b cevap paylaştı. Yok ya ne gerek var ıslanmaya 😂 1 0 Yorumla
greenmilitary Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Yürürdım çok severim yağmurlu havayı 1 0 Yorumla
ztrmax Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Yürürdüm, yağmuru seviyorum zaten 1 0 Yorumla
badarbungaa Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 23,1b cevap paylaştı. El ninoya depar bile atarım 1 0 Yorumla
gizem20_ Takip Et Xper 2 Yaş: 23 +1 yıl Çok iyi ama dkkdkdkdb bilin bakalım ne yok 1 1 Yorumla StoneeCold +1 yıl Bir adet sevgili tabi yağmur tamamsa 😅 Yorumla
sebepsizea Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Evett😊 6 0 Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 37b cevap paylaştı. Yürümem başlatmasın romantizminden 1 0 Yorumla
respectemir Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 20,6b cevap paylaştı. Olsa yagmur güneş farketmez di 1 0 Yorumla
İsmaill19 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 13,8b cevap paylaştı. olursa neden olmasın :D 1 0 Yorumla
Alemdaralii Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. uzun zaman oldu yaa 1 0 Yorumla
burakk000 Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 91% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 875 cevap paylaştı. Olursa yürürüz 😀 1 0 Yorumla
QUADRATURA Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Seve seve. 1 0 Yorumla
Bilmiyom_ya Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Yürümezdim 1 0 Yorumla
u cαssíєєє Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı. Yürürdük 1 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı. evet yürüdüm 1 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 44,6b cevap paylaştı. Ay ben korkardım.😨 1 0 Yorumla
Dubaiprensi Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. Herbiseyi yaparım 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
40Cevap
Sevgilim olmadı hiç olsa yürürdüm
Eve gidiyorsak olur, diğer türlü hasta falan olur, romantik olacağız diye zatürre olmaya gerek yok.
Hee sonra hasta olsun romantik şeyler beklesin diye mi enayi 😂
Seni de alalım antiromantiklerin arasına 😅
Yok ben yalnız takılırım 😂
Sevgilim olsaydı yağmur altında yürümek isterdim bunu hep hayal ettim ama maalesef hiç sevgilim olmadı hayalim de gerçekleşmedi
İlerde gerçekleşir.
Ama gençliğimde olmadı ki yaşlandıkça sevgilimin olma ihtimali daha da düşüyor
50 yaşında bulan var, umut kaybetmek yok.
Umutsuz ve inançsız yaşanmaz zaten
Kenara çekilip yağmurun dinmesini beklemek daha mantıklı değil mi 🤦🏻♂️
Rıza baba; adam antiromantiğin teki çıktı. Al bunu, al, al...
@Potdemiel yağmuru izlemek dese belki oradan kurtarırdı ama bızımlaaa değil
Sırılsıklam oldum zaten 🙄
Yaptım tabi ki bunu ve çok huzurlu hissetirmişti tabi ayrıldıktan sonra sadece anılardan ibaret
Yaz yağmurunda olabilir. Soğukta titreyerek sırıl sıklam gezmenin romantik bir tarafı yok bana göre.
10 dk falan yürürdüm. Romantizm kasacağız diye de hastalanmaya gerek yok. :D Ha belki yaz yağmurlarında 30-40 dk olur.
Yağmur altında, kar altında her türlü yürürüm yürüdüm de çok romantikti. Sevgilim olmasa da yürürüm çünkü seviyorum.
Yağmur varnda sevgili yok o bi eksik😂 o da bingo olsa bayağı sevdiğim birşeydir yağmurda ıslanmak
Yürürdüm tabiki ama ellerimi cebine koyardım ısıtırken beni cebinde kalsın 😄
Yağmur altında yürümeyi çok severim zaten illa sevgili olmasına gerek yok.
Yürürdüm. Yağmur altında tek başıma yürüyorum genelde
Zaten sevgili ile yürülür, yoksa ıslanmaktan nefret ederim.
Tabiki yürürüm. ama onu ikna etmek zor
Bazıları hiç romantiklikten anlamıyor 😒
Yaz yağmurlarıysa neden olmasın 😅
Valla şu an yağan yağmuru baz almıştım asjsj
seninle ölüme yürürüm
Özne karıştı galiba
Şemsiye isimli arkadaş yanımızda olduğu sürece sıkıntı olmaz, yürürüz ☂️ 😄
Olsaydı yürürdüm ama kendim ve kulaklığım ile devam ediyorum
Hayır yürümezdim
Yürürüz
Yok ya ne gerek var ıslanmaya 😂
Yağmurluk varsa tamamdır.