Kişilik & Karakter Hangi konuda şansınız yok? Bilgolog Takip Et Guru Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 48 Yapay Zekaya Sor Eğitim/Kariyer Aşk Sağlık Para Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Hangi konuda şansınız yok? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 12 kişi beğendi
SwordOfDemocles Takip Et FenomenMaster Yaş: 102 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,3b cevap paylaştı. Ben kendimi şanssız görmüyorum 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,6b cevap paylaştı. Hiç bir konu da şansım yok maalesef 1 0 Yorumla
helene1 Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 +1 yıl Bi baktımda hiç birinde yok ya.. sağlığım vardı ama oda elden gidiyo 1 3 Yorumla İddialibirisim +1 yıl Geçmiş olsun noldu? Yorumla helene1 +1 yıl @İddialibirisim teseekurler boş ver ya ama sagol :) Yorumla İddialibirisim +1 yıl Ya lütfen hiç yoksa söyle noldu? Yorumla
Yamaal Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,1b cevap paylaştı. Hep sinde şansım iyi bence ama ask onada ben inan mi yorum 😒 2 0 Yorumla
öf_sıkıldım Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl 4te 4 yaptım şükür :D kariyer, aşk, para olmayınca ruh sağlığı da elden gidiyor :D 1 0 Yorumla
tıme-traveler Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,5b cevap paylaştı. Yanlış bir zamanda doğmak dışında şanslı olduğumu düşünüyorum. 1 0 Yorumla
spx-spxxx Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 98% +1 yıl Allah bilir, anlımız'da neyse o elbet bir gün olur kasmaya gerek. 1 0 Yorumla
Powermen Takip Et Master Yaş: 26 +1 yıl Sağlık hariç hepsi şükür ki sağlığım var elimde tek 1 0 Yorumla
emrederedevil Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 42% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 345 cevap paylaştı. ne yapsam ne etsem bi türlü birikim yapamıyorum. gelen gidiyor. hatta gelmeden gidiyor bana bile uğramıyor. 0 0 Yorumla
eternity-a Takip Et Master Yaş: 39 , eic 85% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Para sağlık aşk hepsi 1 0 Yorumla
2golgeadam2 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. Şansa inanmıyorum 2 0 Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 15,6b cevap paylaştı. Para aşk ve dahası... 1 0 Yorumla
KnightsSword Takip Et Master Yaş: 26 , eic 81% +1 yıl Hangi konuda var diye sorman lazım😂 2 0 Yorumla
Esrihbaenl Takip Et Master Yaş: 38 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,1b cevap paylaştı. Allah’a şükür hepsi de var 💪 1 0 Yorumla
majeste34 Takip Et Guru Yaş: 37 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Çok sukur her konuda şansım var 1 0 Yorumla
senaydn61 Takip Et Xper 4 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Hersey oldu da şu para bir doya doya olmadı 0 0 Yorumla
Sinirrr Takip Et Master Yaş: 43 , eic 96% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı. 🤦🏻♀️Aşk..😂 0 0 Yorumla
Oskibey Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 96% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 396 cevap paylaştı. Aşk ta bahtsız Bedeviyim 0 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 11,1b cevap paylaştı. eğitim/kariyer olabilir 0 0 Yorumla
54srp Takip Et FenomenMaster Yaş: 44 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 11,8b cevap paylaştı. Aşk.. 0 0 Yorumla
Nitro42 Takip Et Guru Yaş: 50 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Aşktan yana hiç yüzüm gülmedi 0 0 Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 90% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 10,5b cevap paylaştı. Aşk konusunda 0 0 Yorumla
frankejstan013 Takip Et Master Yaş: 104 , eic 45% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,3b cevap paylaştı. arkadsslik ve güven 1 0 Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,3b cevap paylaştı. Hepsinde şansım yok 1 0 Yorumla
ölümmmeleğiii Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. Aile.. 1 0 Yorumla
ServetiFünun1 Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 581 cevap paylaştı. Şansa inanmam 2 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 41b cevap paylaştı. Şu aşk konusunda şansım bir yaver gitmez 0 0 Yorumla
doanylmz Takip Et Guru Yaş: 37 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 692 cevap paylaştı. Erkin Koray Aşktan yana şansım yok diyebilirim... 0 0 Yorumla
_Justimagineit_ Takip Et Master Yaş: 27 , eic 96% +1 yıl Aşk. 1 1 Yorumla ALVİN34 +1 yıl Oda sınırlarını ve çizgilerini esnetmediğindendir bu yüzden yanlızsındır karakterinden ödün vermeyenler hep yanlız olurlar Yorumla
Salihydnxyz Takip Et Master Yaş: 24 , eic 83% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı. Aşk. 0 0 Yorumla
huzunluyurek Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 779 cevap paylaştı. evlilik 0 0 Yorumla
Lordseyfo Takip Et Master Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,2b cevap paylaştı. Ask konusu 0 0 Yorumla
aysekaptan Takip Et Master Yaş: 38 , eic 86% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. iş kariyer 0 0 Yorumla
Ceyhunn26 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 95% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. Aşkta yok. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
46Cevap
Ben kendimi şanssız görmüyorum
Hiç bir konu da şansım yok maalesef
Bi baktımda hiç birinde yok ya.. sağlığım vardı ama oda elden gidiyo
Geçmiş olsun noldu?
@İddialibirisim teseekurler boş ver ya ama sagol :)
Ya lütfen hiç yoksa söyle noldu?
Hep sinde şansım iyi bence ama ask onada ben inan mi yorum 😒
4te 4 yaptım şükür :D kariyer, aşk, para olmayınca ruh sağlığı da elden gidiyor :D
Yanlış bir zamanda doğmak dışında şanslı olduğumu düşünüyorum.
Allah bilir, anlımız'da neyse o elbet bir gün olur kasmaya gerek.
Sağlık hariç hepsi şükür ki sağlığım var elimde tek
ne yapsam ne etsem bi türlü birikim yapamıyorum. gelen gidiyor. hatta gelmeden gidiyor bana bile uğramıyor.
Hangi konuda var deseniz daha kolaydı
Para sağlık aşk hepsi
Çok şükür hepsi var
Hic bir seyde sansim yok
Neden hepsi seçeneği yok?
Her konuda şansım yok
Şansa inanmıyorum
Para aşk ve dahası...
Net bir şekilde sağlık diyebilirim.
Hangi konuda var diye sorman lazım😂
İddia 😃
Allah’a şükür hepsi de var 💪
Çok sukur her konuda şansım var
Hersey oldu da şu para bir doya doya olmadı
🤦🏻♀️Aşk..😂
Aşk ta bahtsız Bedeviyim
şu an hastayım
eğitim/kariyer olabilir
Aşk..
Aşk vuruyor hep bana
Aşktan yana hiç yüzüm gülmedi
Aşk konusunda
e Hepsi :D
arkadsslik ve güven
Hepsinde şansım yok
şükür şansımız var
Değerinden fazla değerli görmek
Para her kapiyi acar saglik disinda tabi
Aşk sevgi
aşk meşk işleri beni aşar
Aşk 😃
Aşk konusunda. Geriye kalan iyi
Aşk para
Aile..
hiçbiri yok
Şansa inanmam
Şu aşk konusunda şansım bir yaver gitmez
Erkin Koray Aşktan yana şansım yok diyebilirim...
Hepsinde
Harvard okuyamadım
Hiç bir konuda
E) Hiçbir konu
Aşk.
Oda sınırlarını ve çizgilerini esnetmediğindendir bu yüzden yanlızsındır karakterinden ödün vermeyenler hep yanlız olurlar
Aşk.
evlilik
Ask konusu
Maalesef ask da hiç şansım olmadı
iş kariyer
Aşkta yok.
Aşk konusunda
Sağlık