Benim için A, B, C şıkları
Aşk
Para
Aile
Fiziksel görünüş
Sağlık
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Benim için A, B, C şıkları
hım güzel soru aile olarak sanslımıyım evet. ama tabi bunu secemiyoruz bi cabamız olmuyor piyango biraz. daha iyisi nasıl olurdu daha nufuslu bi baba anne. daha zengin gözü acık ufku acık seni ötelere tasıcak bi aile. işte cocukken sana ne bilim ogretcek kemandır bi sanat isidir. bizimkilerde o işler yoktu:D saglık acısından da bu aralar hastayım ama iyiyim yani. fiziksel olarakda esmer olmayı daha uzun olmayı isterdim ama genel olarak fiziğimi bedenimi cok begeniyorum diyebilirim. para ile de işim yok. maddi olarak hani beni tanısan anlarsın. hiiiiç bi gr bile yok yani. şimdi fantezi olsun diye araç almayı düşünüyorum aslında elimdeki gayet iyi. değişiklik macera yani. parayla işim yok yani. snırım geriye tek secenek kaldı:D
Benim hiç birinde şansım yok maalesef.. hayatta ne istediysem olmadı çünkü ama buna rağmen de vaz geçmiyorum mesela para konusunda şansım yok. çünkü şu an mesleğim ya da işim yok maalesef aynı zaman da fiziksel görünüşümden de memnun değilim kendimi yakışıklı görmüyorum hiç zaten beğenen de yok aile desen de onlar da yok o konu da şanssızım oldukça. başka bir ülkede başka bir aile de doğmak isterdim.. sağlığım da şu an pek iyi sayılmaz hatta bir kaç sorunum var ama onlar da geçmiyor maalesef... ama yine de buna rağmen deniyorum hayata tutunmayı çünkü elimden gelenin en iyisi ve tek şey bu geri kalanı çaresizlik maalesef.. ama bu hayatta çok şanslı insanlar var.. değer bilmiyorlar yine de 💐
Hepsi. Giyim tarzım çok iyi değil, bunun en büyük sebebi ailem... Ailem de ona buna sınır koyuyor, paradan kısıtlanıyorum. Aşkı da ikinciden itibaren bu sebeplerden dolayı bulamıyorum. Aşksızlık krizinden dolayı da sağlığım bozuldu.
Aşktan yana şansım yok
Cevap
42Cevap
Merhabalar
Tabi kide F şıkkı hiçbirinden yana şansım yok bu ne la 🤣🤣
Aşk para sağlık fiziksel görünüş aile hepsi sallama var 😄😄
😂😂😂Allah başka dert vermesin
Amin ecmain 🤣🤣
A ve E şıkları
Ask ve Sağlık
Ama bunda yaşadığım hayatın etkisi fazlasıyla var
Öncelikler olunca Aşka sıra gelmedi
O onceliklerle uğraşırken sağlık sorunları baş gösterdi
Teşekkürler sagolun
Aşk dışında hepsinde şanslıyım. Aslında aşkta da şanslıyım ama o şansımı kullanmak istemiyorum
Çok güzel bir soru.. tam depresyona girmelik🙂Boşver..🍀🗝️
İlk iki şık konusunda bir türlü şanslı olamadım 😉😉
Aşkla aram iyide çok çabuk tüketiyoruz 😂 yinede aşkı seçtim
Çoklu seçenek neden yok birini seçersem diğeri küser
Çok şükür hepsi var. Bir tek maddiyat sıkıntı onuda aradan kaldırmaya çalışıyorum hayırlısıyla
Yazacaktım da Barış yazmış işte Barış'ın yadıklarına ilave edecek bir şeyim yok 😄
Ben hic biri demek istiyorum cunku dogdum dogali yüzüm gülmedi.
Fiziksel görünüş, sağlık, Aile bunlar var para da az çok eh işte aşk da hiç yok
Aşk para aile üçünden hepsi geriye kalan ikisi çok Allah'a şansım var engelli değilim mesela
Sağlık 🫤 sağlık olmadan hiçbir şey olmuyor
Aşk ve sağlık dan yana pek şansım olmadı bu hayatta
Şıklara baktım da
Kendimi oldukça şanslı hissettim
Maddi manevi hiç bir sorunum yokmuş
Rabbime binlerce kez Hamdüsenalar olsun🙏
Dünyada herşeyi yaşayabilirsin olabilirsinde ama aşık 1 kere olursun ömrün boyunca😉
Profilindeki açıklama dikkatimi çekti de tuhaf geldi
Baya zenginmişim. Düşününce hepsi var gibi.
Sanrım 1 den yana
Bu şıklarda olmayan şeylerdende var
Fiziğim iyidir aslında. ama cevabım E hiçbiri
Nj düşündüm de ben çok sansliyim
Hepsi iyi şükür
Ailen yoksa kimsen yok
Para artık her şeyi satın alır oldu.
Her konuda şanslıyım çok şükür
Şans diye bir şey yok.
Aşktan hep kaybettim çokta sorun değil
hepsinde var şükür ya:)
Para tabiki :D