Kişilik & Karakter Sevmediğiniz işi mi yapmak yoksa sevmediğiniz biriyle mi yaşamak zordur? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor soru başlıkta peki ya sizce Güncellemeler+1 yıl ona göre bir yol izleyeceğim cevaplarınız önemli Sevmediğiniz işi mi yapmak yoksa sevmediğiniz biriyle mi yaşamak zordur? Cevapla İş Soruları Sevgi Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
ModernScientist Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Sevmediğim biriyle yaşamak. Sevmediğin biriyle yaşayınca sevdiğin işten bile sogursun 0 2 Yorumla Soran +1 yıl haklısın valla iki ucu b0klu değnek Yorumla ModernScientist +1 yıl Güzel tabir 🤣 kim bilir kimin g*tüne girdi de b0k oldu 🤣 Yorumla
MUSTAFAZKN Takip Et Xper 1 Yaş: 30 , eic 34% +1 yıl Hangisini seçersen seç gğnün yarısı ziyan. İkisi bir aradayda ölmek daha iyi 0 10 Yorumla Soran +1 yıl vallahi sorma ya :D sonra delirince de suçlu biz oluyoruz Yorumla Soran +1 yıl en iyisi delirmek ya Yorumla MUSTAFAZKN +1 yıl Delirmek de para etmiyor ap*al olmak lazım ya da gamsız. Şahsen ben sonumu tımarhanede görüyorum ama bu bilinç bende benle olduğu sürece çokta bir şey değişmeyecek. Sürekli iğneyle uyutacaklarsa ben çantamı toplayayım ufaktan 😌 Yorumla Soran +1 yıl gamsız olmak istiyosundur fakat türkiyede yaşıyosundur Yorumla MUSTAFAZKN +1 yıl Yorumla MUSTAFAZKN +1 yıl Türkiye ve gamsızlık mı? Şayet olabiliyorsan akapelisin demektir. Lütfen benimle daha fazla muhattap olma 😌 Yorumla Soran +1 yıl kız yok bende zaten türkiyede gamsız olunmaz demeye çalışmıştım Yorumla Soran +1 yıl yeni nesil bi cümle kurdum Instagram ağzı ondan Yorumla MUSTAFAZKN +1 yıl Kız mı Yorumla MUSTAFAZKN +1 yıl Anladım zaten anlamadığımı kim söyledi 😅 Yorumla
Gök-mavi Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,3b cevap paylaştı. sevmediğim biri ile yaşamak tabiki 0 0 Yorumla
Bigbrader Takip Et Xper 6 Yaş: 29 +1 yıl İş ve eş seçimi en önemli seçim diye boşa dememişler ikisi de hayatın bi yarisi 0 2 Yorumla Soran +1 yıl ama 1 tane zorunlu :D Yorumla Bigbrader +1 yıl Benim için iş Yorumla
неустойчивый-1 Takip Et Xper 6 Yaş: 45 , eic 51% +1 yıl İkisi de birbirinden beter 0 2 Yorumla Soran +1 yıl sorma hayat da zatende böyle biişeydir Yorumla неустойчивый-1 +1 yıl Sevmediğim işi yapmayı tercih ederim bu durumda. En azından iş tecrübesi olur bu arada sevdiğim iş için olanakları kovalarım. Yorumla
Nesliççe Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. İkisi de berbat 0 0 Yorumla
FeshiMüna Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,8b cevap paylaştı. Sevmedigim biri ile yaşamak zulüm olurdu. 0 0 Yorumla
Ekselanshazretleri Takip Et Xper 7 Yaş: 37 , eic 95% +1 yıl Sevmediğin birisiyle yaşamak daha zordur… 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Sevmediğim biriyle yaşamak daha zor 0 4 Yorumla Soran +1 yıl ama işte sıkıntı günün hep işte geçiyor :D Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Olabilir ama bu benim için geçerli olmayacak ben patron olmayı hedefliyorum ve sevdiğim kişiyle evlencem Yorumla Soran +1 yıl inşallah bakalım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hayırlısı olsunnnn Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Sevmediğim biriyle yaşamak. Sevmediğin biriyle yaşayınca sevdiğin işten bile sogursun
haklısın valla iki ucu b0klu değnek
Güzel tabir 🤣 kim bilir kimin g*tüne girdi de b0k oldu 🤣
Hangisini seçersen seç gğnün yarısı ziyan. İkisi bir aradayda ölmek daha iyi
vallahi sorma ya :D sonra delirince de suçlu biz oluyoruz
en iyisi delirmek ya
Delirmek de para etmiyor ap*al olmak lazım ya da gamsız. Şahsen ben sonumu tımarhanede görüyorum ama bu bilinç bende benle olduğu sürece çokta bir şey değişmeyecek. Sürekli iğneyle uyutacaklarsa ben çantamı toplayayım ufaktan 😌
gamsız olmak istiyosundur fakat türkiyede yaşıyosundur
Türkiye ve gamsızlık mı? Şayet olabiliyorsan akapelisin demektir. Lütfen benimle daha fazla muhattap olma 😌
kız yok bende zaten türkiyede gamsız olunmaz demeye çalışmıştım
yeni nesil bi cümle kurdum Instagram ağzı ondan
Kız mı
Anladım zaten anlamadığımı kim söyledi 😅
sevmediğim biri ile yaşamak tabiki
İş ve eş seçimi en önemli seçim diye boşa dememişler ikisi de hayatın bi yarisi
ama 1 tane zorunlu :D
Benim için iş
İkisi de birbirinden beter
sorma hayat da zatende böyle biişeydir
Sevmediğim işi yapmayı tercih ederim bu durumda. En azından iş tecrübesi olur bu arada sevdiğim iş için olanakları kovalarım.
İkisi de berbat
Kesinlikle sevmediğim işi yapmak.
Sevmedigim biri ile yaşamak zulüm olurdu.
Sevmediğin birisiyle yaşamak daha zordur…
Sevmediğim adama katlanmam
Sevmediğim biriyle yaşamak
Sevmediğim biriyle yaşamak
Sevmediğim biriyle yaşamak daha zor
ama işte sıkıntı günün hep işte geçiyor :D
Olabilir ama bu benim için geçerli olmayacak ben patron olmayı hedefliyorum ve sevdiğim kişiyle evlencem
inşallah bakalım
Hayırlısı olsunnnn
ikiside hayattan bezdirir olmaz
Is daha kotu
Ayni sıkıntı