Ben hiç haksızlığa gelemem sizde böylemi?

Ben bir kere bir tartışma olmuştu çok anlatmak istemiyorum ama 3 4 yil önce falandı galba bana bütün çocukları koydular bakmam için 5 çocuk falan vardı bir de hepsi küçük tu en buyukler4 yaşındaydı falan

Sonra ben biri ile konuşuyordum bu çocuklar almasalar kendimi 5 katan balkondan atarım dedim konuştuğum kişi yanlış anladı aslında ben mecazi anlamda demiştim

Ve gidip babama söyledi ben o aralar çok sınırlı ve benimle konuşmazlardı

Babamda herkesin önünde beni çağırdı 4 halem vardı amcam ordaydı 2 kuzenim ve 3 kardeşim odanın icinde herkesin icinde babam sordu niye böyle söyledim diye bende ben o odayı temizlemiştim çocuklar dağıttı ve kimse onlara bakmıyor ve mecazi anlamda söyledim gidipte kendimi gidipte atmam dedim

Sonra tekrar tekrar anlattım kişi konuyu açıp durdu bende okadar siniledim ki ağlamaya basladim sonra arkama bir baktım iki kuzenim ağiliyor lar sonra bütün halamlar ağlamaya başladı kardeşlerimde ben kimin önünde ağlasam karşıdaki kişide ağlamaya başlıyor

Ve konuştuğum kişi yine konuşup durdu bende bir şekilde konuyu kapatım ben banyoya gidiyorum dedim ve banyonun onu ne geldiğimde kapıya yumruk aticaktim yanlislikla kolum kapının arasına girdi ve 4 parmağımı ve avcumu kırdım o günden beri sınır kirizlerine girmemek için her türlü terapi yoga veya beni rahatlatan şey yaptım ve en önemlisi artık kimsenin ne dediği umrumda olmuyor

Ve insan kendini sevmediğikten sonra ne yapsa boş gözükür ama kendini seviyorsa en ufak basari bile onun için bir mucize gibi gelir 🤗🤗😇😇

Ben hiç haksızlığa gelemem sizde böylemi?