Selams
karşı cinsle muhabbet ederken tavırların, hal ve hareketlerin flörtöz olabilir mi yoksa cidden kendi kendine mi gelin güvey oluyorlar¿

Selams
karşı cinsle muhabbet ederken tavırların, hal ve hareketlerin flörtöz olabilir mi yoksa cidden kendi kendine mi gelin güvey oluyorlar¿

Etrafımda kendi kendine gelin güvey olan olmadı. Ben, zaten kimsenin kendi kendine gelin güvey olduğuna inanan biri de değilimdir. Kesin boncuk dağıtıp yan çiziyordur bunu diyen kişi. Amacı egosunu tatmin etmektir. Kimseye umut verici davranmıyorum, gayet net bir insanım. Birine bir şey hissetmiyorsam gizlemem.
Kimseye umut veren tavırlar sergilemedim. Öyle düşünen karşı cins veya her kim varsa iyi niyeti ltimi yanlış anlamıştır. Veya aklı sadece bel altı çalışan boş beleş biridir.
Evet bence de.
Karşı tarafın ne almak istediğiyle alâkalı bu. Muhabbet sınırlarım bellidir, biraz samimiyet farklı algılanıyorsa tamamen karşımdaki insanın problemidir.
Hayır olamaz çünkü baştan çizgilerimi netlestirir altını çizer gözüne sokarım 😃
Göze sokmadan olmaz 😅
Çok haklısın
Rica ederim güzellik 😌
Cevap
27Cevap
Ben sohbetimi eder geçerim gerisi beni bağlamaz
Bıd bıd bıd bu kadar da vurdumduymaz
Eee sonuçta pembe don giymiyoruz
shshsj ne alaka yahu pembe donla
Hiç flörtöz biri olduğuımu düşünmüyorum
Yani dikkat ederim ama farklı farklı insanlar var tabi🤷🏼♂️😄
Nasıl farklı
Kendi kendine gelin güvey olma profili yani
Hıı o da var aynen :D
((:
Hiç kimseye umut vermem. Bir de onun gühanını taşımayı istemem. Gayet Ne yaptığımı, ne konuştuğumu iyi bilirim. Çünkü kontrol bendedir. Ben birisine aşkı başlatma sebebi olmam. Karşı taraf şakayı veya geyik muhabbetini veya mizahı anlamıyorsa, kendi kendine gelin güvey oluyordur. Bu çok büyük bir sorun.
Tavırlarım çoğunlukla bu cinsten dolayı gibi ama ben herkese karşı böyleyim. :D Sevdiğim insana karşı çok çok daha farklı bir tavrım var.
Benim kendisinden hoşlandığımı düşünenlere " Kafanda kuruyorsun. " diyorum. :D
Egon izin vermez djdj
Bi git be ego ego djdj ego yok bende düşündüğün gibi
Bende her şey tecrübeyle sabit :D bi insana ego diyorsam egolu tavırlarını biliyorumdur
Nope :D Egolu tavırlarım daha çok " komedi ve boş şeyler " ağırlıklı :D Kimseye öyle ego yapmam ben djdj
Egolu olsam benim yaşadığım tecrübelerde hayatıma giren, çıkan veya şu anda olan insanlar olmazdı. :D
Övme kendini hafiften sinir olma :D ne var öyleyim demen lazımdı
Hiç bir zaman karşı çince ümit verici şekilde konuşmadım yani en azından ben kendimi niyetimi biliyorum. Karşı öyle düşünse benim ne suçum var.😬
İşte öz eleştiri yapıyoruz djdj
O sırada benim tavırlar
Ahahaah bu ne be 😅
Gerçekten umut vaat ediyor 😅 hele ağız bükmeler
Tavrım onunla olmadan önce sadece ona karşı anlasın diye sıcaktı su an gözümde o hariç bütün erkekler dünya ahiret baciimdir 😁
Tavırlarım nettir. Yanlış anlam çıkaranın beyin hücrelerinde sorun vardır
😃 kadınlar net, erkekler değil
Ben direkt ümit vermemek için "oğlum ben evlenmeyi düşünmüyorum bak ha" diyorum
Ve sevgili olmak istemediğimi de belirtiyorum
Helal kız 😅
✌️
Olabilir, güzel diyaloglar kurmayı, insanların sorunlarına ortak olmayı , onları dinlemeyi, içimden geliyorsa güzel ifadeler kullanmayı tercih ediyorum.
Öyle bir flört enerjisi aldıysam, istemiyorsam da bunu belli ederim. Yüz vermem, anlar karşı cins.
Flört etmek istediğim biri varsa böyle bir tavır olabilir fakat her karşı cinse değil onlara daha soğuk davranırım..
Ben kendim olurum ve karşımda ki de beni hiç öyle flörtöz falan anlamaz benim amacım öyle bir şey değil sohbet etmek 😊
Benin tavırlarım gerçekçi ve yalansizdir , başkaları gibi yalan dolan olmaz bende 😌😌😌
Bugün kendini övme günün mü :D
Olur tabi ne yalan soleyim hemde direk mesaji veririm
Kimse gelin guvey olmuyor. Kisi mesafe koysa gercekten koysa problem olacagini sanmiyorum.
Ben sevgili olmak gibi derdm yok diye söylüyorum gerisi onun sorunu
Tavırlarım genel olarak insanlara güven ve umut aşılar.
Selam 👋😇
Kesinlikle hayır, öyle bir şey olsaydı benimde ümit dolu olmak lazımdı
Ben doğal bir şekilde konuşuyorum ne umut nede başka bir şey 😅😅😇
Ümit vermek değil de yeri gelir samimi yeri gelir mesafeli olurum.
Bazılarına nasılsın desen umut devşiriyor.
Sen de “naber?” de :D
Naber :P
Süperiz, senden naber 😅
Ayaklarım üşüdü :D İyiyim bende çok incesin :P Teşekkür ederim.
Niye, botların yok mu senin karda yalın ayak yürüyorsun 😅
Kar yok ki, sen nerenin hava durumuna baktın :D Botlar çok pahalı alamadım bu sene.
Ya bırakkk Gucci mi almak istedin de pahalı diyon :D
Sana asgari ücret versek evden çıkmazsın ahahaha bize caka satma :D
Siz kimsiniz size günahımı bile satmam :D
Aman aman senin günahın çoktur almam, son günlerde dualarımda mahşer yerinde beni sosyeticle yan yana düşürme Rabbim diyorum. :D
Yan yana gelmeyiz zaten mahşerde benim günahlarım seninkilerinden hafiftir :D eminim ama ispat edemem
Azlığı çokluğu değil ki, sen çabuk fark edilirsin. Binide hiç yere sürüklerler yanında :D
Neyden dolayı çabuk fark ediliyormuşum? Söyle söyle de sorayım hesabını
ahahahaha güneş gibi parlıyorsun :P Röfleli saçların bile yeter senin :P
Tarih böyle bir U dönüşü görmedi :D
Gençlerin gönlünü kırma derdi annem
Ellerinden öperiz.
Mekanı cennet olsun. El öpenlerin çok olsun.
😔 of, özür dilerim. Allah rahmet eylesin.
Estg ya. Hiç özürlük durum yok.
Yok dikkat etmedim “derdi..” yazmışsın.
Tamam kız, dert etme :D
Yok tavırlarıp hep friend zone içerir 😂
Hayır tüccar müşteri zone djdj
shshs ürünleriniz ilgimi çekmiyor 😃 duvara yıldız yansıtmalı falan
Flörtoz biriyim ama bilinçli olmuyor
Aynen nasıl oluyorsa o sinyalleri karşıya veriyorum galiba 😬
Ümitleneceği varsa ümitlendiririm.
Olmaz ona göre davranmaya çalışırım.
Bu dediğin karaktere bağlı
fiziğin güzelse herkes yürür