Güncellemeler
+1 yıl
Ekmeğinde koşan iyiliksever taksici abimizi de unutmayalım lütfen. Allah yerini cennet eylesin
Diyarbakır'lı Ramazan hocaya çok üzüldüm. Aklıma geldikçe duygulanırım. Ah be hocam bir sen vardın paraya tapmayan, gönlü güzel, ufku geniş, menfaatleri uğruna kendini satmayan, hak yemeyen, hırsız olmayan, garip geldi garip gitti. Mekanı cennet olsun 🙁
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Kendime
Dün İzmir'de vurulan abimizin videosu karşıma çıktı, ona çok üzüldüm
Evet adam katıldığı hastanede vefat etmiş. Mekanı cennet olsun 🙁. Artık iyilik yapmaya da korkar oldum
Umarım katili de hapiste yaşatmazlar, insan sanıp iyilik yapıyorsun bedeli olarak canını alıyor değmez valla iyiliği falan hak etmiyorlar. Keşke abimiz o iti arabasına almasaydı, çocukları bugün babasız kalmazdı
Taksiciye üzüldüm aşırı
Onu yazmayı unutmuşum ya. O da çok üzdü be. Adam iyilik yapmıştı ama
Keşke yapmasaydım evine gitseydi ya :(
Abi serveti önüme koysalar dünyaları verseler bir silahla bir insana asla sıkamam millet durduk yere sıkıyor bu nasıl bir vicdan
@Birmahkumaslagüvenme nasıl vicdan diye sorgulamak için vicdanı olması lazım yapan kişinin çok garip bir dünya gereken iyiliğin karşılığı bu olmamalı
Gerçekten*
@Birmahkumaslagüvenme yok abi artık vicdan merhametli insan bulmak samanlıkta iğne gibi. Taksicinin olayı biraz daha farklı. Katili resmen toplumun vicdanıyla oynadı. Umarım hapiste bir güzel severler.
Tek sıkıntı tarafı ben başta taksici abimizin hayrına bırakacağını düşündüm para istemeden sonuçta soğuk var seni bırakamam dediği cümlelere göre. Bence çocukta hayrına sandı ama vicdansız olduğu için ve abimizde para istediği için zoruna gidiyor vuruyor belkide mevzu parada değildi durduk yere vurdu
kimseye üzülmedim
Hayat sana güzel, bari aciklamayi okusaydin:)
onu şimdi okudum ve dün onun videosunu izlediğimde ona üzülmüştüm
taksiciye😢
Amin...