En son üzüldüğüm anda kaldım. Öyle bir üzgünüm ki birde bunu anlayamıyor içime atıyor olmak daha acı veriyor.. içime içime ağlıyorum da kimse beni duymuyor...
O beni gormeden once ona soyledim yani ona farkli duygular hissetigimi. O ara sadece arkadas kalim demisti.. Ama gecen gun karsilastik, benim oldugumu demistim.. musait bir vakittede hic beklemedik an yanima geldi konustu benimle. yanimda biri daha oldugu icin oyle konuya giremedik.. Ve o gunden bugune daha cok yaziyor bana sukurler olsun.. bana ilk bakista guvenmis <3 beni nasil buldun felan diye sordu bende dedim yakisiklisinnn hahaha.. ama su iki gundur bana cok yorgunum diyor acaba neden sikintisi yokmus ama uzuluyorummm birsey yapmak istiyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Kendim için kendime üzüldüm nolcak benim bu serseri halim msdsksis
Serseri geldin serseri ölücen dhshd
Olsun 🤣
Kız 30 yaşına gelmişsin durul azcık dhdhd
Ama yeni başlıyorum dur😎
Ne o kız bekarlığa yeni mi atıldın ne yaptın shsh
Nefret ediyorum bitmek bilmeyen enerjimden
Keşke bende böyle enerjik olsam
Olursun dua edecem sana😃
Evet duaya ihtiyacım var şöyle hayırlı bir eş için dua et özellikle dhdhd
Evlenme bu sefer hayata küsersin sjsjsjd
Yaş gidiyah artık evlenmek lazım fkdkd
Cay burnumdan geldi dedenin sesi duydum ksksksis yaş gitmiyor evliik yaşı ortadan kalktı haberin yokmu senin
Biliyorum tabi de bir kızım olsun istiyorum kötü şey mi istiyorum dhshdh
Afiyet olsun bu arada
Tamam toplaşıp duaya cikacaz senin için
Eyvallah. Sende bir an önce evlenirsin inşallah.
Allah korusun de
😂😂 şaka yapıyorum kız merak etme ne olduğunu gayet iyi bilirim. Zamanında bizde yedik o b*ku
Üzülmekten ziyade o da var tabi ama kırıcı kısaca zor zamanda tek kalmak gibi.
Zor zamanlar da geçer elbet kardeşim aslan gibisin maşallah dert etme.
En son üzüldüğüm anda kaldım. Öyle bir üzgünüm ki birde bunu anlayamıyor içime atıyor olmak daha acı veriyor.. içime içime ağlıyorum da kimse beni duymuyor...
Arabalara fiş yazan çocuk var., ayakta geziyor gördüm, çay içer misin dedim yok dedi, künefe yer misin dedim yok dedi. Onun gülümseme si yetti
Ülkem için, ülkemdeki kadınlar ve gençler için
Bugün köpeğimin bir patisi şişmiş gibiydi çok üzüldüm onu çok seviyorum 🥺
Geçmiş olsun..
Sağolun
Bıraktım o işleri artık kimse ve hiç bir şey için üzülmüyorum
insanlar icin uzulmek istemiyorum bu yuzden genelinden uzak duruyorum, yani uzulmedim bayadir biri icin
Adı beenndeğğ sağğkklııığğğ
Sevdigim adam icin :(
Ayrıldınız mı
Hic birlikte olmadikki :(
Ama onu kalbimden cok seviyorum
Sevdiğini söyleseydin belki seninle birlikte olmak isterdi.
O beni gormeden once ona soyledim yani ona farkli duygular hissetigimi. O ara sadece arkadas kalim demisti.. Ama gecen gun karsilastik, benim oldugumu demistim.. musait bir vakittede hic beklemedik an yanima geldi konustu benimle. yanimda biri daha oldugu icin oyle konuya giremedik.. Ve o gunden bugune daha cok yaziyor bana sukurler olsun.. bana ilk bakista guvenmis <3 beni nasil buldun felan diye sordu bende dedim yakisiklisinnn hahaha.. ama su iki gundur bana cok yorgunum diyor acaba neden sikintisi yokmus ama uzuluyorummm birsey yapmak istiyorum
Bugün ufacık bir çocuk için 😔
Kendime
Eski sevgilim beni aldattı
Okudugum bir kotap karakterine
Kitap
En son kendim için üzüldüm
Her an her şeye herkese uzulebilme yeteneğim var
Ben kimse için üzelmem.
Değmeyen biri için..