Kişilik & Karakter Bir kere yaşayıp ölmeyi mi tercih edersin, yoksa farklı bedende tekrar tekrar gelip 12 kere ölmeyi mi? Menethil Takip Et Guru Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Belki birinde şu an bulamadığın mutluluğu ya da zenginliği bulursun kim bilir. Ama reenkarne olup yeniden başlamaya gerek var mı cidden? 🙄 Bir kere yaşayıp ölmeyi mi tercih edersin, yoksa farklı bedende tekrar tekrar gelip 12 kere ölmeyi mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,3b cevap paylaştı. Fark etmiyor ki. sonsuza kadar yaşamadıkça istersem 100 kez yaşayıp öleyim. 1 1 Yorumla Menethil +1 yıl Ölüme çare yok hocam 😂
Öylesinen1ck Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl 12 hayatın günahını nasıl ödeyeyim zebani gibi cehennemin en dibine atarlardı valla :D tadında bırakmak lazım 1 0 Yorumla
Milky7way Takip Et Guru Yaş: 106 , eic 99% +1 yıl Bir süre o hayatları yaşamak isterdim ama kendime geri dönmek isterdim en sonunda. Çok ilginç olurdu. Seneryo çıktı ya süper. 😀😂😂 1 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 11,2b cevap paylaştı. eğer acısız öleceksem 12 kere ölmeyi tercih ederim, yoksa diğerini tercih ederim. 1 0 Yorumla
ltxxc Takip Et Xper 1 Yaş: 20 +1 yıl 12 kere de olsa farkı hayatlar yaşayıp deneyimlemek isterdim 1 0 Yorumla
Malefiz1313 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,6b cevap paylaştı. Bir kere düzgün yaşasam kafi.. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Fark etmiyor ki. sonsuza kadar yaşamadıkça istersem 100 kez yaşayıp öleyim.
Ölüme çare yok hocam 😂
12 hayatın günahını nasıl ödeyeyim zebani gibi cehennemin en dibine atarlardı valla :D tadında bırakmak lazım
Bir süre o hayatları yaşamak isterdim ama kendime geri dönmek isterdim en sonunda. Çok ilginç olurdu. Seneryo çıktı ya süper. 😀😂😂
eğer acısız öleceksem 12 kere ölmeyi tercih ederim, yoksa diğerini tercih ederim.
12 kere de olsa farkı hayatlar yaşayıp deneyimlemek isterdim
Bir kere düzgün yaşasam kafi..
1 kere yasayip ölmeyi tercih ederim.
Rabbim ne derse o olur
Allah'ın dediği olur.