Mutsuz olsanız da her şeye rağmen yaşamaya mı çalışırdınız yoksa bir an önce ölmek mi isterdiniz?

Mutsuz olsanız da her şeye rağmen yaşamaya mı çalışırdınız yoksa bir an önce ölmek mi isterdiniz?

Ben ölmeyi tercih ederim inanın hayat boyu mutsuz yaşadım. hiç bir anlamı yok. yani hayat zaten nefes almak demek değil mutlu yaşamak demektir. çünkü insan mutsuzken yaşamaktan zevk almaz ve zevk almadığı şeyi de yapması mantıksız gelir. mesela çok sıkıldığınız filmi izlemeye devam etmek mi yoksa hemen kapatıp başka film açmak mı sorusu ile aynıdır
hayir ne olursa olsun yasamak cok guzel
insan bu illaki mutsuz zamanlarimiz olacak
cok uzuldugumuz zamanlarimiz olacak
sorunlari cozmek yerine olmeyi beklemek sizcede sacma degilmi sorun oldugunda uzuldugunde bunun ustesinden nasil gelirim diye dusunmek daha iyi olabilir.
bazende sorunlari kokunden halletmek gerekiyor.
Sırf mutsuzum diye ölmeyi tercih etmem. Çünkü insanın elbet bir gün mutlu olma ihtimali her zaman vardır. Fakat ölüm bu ihtimali maalesef ortadan kaldırır. Bu yüzden ben yaşamaktan tarafım. Çok mutlu olamasak da. Bence hayat yaşamaya değer her zaman.
Rica ederim.
Mutsuz yaşamayı, ölüm bekleyebilir
Bunuda teşşkküür ♥️
Rica ederim 💜
Cevap
10Cevap
Yaşamak güzeldir her zaman..
Allah kimseyi yaşamak istemeyecek kadar bıktırmasın hayattan..
Mutsuz yaşamayı kendime benimsetmem. Beni iyi edecek şeylere yonelirim her zaman. Bana iyi gelecek insanları isterim yaşamımda. Allah'ın verdiği ömrü tepmemek lazım.
Yaşamanın kolay olduğunu söyleyen olmadı. Daimi mutsuzluk da yok
Ölmek kolaya kaçmaktan başka bişey değil yaşamak yine de güzel çünkü içinde hep bi umut barındırır.
Mutsuz yaşıyorum zaten ölmeyi seçmem çünkü belirsizlik var belki daha poktan bir şey ama yeterince mutsuz yaşarsan alışıyor insan
Zamanım ne kadar yeterse farketmez mutlu ya da olmsmışım
Ölüm bir tercih olamaz… mutsuzluğında bir sonu vardır elbet
Yanlış biriyle olmaktansa yalnız geberip ölmeyi tercih ederim..:)
Her ne yaşanırsa yaşansın nefes alabildiğim için şanslıyım. Hayatı yaşamayı seviyorum.
Mutsuz yaşamak istemezdim. Ölmeyi tercih ederdim ya
Benim hep bir umudum var o yüzden mutsuz yaşardım mutlu olmaya çalışmak için
mutsuzluguda sındırebılmek benim sanatım galba
Tabiki de mutsuz yasamayi
Mutsuz yaşamaktansa ölmeyi tercih ederim.
Mutsuz yaşamak daha iyi, zor olsada.
Mutsuz yaşamak herhalde sen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?