Kişilik & Karakter Başka şansın yok, hangi ölüm şeklini tercih ederdin? siaais Takip Et Xper 6 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor A) Önce kemiklerin kırılacak acı içinde kıvranırken ateşe verileceksen B) Uzuvların sırayla kopartıldıktan sonra elektrik akımı verilecek Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Başka şansın yok, hangi ölüm şeklini tercih ederdin? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
HeartofFire Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 13,5b cevap paylaştı. Gece gece sadistlik dozumu alayım :D Keyifli geceler.. 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. Birincisini seçerdim 0 0 Yorumla
Affedilmeyen Takip Et FenomenMentor Yaş: 42 +1 yıl illa birisin seçeksem kemiklerim kırılsın yanayım be 0 0 Yorumla
ahmetyasinakturk Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 387 cevap paylaştı. Ateş zaten en büyük işkence bana kalırsa. O sebeple diğer seçeneği tercih ederdim ancak bu çok sadistçe olmuş :D 0 0 Yorumla
OlamazMıKardeşim Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bir sebebi var mı peki? Yani ne yapmış olabilirim ki bu işkenceye maruz kalayım 0 0 Yorumla
dreamliner61 Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4b cevap paylaştı. sadist misin yahu? yatakta huzur içinde ölemiyor muyuz? :) 0 0 Yorumla
_Expendable Takip Et Master Yaş: 38 , eic 43% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı. Neden canice hayaller kuruyorsun 0 2 Yorumla siaais +1 yıl hayal kurmuyorum soru Yorumla _Expendable +1 yıl Bir insan neden böyle bir şey düşünsün ki Yorumla
AmpülNefreti Takip Et Bilge Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Her zaman üçüncü bir seçenek vardır 0 2 Yorumla siaais +1 yıl ölmeden önce bana dileğini söyleburadan kurtulmak istiyorumtamamdır selametle♥️ Yorumla AmpülNefreti +1 yıl Aynen öyle Yorumla
oyunadamı3 Takip Et Xper 7 Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl C hiçbiri 😁 0 1 Yorumla siaais +1 yıl c yok birini secmen lazım yoksa yazı tura atcak Yorumla
aslanbabaa Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Sadist misin 0 4 Yorumla siaais +1 yıl hayır Yorumla aslanbabaa +1 yıl Ozaman ne boş yapiyosun ablacm Yorumla siaais +1 yıl sanane oglum istedigimi sorarim kesmiyosa zirlama başka soruya gec Yorumla aslanbabaa +1 yıl Aaan ayıp ediyon zırlayan sensin şuanda Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Gece gece sadistlik dozumu alayım :D Keyifli geceler..
Birincisini seçerdim
illa birisin seçeksem kemiklerim kırılsın yanayım be
Ateş zaten en büyük işkence bana kalırsa. O sebeple diğer seçeneği tercih ederdim ancak bu çok sadistçe olmuş :D
Bir sebebi var mı peki? Yani ne yapmış olabilirim ki bu işkenceye maruz kalayım
sadist misin yahu?
yatakta huzur içinde ölemiyor muyuz? :)
Neden canice hayaller kuruyorsun
hayal kurmuyorum soru
Bir insan neden böyle bir şey düşünsün ki
Her zaman üçüncü bir seçenek vardır
ölmeden önce bana dileğini söyle
buradan kurtulmak istiyorum
tamamdır selametle♥️
Aynen öyle
C hiçbiri 😁