Kişilik & Karakter Stalk yaparken stalkladığınız bilinsin diye bilerek iz bırakır mısınız? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Nedensizce bazen stalkladığımızı karşı taraf bilsin isteriz :d Stalk yaparken stalkladığınız bilinsin diye bilerek iz bırakır mısınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Bilgolog Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Yo ben bilsin istemem açık bulursam zamanı gelince çok güzel açığa çıkarırım sadece hatta o kadar güzel stalk yaparım ki karşı taraf öğrendiğinde beni ruh hastası olarak tanımlayabilir sjjdk 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Korkutucusun jdjd Yorumla Bilgolog +1 yıl Kabul ediyorum 😂 Yorumla Soran +1 yıl https://hizliresim.com/f1pf9at Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,3b cevap paylaştı. Ben stlaklamam kimseyi merak ediyorsam gider sorarım direk 0 0 Yorumla
külllkedisi Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Yok stalk yaparken işaret vermeyi sevmem gizlice yaparım stalkımı 1 0 Yorumla
öğrenimelemanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı. İz bırakmam kılçıksız jskxkksks 1 0 Yorumla
u DedektifMinnie Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,6b cevap paylaştı. Konuya girerim. 0 0 Yorumla
Malefiz1313 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,6b cevap paylaştı. Stalk yapmam.. 0 0 Yorumla
VişneliBrowni_ Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı. Stalk yapmam ki. 0 0 Yorumla