Kişilik & Karakter Sizi stalklayan var mı? SiyahPelerinliAdam Takip Et Guru Yaş: 42 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Çok fena stalklandığımı düşünüyorum bir çok yorumumu özellikle takip edip eksileyen bayanlar var. Niye stalk yapıyorsunuz niye üzüyorsunuz beni. Sizinde stalklandığınız ya da stalkladığınız var mı? Sizi stalklayan var mı? Cevapla Yorum Soruları Takip Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Yağmur_Yüreklimm Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 41% +1 yıl Stalk yapmiyorum pek. Beni stalklayan var midir bilmiyorum bir kisi haric 1 1 Yorumla SiyahPelerinliAdam +1 yıl bir kaç kişi varsa biliyorsundur işte :) Yorumla
-AksiGenc-1 Takip Et Guru Yaş: 27 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 492 cevap paylaştı. Stalklananlardan mısınız yoksa stalklanamayanlardanmısınız. 1 1 Yorumla SiyahPelerinliAdam +1 yıl stalklananlardanım :) Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 40,9b cevap paylaştı. Sanmiyorum , kim stalklasın :) 1 10 Yorumla SiyahPelerinliAdam +1 yıl Beni stalklıyorlar :) Yorumla emre00 +1 yıl seni seviyorlar :) Yorumla SiyahPelerinliAdam +1 yıl böyle sevgi mi olur ya :D kimse çıksın karşıma adam gibi söylesin Yorumla emre00 +1 yıl Çekiniyorlar demekki :) Yorumla SiyahPelerinliAdam +1 yıl Ulan sevenlerim çekinmeyin gelin açtım kucağımı :D Yorumla emre00 +1 yıl Bekliyor sizleri :D Yorumla SiyahPelerinliAdam +1 yıl Gelmedi hala :D Yorumla emre00 +1 yıl Gelir bekle :D Yorumla SiyahPelerinliAdam +1 yıl Bekliyorum :) Yorumla emre00 +1 yıl Teşekkürler :) Yorumla
Jelibonnnnnnnn Takip Et Master Yaş: 37 , eic 32% +1 yıl göz var üzerimde çok fena stalklanıyorum 😔😔 şaka be şaka kim stalklasınmış beni 😀 1 5 Yorumla SiyahPelerinliAdam +1 yıl Ben stalklarım seni bak :D Yorumla Jelibonnnnnnnn +1 yıl söz mü 😂 Yorumla SiyahPelerinliAdam +1 yıl Tamam söz :D ama bak sonra niye stalk yapıyorsun demek yok :D Yorumla Jelibonnnnnnnn +1 yıl aa hiç dermiyim ayol 😂 Yorumla SiyahPelerinliAdam +1 yıl Deme deme :D Yorumla
SaudadeAlma Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 34% +1 yıl Cevap vermeyeceğim ama senin görüşlerini eksilemek de iyi fikirmiş bak 😂 1 80 Yorumla SiyahPelerinliAdam +1 yıl senin açık açık stalk yaptığını biliyorum zaten :) Yorumla SaudadeAlma +1 yıl Stalk değil be o takip ettiğim kişilerle aynı sorylara bakıyorum görüşleri de okuduğum için biliyorum kuzu sana özel değil 😂 Yorumla SiyahPelerinliAdam +1 yıl Hı hı tabi tabi :D Yorumla SaudadeAlma +1 yıl Bak her görüşünü eksilerim ben de sinir etme şimdi 😎 Yorumla SiyahPelerinliAdam +1 yıl eksile :D bende seni eksilerim Yorumla SaudadeAlma +1 yıl Uğraşmicam Yorumla SiyahPelerinliAdam +1 yıl Uğraşabilirsin :) No problemo Yorumla SiyahPelerinliAdam +1 yıl @kimsoruyorrrrr Yorumla SaudadeAlma +1 yıl Yaaa kurban ben seçldim 😥 Yorumla kimsoruyorrrrr +1 yıl Efendim. Yorumla SiyahPelerinliAdam +1 yıl @kimsoruyorrrrr efendi sensin Yorumla kimsoruyorrrrr +1 yıl 😳😳😳 peki Yorumla SaudadeAlma +1 yıl Ahahahaa edendi sensin dedi ya 😂😂😂 Yorumla SiyahPelerinliAdam +1 yıl efendi değil misiniz siz :D cazgır mısınız :D Yorumla SaudadeAlma +1 yıl Gudubet ismini buldum dün kendime 😂 Yorumla SiyahPelerinliAdam +1 yıl Yakışmış :D :D Yorumla SaudadeAlma +1 yıl Na demek yakışmış ya insan bir olmamış der 😐 Yorumla SiyahPelerinliAdam +1 yıl Çok gudubetsin sen ya :D Yorumla SaudadeAlma +1 yıl @kimsoruyorrrrr kız bu bana ne diyor ya Yorumla kimsoruyorrrrr +1 yıl Deli bu deli. Aşkım sen bakma buna Yorumla SiyahPelerinliAdam +1 yıl @kimsoruyorrrrr ne oluyor aşkım maşkım :) ben size aşkım diyor muyum Yorumla SaudadeAlma +1 yıl @kimsoruyorrrrr deli hmm iyiymş bak Yorumla SiyahPelerinliAdam +1 yıl Evet deliyim gudubet hanım :) Yorumla SaudadeAlma +1 yıl Hesabı kapatıp gudubet diye gelirim bak 😂 Yorumla kimsoruyorrrrr +1 yıl 😐😐😐 ayıp yav az centilmen olm Yorumla SiyahPelerinliAdam +1 yıl @kimsoruyorrrrr ben son derece centilmen ve kibar bir erkeğim :) sende git gudubet olarak geri gel :D Yorumla SaudadeAlma +1 yıl @kimsoruyorrrrr biz gudubet 1-2 diye hesap açıp mı gelsek bak kovdu resmen Yorumla SiyahPelerinliAdam +1 yıl Yakışır ikinize de :D :D Yorumla kimsoruyorrrrr +1 yıl Kuzu zar zor yeni mod oldum sen git gel. Destekçinim. Yorumla kimsoruyorrrrr +1 yıl Abicim yok laf sana şakaydı. Centilmensin. Sana lafım yok. Takıldım sadece Yorumla SiyahPelerinliAdam +1 yıl @kimsoruyorrrrr takılıyoruz zaten bende size ciddi ciddi gudubet demiyorum :) Yorumla kimsoruyorrrrr +1 yıl Banada mı gudubet dedin sen😳😳😳 Yorumla SaudadeAlma +1 yıl @kimsoruyorrrrr dedi valla Yorumla SiyahPelerinliAdam +1 yıl o dedi ben demedim :) Yorumla kimsoruyorrrrr +1 yıl Sizsiniz gudubet. Melek gibi insanim ben Yorumla SiyahPelerinliAdam +1 yıl @kimsoruyorrrrr sen ve melek :) :) hiç güleceğim yoktu Yorumla kimsoruyorrrrr +1 yıl Abi ne kötülüğümü gördün? Yorumla SaudadeAlma +1 yıl @kimsoruyorrrrr ben demedim ki ya 😫 Yorumla SiyahPelerinliAdam +1 yıl yavrum sen demedin mi gudubet 1 - 2 diye :) Yorumla SiyahPelerinliAdam +1 yıl @kimsoruyorrrrr illa kötülük mü göreyim :) Yorumla SaudadeAlma +1 yıl Sen diyince dedim ya 😅 kovdun resmen Yorumla kimsoruyorrrrr +1 yıl Eee kötülük girmediysen ben bir meleğim💃💃💃💃 @SaudadeAlma kız koru beni Yorumla SiyahPelerinliAdam +1 yıl @kimsoruyorrrrr şeytan görse üstadım deyip önünde saygıyla eğilir kız :D melekmiş. Yorumla SiyahPelerinliAdam +1 yıl ben kimseyi kovmadım :D gidin gudubet olarak geri gelin dedim :D Yorumla kimsoruyorrrrr +1 yıl Yuh ya. Ben saf biriyim. Hatirlarsan sana birsey soustum anlamadim diye. Şeytan olsam anlardim. Yorumla SiyahPelerinliAdam +1 yıl @kimsoruyorrrrr ne sormuştun da anlamamıştın :) hatırlamıyorum. He ya çok safsın. La hepimizi suya götürür susuz getirirsin sen :D Yorumla kimsoruyorrrrr +1 yıl Kafa bul sen.😳😳😳 Yorumla SaudadeAlma +1 yıl Ya sen niye kıza taaruza geçtin şimdi kadın melektir tabi şeytanda melekti bak 😁 Yorumla kimsoruyorrrrr +1 yıl 😳😳😳 şer ittifakları sizi. Ben bir meleğim. Hemde en tatlısı. Yorumla SiyahPelerinliAdam +1 yıl @kimsoruyorrrrr Şeytan melek değildi yavrum :D bak bak bide tatlısıymış :D tatlı görmesek bize yutturacak Yorumla kimsoruyorrrrr +1 yıl Acı biberim yeter üzerime gelmeyin😥😥😥 Yorumla SiyahPelerinliAdam +1 yıl @kimsoruyorrrrr tamam tamam ağlama 😂😂 Yorumla kimsoruyorrrrr +1 yıl Yeter ya yeter üzerime gelmeyin günah😒😒😒 Yorumla SaudadeAlma +1 yıl @kimsoruyorrrrr şer ittifak ne kız ben size yetişemiyorum ki 😂 Yorumla SiyahPelerinliAdam +1 yıl Abooo günah diyo birde :D günah ne kız Yorumla kimsoruyorrrrr +1 yıl 😳😳😳 tamam kabul ben şeytan olayim. Yorumla SiyahPelerinliAdam +1 yıl @kimsoruyorrrrr oh be 😂😂 Yorumla kimsoruyorrrrr +1 yıl Şeytanın bir huyu var ama. Çarpmak gibi. Yorumla SiyahPelerinliAdam +1 yıl @kimsoruyorrrrr cin olmadan adam çarpılmaz ama 😂 Yorumla kimsoruyorrrrr +1 yıl Üstad onu da sen öğret artık bana. Yorumla SaudadeAlma +1 yıl @kimsoruyorrrrr vurdu gol oldu 😂😂 Yorumla SiyahPelerinliAdam +1 yıl @kimsoruyorrrrr hah aferin bak yavaş yavaş öğreniyorsun 😂😂 Yorumla kimsoruyorrrrr +1 yıl Ders saatlerini belirleyelim üstad Yorumla SiyahPelerinliAdam +1 yıl @kimsoruyorrrrr esnek bir adamım ben istediğin saatte çalışabiliriz 😉 Yorumla Siyah-Atlı-Prens +1 yıl Biraz huzursuzluk vermeye geldim. Gidiyorum bu size yeter 😀 Yorumla SiyahPelerinliAdam +1 yıl @Siyah-Atlı-Prens çok huzursuz oldum 😂😂😂 Yorumla Siyah-Atlı-Prens +1 yıl Olan oldu Başkan 😂 Yorumla SaudadeAlma +1 yıl 👀👀 Yorumla Siyah-Atlı-Prens +1 yıl Haha seni değil be seni bugün yeterince rahatsız ettim Zaten 😊 Yorumla SaudadeAlma +1 yıl @Siyah-Atlı-Prens estağfurullah ya kovmadık ya 😂 Yorumla Siyah-Atlı-Prens +1 yıl Kovulmuş gibi hissettim ama olsundu. Önemli değil yine de güzel sohbetin için teşekkürler ben kaçar. Yorumla Siyah-Atlı-Prens +1 yıl Mesaj at Merve bana. Yorumla SiyahPelerinliAdam +1 yıl @Siyah-Atlı-Prens kimse seni kovamaz 😊 hele ki benim sorumda Yorumla Siyah-Atlı-Prens +1 yıl Cixxx kovulma değil. O @saudadealma ile aramızda olan bişey. Yorumla SiyahPelerinliAdam +1 yıl @Siyah-Atlı-Prens Eyvallah :) Yorumla SaudadeAlma +1 yıl @Siyah-Atlı-Prens kovmadım aslında ama neyse Yorumla Siyah-Atlı-Prens +1 yıl Şuna söyle mesaj atsın bana sinirlenmeye başladım. Yorumla Siyah-Atlı-Prens +1 yıl @saudadealma gerçekten önemli değil :) ben kovulmuş gibi hissettim sadece dediğim gibi benim hatamdı. Aynen neyse :) Yorumla Siyah-Atlı-Prens +1 yıl canım sana işim var bekle dedim. Kendi kendine tribe girip engelliyon Yorumla kimsoruyorrrrr +1 yıl Sen de beni engelle ne olursun. Trip degil. Gerçekten. Yorumla
Siyah-Atlı-Prens Takip Et Yoda Yaş: 34 +1 yıl Heralde en çok kişi tarafından stalklanan Benim. Ama umrumda mı? Asla :) 1 2 Yorumla SiyahPelerinliAdam +1 yıl Helal kardeşime :) Yorumla Siyah-Atlı-Prens +1 yıl :) :) Yorumla
kimsoruyorrrrr Takip Et Yoda Yaş: 33 +1 yıl Yoktur, ben de yapmam. Ergen değiliz. Çok kıtmet verdiğim biri olsa belki yapardım.. 1 4 Yorumla SiyahPelerinliAdam +1 yıl varmış seninde :) Yorumla kimsoruyorrrrr +1 yıl Kimmiş? Yorumla SiyahPelerinliAdam +1 yıl bilmem eksilemiş :D Yorumla kimsoruyorrrrr +1 yıl Salla boşver gereksizin biri belli ki Yorumla
HonestTaurus Takip Et Master Yaş: 44 , eic 31% +1 yıl Böyle olmasının sebebi herkesle iyi konuşup, daha sonra o kişiye önemsiz olduğunu hissettirmenden geçiyor. Herkese mavi boncuk dağıttığını düşünerekten eksiyi basar ya da kıskançlığından dolayı eksiyi basar. Beni de stalklayanlar oldu, oluyor. 1 0 Yorumla
çiğköftelibayann Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl beni stalklayıp napcaklar 😂 ben genellikle birilerini stalklarım😂 1 1 Yorumla SiyahPelerinliAdam +1 yıl Sen kimi stalklıyorsun :) Yorumla
Magicalmind Takip Et Master Yaş: 33 , eic 31% +1 yıl Stalklamak zaman öldürücü, eğer gerçekten istersen gidip kendisine söylersin. 1 0 Yorumla
DonukPrenses Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 36% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 964 cevap paylaştı. Yok benim. Beni inceleyen var mı bilmiyorum. 1 4 Yorumla SiyahPelerinliAdam +1 yıl Vardır mutlaka Yorumla DonukPrenses +1 yıl Bilmiyorum çarşafa haberim yok Yorumla DonukPrenses +1 yıl Varsada Yorumla SiyahPelerinliAdam +1 yıl 😊😊 Yorumla
Nanuq Takip Et Xper 6 Yaş: 108 , eic 48% +1 yıl Var da yokmus gibi davraniyorum. 1 5 Yorumla SiyahPelerinliAdam +1 yıl öyle davranmaya devam et bak biri gelmiş sana Yorumla Nanuq +1 yıl Lezler de dadanmis sanirim asdf Yorumla SiyahPelerinliAdam +1 yıl çekemeyenlerde olabilir Yorumla Nanuq +1 yıl Cekemeyenim yok. Yorumla SiyahPelerinliAdam +1 yıl Belkide Yorumla
ezel__bayraktar Takip Et Xper 7 Yaş: 37 +1 yıl Var geçen gün itiraf etmişti 1 1 Yorumla SiyahPelerinliAdam +1 yıl Benimki de gelip itiraf etse ya Yorumla
elif-gibi-sevmek Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Bilmem 😊Varsa çıksın ortaya 😄 1 1 Yorumla SiyahPelerinliAdam +1 yıl Bende varsa çıksın diyorum ama çıkmıyorlar Yorumla
amanhesap1 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 37% +1 yıl Hayır 1 3 Yorumla amanhesap1 +1 yıl Ana yorumlar nerde Yorumla amanhesap1 +1 yıl @yemeğimiwindows7 yorumlar nerde Yorumla SiyahPelerinliAdam +1 yıl Sildim hepsini Yorumla
VoyagerC Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 38% +1 yıl Dolu var... Mesaj kutumu görsen.. 15-20yani.. 0 0 Yorumla
Kablelvukuuu Takip Et Master Yaş: 26 +1 yıl Sanmam 1 6 Yorumla Gök-mavi +1 yıl Ben varım 🤠🤗 Yorumla SiyahPelerinliAdam +1 yıl çıkıyor arada işte :) Yorumla Kablelvukuuu +1 yıl takılıyor o ya 😃 Yorumla SiyahPelerinliAdam +1 yıl vardır illaki ama :) Yorumla Kablelvukuuu +1 yıl sanmıyorum:)) Yorumla SiyahPelerinliAdam +1 yıl iyi bakalım :) Yorumla
kalptekikelebek_ Takip Et Xper 5 Yaş: 36 +1 yıl Yok belkide var 1 1 Yorumla SiyahPelerinliAdam +1 yıl bilemeyiz Yorumla
Kime-Ne Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl Bence yok 1 15 Yorumla SiyahPelerinliAdam +1 yıl Aman olmasın Yorumla Kime-Ne +1 yıl Olsada takmam ki ben deli miyim sen gibi 😀😀 Yorumla SiyahPelerinliAdam +1 yıl Kurban ol sen bana Yorumla Kime-Ne +1 yıl sen ol Yorumla SiyahPelerinliAdam +1 yıl Ahahaha ben niye oluyormuşum 😂😂 Yorumla Kime-Ne +1 yıl Ben niye oluyorum sana 😏 Yorumla SiyahPelerinliAdam +1 yıl Ol ne var ölür müsün 😂 Yorumla Kime-Ne +1 yıl Belki ölürüm ,😏 Yorumla SiyahPelerinliAdam +1 yıl Tamam tamam ölme sen daha müsteşar koca bulacaz sana 😂 Yorumla Kime-Ne +1 yıl Evet Bir bulamadın gitti Yaşlandım senin yüzüne 😒 Yorumla SiyahPelerinliAdam +1 yıl Buluruz buluruz 😊 olmadı bekle bir oğlum olsun yetişsin eveririz seni 😂 Yorumla Kime-Ne +1 yıl Oooo sultan gelin gibi mı olayım ciks sevmedim bu teklifini 😑 Yorumla SiyahPelerinliAdam +1 yıl O zaman evde kal sen :D Yorumla Kime-Ne +1 yıl Hihhhhh 😒 Yorumla SiyahPelerinliAdam +1 yıl :D :D :D Yorumla
johnyx Takip Et Master Yaş: 48 , eic 32% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 8,3b cevap paylaştı. Hayır yok... 1 0 Yorumla
İsmaill19 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,2b cevap paylaştı. yoktur 0 0 Yorumla
En İyi Cevaplar