Aşk İlişkileri Sık stalk yapar mısınız? DemonLolitaX Takip Et Xper 5 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Arkadaşlarınızı, sevgilinizi veya dikkatinizi çeken herhangi birini stalklar mısınız? Güncellemeler+1 yıl Birkaç kez konuştuktan sonra herkesi stalklarım xkmdkd Sık stalk yapar mısınız? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
SilahsızKuvvetler_ Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 97% +1 yıl Muhabbetim varsa ara sıra bakarım profiline ama öyle sık sık bakma şeyim yoktur. 1 0 Yorumla
BeyazMamba Takip Et Master Yaş: 32 , eic 51% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı. Anlık ve başlangıçta evet, sürekli ve takıntılı; hayır. :-) 0 0 Yorumla
AxeSinS Takip Et Bilge Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 785 cevap paylaştı. aşırı etkilenmem lazım adresine kadar bulurum asdfasf 0 0 Yorumla
HillssMoon_ Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Sık stalk yaptığım biri yok ama yaparsam yedi ceddine kadar bulurum ahsjdjdkfkflglhş 0 5 Yorumla akigolar1990 +1 yıl İstihbaratçı mısın? Yorumla HillssMoon_ +1 yıl @akigolar1990 Hiç bir istihbaratçı istihbaratçıyım der mi? Yorumla ᴡiɴᴄʜєѕᴛєʀ +1 yıl https://m.youtube.com/watch?v=PP96JExskVMMüge Anlı yan ithalatçı garantilisi bu fjgh Yorumla HillssMoon_ +1 yıl @ᴡiɴᴄʜєѕᴛєʀ ahsjsjskdkflflgl biladerim Müge Yorumla akigolar1990 +1 yıl Şaka diyorum ya 🙂🙂 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Sadece sevdiğim insanı stalklarım sevdiğim insaün da olmadığından göre yapmıyorum. 0 0 Yorumla
Ayzıiıttt Takip Et Master Yaş: 108 , eic 32% +1 yıl Yok bu aralar kimseyi dürbünlemiyorum. 1 0 Yorumla
Tripkolic18 Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Anasına kadar bulurum 1 2 Yorumla Tripkolic18 +1 yıl 2 dkmi almaz Yorumla ZihniParlakgeridöndü +1 yıl Bencede sende o ışık var gibi 😂 Yorumla
pişmanoladam Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 38% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 928 cevap paylaştı. Stalk yapacağım birisi yok. 0 0 Yorumla
YalvarBarışalım Takip Et Master Yaş: 23 , eic 97% +1 yıl Tam az önce yapmıştım mfkdkdkkdf 0 0 Yorumla
Wosty Takip Et Guru Yaş: 102 , eic 88% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı. Hayir 0 0 Yorumla
archcoder Takip Et Yoda Yaş: 44 , eic 44% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 650 cevap paylaştı. Zaman zaman yaparım. 0 0 Yorumla
ZihniParlakgeridöndü Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı. Kimseyi stalklamam 1 0 Yorumla
sjsjskdj Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Bazen 1 1 Yorumla sjsjskdj +1 yıl Keşke yorumumu da beğenseydin😔 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Muhabbetim varsa ara sıra bakarım profiline ama öyle sık sık bakma şeyim yoktur.
Anlık ve başlangıçta evet, sürekli ve takıntılı; hayır. :-)
aşırı etkilenmem lazım adresine kadar bulurum asdfasf
Sık stalk yaptığım biri yok ama yaparsam yedi ceddine kadar bulurum ahsjdjdkfkflglhş
İstihbaratçı mısın?
@akigolar1990 Hiç bir istihbaratçı istihbaratçıyım der mi?
https://m.youtube.com/watch?v=PP96JExskVM
Müge Anlı yan ithalatçı garantilisi bu fjgh
@ᴡiɴᴄʜєѕᴛєʀ ahsjsjskdkflflgl biladerim Müge
Şaka diyorum ya 🙂🙂
Sadece sevdiğim insanı stalklarım sevdiğim insaün da olmadığından göre yapmıyorum.
Yok bu aralar kimseyi dürbünlemiyorum.
Anasına kadar bulurum
2 dkmi almaz
Bencede sende o ışık var gibi 😂
Stalk yapacağım birisi yok.
Tam az önce yapmıştım mfkdkdkkdf
Evet stalk çok severim
Güncellemene katılıyorum😄 bende öyleyim
Yapmam
Hayır.
önceden yapardım
Sevgilimi sadece..