Kişilik & Karakter Sizin iş yerinizde soğutan nedenler nelerdir? Kristalizm Takip Et Xper 7 Yaş: 39 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Bana, bir söz verilipte yapılmaması, (Şu işi yaparsan, primini alırsın, yemek ısmarlayacağım, izin vereceğim vs.) söz verilmese hiç kafamı takmayacağım konuyu, göz göre göre kafama taktıran eski yöneticime buradan gerekli sövmelerimi iletiyorum. Sizin iş yerinizde soğutan nedenler nelerdir? Cevapla İş Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
mesut_boztas Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,4b cevap paylaştı. ben işveren olarak emrivaki yapılan şeylerden soguyorum 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204b cevap paylaştı. mobbing olabilir 1 0 Yorumla
CoffeeChocolate24 Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 85% +1 yıl Gösterdiğim çabanın karşılığını kötülük olması. 1 0 Yorumla
ibrahimqvci Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Zam zamanı boş boş bahaneler hareketler yapılması 1 0 Yorumla
En İyi Cevaplar