Üşütmenin nedeni ( soğuk dışında ) nedir ?

sorun bende heralde ama bu kadar da olmaz çıldırıcam .. millet 12 saatte bir wc ye gidiyor ben o 12 saatte rahat 5 6 kere gidiyorum hele bi ayaklarımı üşüttüysem vay halime satte 2 kere giderim en az .. idrar kesem küçükmüş dr öyle demişti ilaçlar vermişti olmazsa ameliyat vs ama o zaman üni ye hazırlanıyordum umursamadım hiç üstünden 5 6 yıl geçti .. tamam belki idrar kesem küçük diye de sık sık gidiyorum wc ye ama üşütünce hiç çıkamıyorum hafif bir rüzgar değse ayağıma çok az bi terlik giyinmesem evde yada su değse çok az ( ki bunların olmasına gerek bile yok çoğu zaman ) hemen üşütüyorum ve wc molalarım seri şekilde başlıyor :s artık üşütüp wc ye sık sık gitmekten geçtim benim merak ettiğim bu üşütme neyin nesidir niye başkaları üşütmüyor da bana değen hafif soğuk beni mafediyor ? bi vitaminin vs eksikliğinden mi kaynaklanıyor ?

not : kanım 10 ama bunla alakalı olduğunu düşünmüyorum bu durumda olan başkalarını da tanımıyorum ama onlar üşütme diye bişi bilmiyor oysa ben yazın bile üşüyorum ..
Üşütmenin nedeni ( soğuk dışında ) nedir ?