Hayattan soğumak için ne olması lazım size göre? Hayattan soğuma sebebiniz ne olabilir? 😬Bazen kötü espiriler bile hayattan soğutabiliyo#EdamedaKişiliKarakter ❄𝓔𝓭𝓪𝓜𝓮𝓭𝓪❄️
Eğer sebep arıyorsak hayattan soğumak adına onlarca sebep sayabilirim. Fakat bunların arkasına saklanmak veya bahane bulmak bana göre mantıklı değil. Bir o kadar yaşamak adına bahane varken hayata kötü tarafından bakmanın anlamı yok. Her şeye rağmen yaşamak güzel.
Adaletsizliğin bu dünyada ne denli yer ettiğini, insanların bunu nasıl normalleştirdiği hatta içselleştirdiğini görmek. bunu kabul edememek, ama ses de çıkartamamak. neticede elinden birşeyin gelmemesi ama diğerleri gibi bunu normal olarak da görememen..
Ataerkil insanlar , cahil toplumlar ve kendilerinden başka farklı bir görüşü günah ya da yanlış niteliğinde değerlendiren kişiler. Tanımadan yargılayanlar , el alem ne derciler. Hayattan soğuma sebebim.
Hayaller olmadı, bana kafayı yedirten şeyler oldu, babamı kaybettim falan hastalıklar hastaneler ilaçlar.. soğudum zaten bide üstünce corona falan çıktı, yaşamak ölmekten beter oldu.
İnsanlar. Sevdiklerinin sana sırtından hançerlemesi. İnsanların iki yüzlü olması. Bütün insanlar herkesi eleştirir ama dönüp bir kendine bakmaz. Sanki kendileri sütten çıkmış ak kaşık...