Kişilik & Karakter Terk eden taraf mısınız, terk edilen taraf mı? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor hangisisiniz? sevgilim olmadı terk eden terk edilen Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Terk eden taraf mısınız, terk edilen taraf mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,7b cevap paylaştı. sevgilim olmadı 0 0 Yorumla
Hemeraa Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 452 cevap paylaştı. Son iki ilişkimde de ben terk ettim ama ortada büyük yanlışlar vardı o yüzden terk etmek zorunda kaldım diyelim. 0 4 Yorumla Soran +1 yıl ne yanlış mesela Yorumla Hemeraa +1 yıl Aldatılmak mesela Yorumla Soran +1 yıl kaç aylık ilişkiydi merak ettim Yorumla Hemeraa +1 yıl 2 yıllık Yorumla
GGwrRespectGG Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 33% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 798 cevap paylaştı. Duruma göre değişir.. Zamanı geldi terk ettik Terk edildikte.. 0 0 Yorumla
Мэматi_баба_рro Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 80% +1 yıl Keyfime göre jzbsns genelde karşı tarafa yaparım vicdan azabı cekmiyim diye. 🥺ajsbsjnsj 0 0 Yorumla
Diplomasız_Doktor Takip Et Xper 5 Yaş: 41 +1 yıl Delikanlı insan terk etmez Güzelce yol verir 0 0 Yorumla
miyan_çakır Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 507 cevap paylaştı. F şıkkı terk etmek zorunda bırakılan 0 0 Yorumla
everkeğii Takip Et Master Yaş: 30 , eic 36% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. İkisini de yaşadım 0 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 41b cevap paylaştı. Her ikisi de 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
sevgilim olmadı
Son iki ilişkimde de ben terk ettim ama ortada büyük yanlışlar vardı o yüzden terk etmek zorunda kaldım diyelim.
ne yanlış mesela
Aldatılmak mesela
kaç aylık ilişkiydi merak ettim
2 yıllık
Duruma göre değişir..
Zamanı geldi terk ettik
Terk edildikte..
Keyfime göre jzbsns genelde karşı tarafa yaparım vicdan azabı cekmiyim diye. 🥺ajsbsjnsj
Delikanlı insan terk etmez Güzelce yol verir
F şıkkı terk etmek zorunda bırakılan
Genelde terkeden taraf oluyorum
İkisini de yaşadım
Her ikisi de