Kişilik & Karakter Hayata bardağın hangi tarafından bakarsınız? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Boş tarafından Dolu tarafından Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Hayata bardağın hangi tarafından bakarsınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,9b cevap paylaştı. gerçekçi şekilde olduğu gibi bakıyorum her zaman. ne dolu ne boş. 1 0 Yorumla
gumuskasik Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 98% +1 yıl Dolu tarafının kıymetini bilip mutlu olurum. Boş tarafını nasıl hakkını vererek doldurabilirim ona da çaba harcarım. 2 0 Yorumla
sozsuZzaman Takip Et Master Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Kendini bi b0k sananlara içindenGereksizlere gövdesinin ortasından Malları da kırık tarafındanSon olarak gerçek insanları da yüzeyden 😉 1 0 Yorumla
Rk1252 Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 76% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 338 cevap paylaştı. Bakmıyorum hayata dambıl dumbul gidiyor görmeden bakmadan 1 0 Yorumla
xWoramelx Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 97% +1 yıl Hayat zaten yeterince stresli p yüzden her zaman olumlu düşünmeye çalışırım 1 0 Yorumla
Sjskdkdkdn Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Ruh halime göre değişiyor ama dolu taraf tercihimdir genelede 1 0 Yorumla
womenscorpionx Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl farklı bir bakış açısıyla cevap vericem benim hayata baktığım bardak kırık 😄 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Kimin kırık değil ki? Yorumla womenscorpionx +1 yıl yani ben doludan bakmak isterken bardak su kaçırdığı için mümkün olmuyor işte onu demek istedim Yorumla
To_Be_Honestt Takip Et FenomenMaster Yaş: 20 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. Dolu tarafından bakıyorum.~☆😃 1 0 Yorumla
HerrscherSchnodderig Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Hayata su tarafından bakarım. Bardak değişir su kalır 0 0 Yorumla
u inciitanesiii Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,8b cevap paylaştı. Bardak yok hocam 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Ne var bidon mu? Yorumla
kissmemore Takip Et Xper 6 Yaş: 25 +1 yıl Her zaman sahip olduklarıma odaklanırım yani pozitif yoksa hayat çekilmez 1 0 Yorumla
yolcununbiri Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Hayata bardakla değil gözlükle bakıyorum 2 0 Yorumla
afdafasfafa Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Ben direkt bardak olarak bakıyorum KXKSKSSKAMALAM 1 0 Yorumla
hayattanbiktim138 Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Bos tarafından bakıyorum içini doldurmak için 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl dolduracaksın peki? Yorumla hayattanbiktim138 +1 yıl Umutlarla, umiterle hayallerle Yorumla hayattanbiktim138 +1 yıl #umitlerle Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 11,1b cevap paylaştı. boş.. 1 0 Yorumla
zupperzonick Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. İçindekini içerim bardağı makinaya koyarım 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Sağ tarafından 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Hihihihi hohohohoh hahahahah Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 😂😂😂😂😂😂 hahahahashahahahahhshaah Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
gerçekçi şekilde olduğu gibi bakıyorum her zaman. ne dolu ne boş.
Dolu tarafının kıymetini bilip mutlu olurum. Boş tarafını nasıl hakkını vererek doldurabilirim ona da çaba harcarım.
Kendini bi b0k sananlara içinden
Gereksizlere gövdesinin ortasından
Malları da kırık tarafından
Son olarak gerçek insanları da yüzeyden 😉
Bakmıyorum hayata dambıl dumbul gidiyor görmeden bakmadan
Hayat zaten yeterince stresli p yüzden her zaman olumlu düşünmeye çalışırım
Ruh halime göre değişiyor ama dolu taraf tercihimdir genelede
farklı bir bakış açısıyla cevap vericem benim hayata baktığım bardak kırık 😄
Kimin kırık değil ki?
yani ben doludan bakmak isterken bardak su kaçırdığı için mümkün olmuyor işte onu demek istedim
Dolu tarafından bakıyorum.~☆😃
Hayata su tarafından bakarım. Bardak değişir su kalır
Bardak yok hocam
Ne var bidon mu?
Her zaman sahip olduklarıma odaklanırım yani pozitif yoksa hayat çekilmez
Hayata bardakla değil gözlükle bakıyorum
Ben direkt bardak olarak bakıyorum KXKSKSSKAMALAM
Bos tarafindan bakarim.
Bos tarafından bakıyorum içini doldurmak için
Nasıl dolduracaksın peki?
Umutlarla, umiterle hayallerle
#umitlerle