Bir erkek bir kadınla iletişim/samimiyet kuruyorsa mutlaka farklı bir niyete mi sahiptir?

Bir erkek bir kadınla iletişim/samimiyet kuruyorsa mutlaka farklı bir niyete mi sahiptir?
Ben kurarım. Beklentiye girmeden, sınırı bilerek. Bir kadınla iletişim içinde olmak, ondan yakınlık görmek mutlaka bir ilişki yaşanacağı anlamına gelmiyor.
Yaratılış. Anladın mı. Senin benim elimde olan bir şey değil. Yaratılış.
Balık neden ağaca tırmanamıyor diye soru sormuyorsan bunu da sorma.
Yaratılışımız da düşünce ve akıl sahibi de kılınmışız ama hayvanlardan farklı olarak iç güdülerimiz dışında bir özelliğe sahibiz sonuç itibariyle
Ne olacak derken anlamadım, hayat sadece cinsellikten ibaret mi kadın ve erkek için, birlikte başka şeyler yapamazlar mı hayatı farklı şekilde paylaşamazlar mı? Mesela birbirlerinin sorunlarını dinleyemezler mi , birlikte alışveriş yapamazlar mı falan filan... iki arkadaş olarak
Aynen öyle ama diğer taraftan farklı niyete girmeden bir kadınla arkadaş olabilmeyi öğrenememiş bir erkekle evliysen aldatılıyorsun. Tıpkı benim başıma geldiği gibi
Cevap
27Cevap
Kurabilirler arada güven odluğu sürece
Kişiden kişiye degisir ama cogunluk kuramaz mumkunse irade sahibi insanlar karsi cins ile arkadaş olsun
Çok doğru bu
Ben hep doğruları soylerim 😒
Kesinlikle kuramaz. %99.999 o işin ucu kaçar. Kadın erkek dostluğu vardır diyen henüz karşılaşmamış olabilir ama gerçek budur. Net bilgi!
Bence bunu başaramayan taraf çoğunlukla erkekler
Hangi tarafın beceremediği önemli değil, önemli olan sürdürülemez olmasıdır.
Her zaman olmasa da çoğu zaman öyle oluyor, maalesef..
İyi niyetli de olsak yanlış anlaşılıyorum erkekler olarak o parazitler yüzünden yaklaşmaya iltifat dahi etmeye korkar olduk.
Kuramıyor çoğu bir de kadın birazcık güzelse kesin bir yerden sonra yürüyorlar nedense hiç şaşmıyor çok nadir şaşırtan erkek çıkar
Kadının yaklaşımı işveli cilveli yse mümkün değil ha bir de güzel bir kadınsa bayağı arkadaş olarak bakılması no mümkün.
Erkekler ın cok azıyla arkadaslık yapılır. İradeli, karakterli adam az.
Bu siteye girmeden once kurabilir diyordum fakat burada düşüncemi degistirdiler
Benim için Gayet normal ama ne derler hesabı yaşayanlar için normal değil
Kurar aslında bu üsluba ve konuşmasından belli eder zaten insan
Kurabilir, iki tarafın yaklaşımına beklentilerine göre değişir
tam kuruyoruz tamam diyoruz oldu , hoopp konu geliyor halı saha macınaa
Kız tarafı için sorun olmaz onlar arkadaş olur da erkek tarafı öyle değil %95 inin bir niyeti vardır
Kadın erkek arkadaş olamaz :D Bu yazılı olmayan kuraldır. Aksini idda edenin alnını karışlarım. Ellerimde büyüktür :D :D :D
Evet arkadasca iletisim kurabilir. Hicbirsey hissetmedigim ve sevdigim kiz arkadaslarim mevcut. Ama arada bir hoslandigim kadinlar da olabiliyor ama bir karsilik yoksa hemen o kafadan cikiyorum.
Kurulabilir erkeğin kendini yetiştirme şekli önemli
Kurabilir neden kurmasın
Maalesef durum bu
Kuran kuruyor, neden olmasın
Çoğunluk kuramıyor...
Merak ettiğim bişey bu
Kurabilirler o da %30 vardır
Kurar ama çok yakın olamaz.
Kurar ama yine de mesafe iyidir
Tamam ordan 2XTouch White alalım
Neden 😄
Zor ama imkansız değil😅