Elinden gelen her şeyi yapıp güzelleştiremediğin yerleri terk etmek seni kötü biri yapmaz 🖤

İyi geceler... tabi mümkünse
#inci🖤
Elinden gelen her şeyi yapıp güzelleştiremediğin yerleri terk etmek seni kötü biri yapmaz 🖤

İyi geceler... tabi mümkünse
#inci🖤
Olması için Zorlarım evet
olmasa da olur bir şey ise ya da alternatifi varsa zorlamayı bırakırım.
Olması gereken bir şey ve alternatifi yok ise. Olana kadar zorlarım asla pes etmem
Son ana kadar zorlarım istediğim şeyi.. Umudum tükenince o heves de kalmıyor.. O noktaya gelince hayırlısı buymuş diyip vazgeçmekten başka çare kalmıyor..
Aslında vazgeçmekten başka çıkar yolun olmadığının bilincindeyiz ama gitmenin de çare olmadığını bildiğimizden bu direnmemiz..
Bir kere zorlarsın olmuyorsa fazla zorlamanın anlamı yok bence… çünkü olmayınca ne kadar sevsen de olmuyor. Tecrübeyle sabit. Bu ben seni beklerim senin işin vardır sabrederim diyenlerde yalan.
Teşekkür ederim efendim 😇
Rica ederim
Yok zorlamıyorum çünkü çoğu kez olmayan şeylerde iyi ki de olmamış diyorum...
Teşekkür ederim...🥳🌺
Rica ederim
Cevap
39Cevap
Meseleye göre deyişir konu çalışmak ayaklarn üstünde durmksa sonuna kdr giderm istediyimi de alırm ama konu duygularsa aşırı uğraşmam kendime olan saygımı kaybederim yoksa hem olmuyosa olmuyordur yapacak şey yok bunda da vardr bir hayır der geçerim kalp konusunda zorlama olmaz
Buna değecek bir insan ise sonuna kadar zorlarım.. Elimden geleni yaparım ama olmuyorsa da yapacak bir şey yok..
Bazen çok istediğimiz şeyler uzağımıza düşer. İstediğimiz her neyse onu kendimizden iteriz. 'Bir şeyi 40 defa söylesek olur.' cümlesine her ne kadar ters düşen bir tez olsada, bazen istemeden olumsuz düşünceler yayabiliyoruz. Buda bir nevi yanlış frekans sonucu ortaya istemeden çıkan olumsuz düşüncelerdir.
Neyi fazla zorlarsan onun acısını çekersin. Hayatı akışına bırakmak gerekiyor.
Zorlamazsam eğer içimde kalır sonrasın da kendimi suçlarım keşke şunu söyle yapsaydım biraz daha çabalasaydım belki olurdu düşüncesi yer bitirir beni o yüzden sonuna kadar çabalarım yılmam. Ama buna rağmen olmuyorsa durum benlik değildir der çekilirim ve bir daha ne kadar çok seversem seveyim o sayfayı birdaha açmam. Bitirdiysem sağlam bitiririm açık kapı bırakmam. Zaten yeterince çabalamama rağmen olmayan şey benim için hayırlı değildir diye düşünürüm.
Bu hastalığı çabuk vazgeçmek bence.. hiçbir şeye tutunamıyor hiçbir şeye sabrediyoruz hiçbir şeyde istikrar sağlayamıyormıyoruz her şeyi tüketiliyor.
Ben şöyle düşünüyorum bir şeyi iyi bir insan isterse başarır eğer başarmıyorsa yeterince zorlamamıştır yeterince konfor alanından çıkmamıştır yeterince emek vermemiştir çok emek vermiş olsa yeter yeter yeterli kalmamıştır.
Bence başarısızlık yoktur yeterince zorlamamış olmak vardır.
Zorlamam ben hayırlısı buymuş derim zaten nasip eden Allah
Ben genelde zorlarım ya. Olması gerekiyo çünkü.
Belki olmamasi hayırlısıdir?
Zorlayarak oluyosa zaten kaderine yazılmıştır. kaderde yoksa zorlasanda olmaz zaten :D
Ama sen hayirsizda direnirsen Allah onu yaratır irademiz bizde😒 hayırlısı olsun
Zorlayip kicimda patlayinca gelen pismanlik hissi
Kadere de kısmete de inanırım. Elimden geleni yaparım, olmuyorsa zorlayıp heba etmem kendimi.
Zira; zaman herkes için çık kıymetli.
Konuya göre değişir, aşk meşk işlerinde en ufak pürüzde vazgeçerim ama çok istediğim aylarca yıllarca hayalini kurduğum bir şey varsa elde etmeden bırakmam
Ümidim varsa iliğine kadar sömürürüm ama ümidimi yitirdiysem gökten peygamber inip asasını vursa olmaz o iş
Olacakken b. oktan sebeplerrle olmuyor ya hah iste en kotusu bu. Ben zorlarim evet ama bi yere kadar.
Çok zorlamam. Elimden geleni yaparım. Hele gönül işlerinde bir yere kadar. Hislerime güvenirim.
Elinden ne gerekiyorsa denersin baktın olmuyor mu, zorlamaya gerek yok.. hadi bana eyvallah diyip yolunu çizersin
Zorlarım hem de olmayışından iyice emin olana kadar sonrada olmuyorsa olmuyor amaann der devam ederim yoluma 😅
Olmaması için meydana gelen sebepler mantıklı ve gerçekten bunu işaret ediyorsa her işte bir hikmet vardır der çekilirim.
Her şey için bunu diyemem bir şey olacaksa bu bana bağlıysa olur, beni aşmış benden çıkmışsa olmuyorsa olmuyordur çay demler dışarıyı izlerim
Zorladığım oldu ama bence olmadığı için de ;evrenden mesajı yanlış anlayıp üstüne gitmenin bedelini de ödedim
Bir laf var , "Kader gayrete aşıktır" diye Elimden gelenin en iyisini yaparım tüm şartları zorlarım. O zaman olmuyorsa zorlamam. Uzaklaşıp giderim isteyen kötü desin , isteyen kötü. Zerre umrumda değil
Olmadığı an anında bırakırım. Bırak zorlamayı ikinciye denemem bile.
Ben zarlarim , çabalarım. Sonra olmuyorsada nasip değilmiş derim.
Birşeyleri olmuyorsa zorlamam akışa bırakırım. Zorla olmaz.
Belli bir yere kadar makul ölçüde zorlarım. Olmuyorsa olmuyordur.
Hayır tevekkül ederim çabamın ötesi beni aşar
Bir süre sonra insan artık zorlamaması gerektiğini anlıyor.
Olmuyorsa olmuyordur zorlamak kör olmaktır bazen, kendini üzmekten başka bir işe yaramaz.
Zorlamam hiçbir şey ve hiç kimse benim için vazgeçilmez değil.
Artık kendimi yormuyorum bazen oluruna bırakmak gerekir
Yaradan nerede dur derse oraya kadar çabalarım
Zorlamam hiç bir zaman gerek yok değmez birisi için
Gece geldimi başlar en çokta, çok zorladım defalarca ne oldu, ne değişdi... Aynı aynı..
Elimden gelen son imkana kadar kullanırim olmazsa üzülmem
Zorlamam hiç. Başka bişey denerim. O kadar inat için fazla tembelim 😅
Kara sinek gibi sürekli cama vurup dışarı çıkabileceğini zannetmek ahmaklıktır.. Bazı şeyler olmuyor ise olmuyordur..
Gönül meseleleri beni inciten şeylerdir. Olmuyorsa olmuyordur.
Zorlamamak lazımmış.
Elimden geleni yaptım demenin rahatlığıni yasamak icin zorladim benden bu kadar
Elimden bütün geleni yaparım sonuna kadar. Lakin bazen olmuyorsa gerçekten olmuyordur. Zorlamanın anlamı yok
Bir ara zorladım baktım olmuyor bıraktım.
Biraz çaba, biraz teslimiyet çok çok dua.
Hayır olmadı cidden 5 yıl uğraştım baktım benim niyetimi yanlış anlıyor artık takıntı sanıyor direk bağları kopardım diyeceğim olmuyorsa olmuyor be dayı.
Elimden geleni yaptım hissiyatı yeter
Evet öyle Günaydın 🌸
Tek taraflı oluyor güzelleşmektense hiç olmamasından daha iyidir fazla kaldırmayım :)
Zorlarsam egosu artar gerek yok.
Olmayan bir şey için zorlamam kendimi
Olmuyorsa olmuyordur. Asla zorlamam.
Baktım olmuyor bakmıyorum
Zorlamam.
Ne demiş Yunus Emre "Kader gayrete aşıktır."
Zorlamam
Ön yargıları kırmak için zorlarım.
Hiç bir şey zorlamaya gelmez, bozulur.
Bazı durumlarda evet bazen de akışına bırakırım
Zorladım. Baktım olmadı zorlamayı bıraktım.
Zorlamam, anca kendimi yorar.
Hayır zorlamam, nasipse olur.
Olursa ekime kadar olmazsa kasıma kadar. 😃😃
Zorlamam zoru sevmem
Çok istiyorsam zorlarım
Detayda söylemek istediğim cümleyi okudum.
Bu gece nefes aldirmayacak belli
Aşk çabalamak değilmi zaten
Hayır bozarım 😎
Zorlamam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?