Kişilik & Karakter Aşk mı?❤ Para mı?💸 sizin için daha önemli? Snowy_Secret Takip Et Xper 5 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Aşk mı?❤ Para mı?💸Ben: Para💸 Aşk❤ Para💸 Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Aşk mı?❤ Para mı?💸 sizin için daha önemli? Cevapla Aşk Soruları Para Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,6b cevap paylaştı. para olmadan aşk da olmuyor. 1 0 Yorumla
Boğaalfa Takip Et Master Yaş: 50 , eic 94% +1 yıl Benim param vardı aşkı satın alamadı param bitene kadar idare edildim para isteyene sözüm yok sevgisiz aşk sız yaşamak kolaysa 1 0 Yorumla
Gamer-_-Kız Takip Et Xper 6 Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Aşka inanmıyorum. Para göz değilim ama ikisi arasında parayı seçiyorum. 1 0 Yorumla
beyzaondr350 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Parayı seçerim ne güzel gez toz hayatın tadını çıkar aşk olmasada olur 1 0 Yorumla
PsikoSosyolog Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Aşk içi boş bir duygudur, para olmadığı sürece hiçbir şey 1 0 Yorumla
Artemiss16 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Eskiden olsa aşk derdim ama aşkın olmadığını anladığında iş paraya dönüşüyor 1 0 Yorumla
Bahar646464 Takip Et Xper 1 Yaş: 26 +1 yıl Aşk ne ya karaktermi baskasında da var o karakter hatta daha iyisi tip mi emin olun daha iyileri var aşk bulunur para bulunmaz 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl eskiden olsa aşk derdim ama aşk diye bir şey yokmuş hepsi tek taraflı 1 0 Yorumla
GGwrRespectGG Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 33% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 798 cevap paylaştı. Aşk diyorum param var.. 1 0 Yorumla
Nitro42 Takip Et Guru Yaş: 50 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. maalesef para çok ama aşk yok 1 0 Yorumla
Talha60 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk derdim ama paradan daha hizli tükeniyor 1 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 11,7b cevap paylaştı. Para 1 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 11,7b cevap paylaştı. Para 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
para olmadan aşk da olmuyor.
Benim param vardı aşkı satın alamadı param bitene kadar idare edildim para isteyene sözüm yok sevgisiz aşk sız yaşamak kolaysa
Aşka inanmıyorum. Para göz değilim ama ikisi arasında parayı seçiyorum.
Parayı seçerim ne güzel gez toz hayatın tadını çıkar aşk olmasada olur
Aşk içi boş bir duygudur, para olmadığı sürece hiçbir şey
Eskiden olsa aşk derdim ama aşkın olmadığını anladığında iş paraya dönüşüyor
Aşk ne ya karaktermi baskasında da var o karakter hatta daha iyisi tip mi emin olun daha iyileri var aşk bulunur para bulunmaz
eskiden olsa aşk derdim ama aşk diye bir şey yokmuş hepsi tek taraflı
Aşk diyorum param var
..
maalesef para çok ama aşk yok
Para var bende aşk lazım
Uzi el cavho gibi tabiki para
Aşk derdim ama paradan daha hizli tükeniyor
Maalesef para 💸
Aşk yok günümüzde para diyorum.
Para
Para
tabiki de para