Burayı da okuyun!!
Çalışmam lazım 1 saatlik işi 4 saate yayabiliyorum ya yapamazsan beceremezsem stresinden mi oluyor anlamadım. İçimde bir şey var sürekli sıkılıyorum her şeyden, duramıyorum. Dizi bile izleyemiyorum.
Burayı da okuyun!!
Çalışmam lazım 1 saatlik işi 4 saate yayabiliyorum ya yapamazsan beceremezsem stresinden mi oluyor anlamadım. İçimde bir şey var sürekli sıkılıyorum her şeyden, duramıyorum. Dizi bile izleyemiyorum.
Bu durum bende de var kime anlatsam hobi yap şunu yap bunu yap kendine vakit ayır daha çok deliriyorum ya ne yapmak istersen para gerekiyor konsere gitmek istersen para cafede bir kahve hop para bı alışveriş zaten başlı başına para bı sanat kursu aynı şekilde para hem öğrenci ol. hem çalış bı bok yapılamaz üstüne üstlük olduğun yerde daha fazla delirmeye teşvik oluyor insan
Cevap
6Cevap
bence doktora gidin
Biraz zihnini topla farkli hobiler edin spora başla
“İçimde bir şey var sürekli sıkılıyorum her şeyden, duramıyorum. Dizi bile izleyemiyorum.” Aynısı bende var ya
Açık konuş kafan nelerle meşgul kendini adapte edemiyosun.
Para kazanamazsam yaşayamam diye bir söz var zihnimde. Ve yaşam savaşı veriyor gibi stres içindeyim çalışırken. Endişeleniyorum ya yapamazsam ve bunun sonucunda ne yapacağım. Ölüm stresi var sanki, öldürülmekten kaçıyorum. Şu an düşündüğümde ilk aklıma gelen temel sebep bu oldu belki daha fazlası var biraz daha düşünmeliyim. Bu stres sebebiyle de kendime çok kötü davrandım ve sonuçları oldu bunları düzeltebilecek miyim stresi de var
Çok gençsin daha yolun başındasın bu evhamlara 1 kaç sene sonra yer olmadığını göreceksin. Hatta kendinle dalga bile geçecen. Sıkma canını her şey olacağina varır
Bence psikolog sana yardımcı olabilir dikkat eksiliğiniz var ve bu tedavi edilebilir bir durum.
Bu duygu bana da oluyordu ve bu bence geride kalmışlık hissi biseyleri kaçırıyorsun ama o ise baslamaktanda korkuyorsun kısacası kalk ve sonuçları ne olursa olsun çalış tek çözümü bu
Kendine sorular sor neden bu kadar yorgunum, neden hiç bir şey yapma hissi yok. Kafanı yorduğun an cevaplarını alıcan ve emin ol ki bu seni doğru yola götürür. Sadece (Düşün, Sor, Cevabı bul..)
Bende öyleyim maalesef
üniversitede misin
Bölüm ne ben de çalışıyorum
Biraz hava al
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?