Kişilik & Karakter Yorulduğunda bazı şeylere ara vermek iyi midir? Tartini Takip Et Guru Yaş: 37 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 25 Yapay Zekaya Sor #Tartini✓🧡 ya ara vermek gerek ya da sonsuza kadar gitmek gerek. Yorulduğunda bazı şeylere ara vermek iyi midir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,1b cevap paylaştı. Evet bazen yorulduğun zaman ara vermek gerekiyor.. ama sevdiklerin varsa gitmemek daha iyidir :) 1 0 Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et FenomenMentor Yaş: 38 +1 yıl Her zaman iyidir tabi ki. İnsan böyle zamanlar kendini geriye çekmek istiyor. Yalnız kalmak biraz kafa dinlemek her açıdan iyi geliyor. 1 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 41b cevap paylaştı. Ara vermek insanın kendine zaman ayırması gerekiyor 1 2 Yorumla Tartini +1 yıl Burdan yoruluyor insan bir zaman Yorumla emre00 +1 yıl Bazen evet Yorumla
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı. İstenmediğim yerde durmamayı seçerek, ara vermek yerine sonsuza kadar gittim. 1 0 Yorumla
enolmayan Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Herkesten her şeyden uzaklaşmak istiyorum. Bir agac altında saatlerce ağlasam, yağmurda yağsa.. sanki şu bogazimda oluşan yumru, burnumdaki sizi gidecek.. uzaklar o kadar içten gel diyor ki.. 0 0 Yorumla
u KasiKesh Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,3b cevap paylaştı. Arada bir sakinlik iyidir huzur bulmak için kendine dikkat et... 1 0 Yorumla
BLUE1982 Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4b cevap paylaştı. Biraz ara verir. Muhasebesini yaparım. 1 0 Yorumla
1Dehliz1Zirve Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Evet , sen neyden yoruldun 1 0 Yorumla
Siyahkadife Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı. Ara vermek en sağlıklısı. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Evet bazen yorulduğun zaman ara vermek gerekiyor.. ama sevdiklerin varsa gitmemek daha iyidir :)
Her zaman iyidir tabi ki. İnsan böyle zamanlar kendini geriye çekmek istiyor. Yalnız kalmak biraz kafa dinlemek her açıdan iyi geliyor.
Ara vermek insanın kendine zaman ayırması gerekiyor
Burdan yoruluyor insan bir zaman
Bazen evet
İstenmediğim yerde durmamayı seçerek, ara vermek yerine sonsuza kadar gittim.
Herkesten her şeyden uzaklaşmak istiyorum. Bir agac altında saatlerce ağlasam, yağmurda yağsa.. sanki şu bogazimda oluşan yumru, burnumdaki sizi gidecek.. uzaklar o kadar içten gel diyor ki..
Arada bir sakinlik iyidir huzur bulmak için kendine dikkat et...
Biraz ara verir. Muhasebesini yaparım.
Uzaklaşmak iyidir.
Bazen oturup doğayı izlemek gerek
Evet , sen neyden yoruldun
Ara vermek en sağlıklısı.
Tatil yap
İyi.