Yalnızlık, içsel bir yolculuktur ve gerçek benliğimize ulaşmanın anahtarıdır. Başkalarıyla bağlantı kurmadan önce kendimizi tanımalı ve sevmeliyiz. 🪐🌸🫧

Yalnızlık, içsel bir yolculuktur ve gerçek benliğimize ulaşmanın anahtarıdır. Başkalarıyla bağlantı kurmadan önce kendimizi tanımalı ve sevmeliyiz. 🪐🌸🫧

Seviyorum bu yüzden yalnız kalmayı daha çok seviyorum, uzun süre olunca sıkıcı oluyor tabi sosyalleşmek de güzel ama hatırladığım en güzel anılarım çoğu tek başımayken hissettiklerim. Kendim için ise henüz çok bir şey yapmadığımı düşünüyorum, daha çok şey katmak ve zenginleştirmek istiyorum
Sevgiye gönüllü olmuş gönüller kırılmaların bedelini öder. Aşka gönül vermiş deli gönüller ise yanar yanar tutuşur, tutuştukça perde kalkar ve kendini görmeye başlar. Maviyle dans eden gökyüzünün, yıllar geçtikçe ihtiyarlaşan ağaçların, sokaktaki bir tutam nimetw bile sevinç naraları atan güzel dostlarımızın… Aslında kendisiyle bir bağı olduğunu görmeye başlar. Kendini severken aslında bir gezegeni sevdiğini fark eder. İlahi sevgi, ilahi aşk ile… 🌸
Evet kendimi seviyorum ama yaşamı sevmiyorum hiç. bazen diyorum ki yük oluyorum bu hayata.. olmasam daha iyiydi. bir yandan da zaten çoktan geldim o zaman kendime iyi bakayım.. ama can sıkıcı işte
Kendimi bazen haksız gorsemde, hata ettin, yanlış yaptın, öyle dememeliydin, onu anlatmamaliydin, herkes sen gibi değil lütfen bunu yapma desemde seviyorum kendimi aslında, ben de sevmesem napar ki kainat denen şu meçhulde.. Hatta işte en son bu gece hiç yapmadığım kadar sarıldım ona.. kulağına fisildadim.. geçecek.. inan bana geçecek.. Şu gozyaslarinin Allah katında değeri var.. unutma. ve kendine gel..
Cevap
11Cevap
Çok sevmesem de idare ediyorum ve kendim için pek bir şey yapmadım
En çok kendiniz için bir şeyler yapın bundan sonra 🌸
Canım kendim dedem yeter bence 😂 bazı şeylerden uzaklaşmak ve sağlıklı kararlar alabilmek için tatile çıkardım kendimi 😇
Kendimi severim en son kendim için dişlerimi fırçaladım.🤣
Guzel bir hamburger menü soyledim😂
Yaa gece en sevdiğim şey sanırım 😄 afiyetce 🌸
En son kendim icin bir meyve yedim
Afiyet olsun 🙃
Tesekkur ederim :)
Kendimi seviyorum ve kendim için en son bira aldım.
Tabiki seviyorum
Kahve fazla anlaşamayız kendimle
Bencilce para harcama da üzerime yok kendimin
Seviyorum. Künefe yaptım
Severim
Kendimde değilim
Seviyorum
Sevsende yetmiyor bazen
Seviyorum
Galiba sevmiyorum
Sigara içtim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?