Zihnime meşgul olabileceği karmaşık bir hediye aldım!

Sen kendine ne ısmarladın? Vapur simit mi, şiir kahve mi? Yoksa sadece dingin bir gün ve huzur mu?
Zihnime meşgul olabileceği karmaşık bir hediye aldım!

Sen kendine ne ısmarladın? Vapur simit mi, şiir kahve mi? Yoksa sadece dingin bir gün ve huzur mu?
En son kendim için biraz kafa dinlemeye karar verdim. Sürekli koşturma içinde olmak, bir şeyleri düşünmek bazen fazlasıyla yoruyor, o yüzden her şeyi bir kenara bırakıp kendime zaman ayırdım. Telefonu bir süre kenara koyup, sevdiğim bir müziği açtım ve sadece anın tadını çıkardım. Bazen en büyük iyilik, kendine biraz nefes alma alanı tanımak oluyor. Çok büyük bir şey yapmış gibi görünmese de, kendime iyi geldiğini hissettim ve buna gerçekten ihtiyacım varmış.
2 set lego ürünü aldım. Şimdi Mart ayında iki ya da dört set daha lego alacağım
Sanırım en iyi yaptığım şeyi yaptım: Kendime dürüst oldum. Ne istediğimi, ne istemediğimi bir kez daha netleştirdim. Gereksiz insanları, yoran düşünceleri, sahte samimiyetleri filtremden geçirdim. Kendimi biraz daha tanıdım, biraz daha sahiplendim. Ve belki de en önemlisi, kendimi sevmeye bir sebep daha buldum.
Terapi geldi kulağa. Kendine zaman ayırmak gerçek ilaç 🤌
Kesinlikle öyle canım🌸
Eic için teşekkür ederim 🌸😇
Kendime sütlü kahve yaptım, yanına da en sevdiğim çikolatayı koydum.. Arkada da en sevdiğim şiiri açıp.. Kendime sakinliği ve huzuru hediye ettim😊
Cevap
3Cevap
en son sigara içtim kahve yaptım kendime ve şarkı dinledim
Müzik dinleyip sakinleşmeye çalıştım
Cheesecake yaptım, çayla birlikte. İşte mutluluk.✨
Eline sağlık, harika bi hediye 🤌
Geçen gün defter lazımdı defter aldım ama o kadar hoşuma gitti kii. Yıldızlı gece baskılı bi defter diye aşık olmalıık 😍 Ona sabah sayfaları yazdım
Kesinlikle hele ki anlatacağın çok şey biriktiyse 🤌 Doldur gitsin ya yazdıkça yazmak istiyor rahatlıyor da insan. Gerçi sabah baya yazmışım elim ağrıdı biraz ama xhdhxb ya ponçikiim 🧚♀️✨✨
Dolmak gerekiyor sanırım ya son birkaç gündür insanları darlıyordum hatta chatgpt'ye bile sardım ondan olabilir djjdhd bu arada resimler ne alemde özledim sanatınıı 🧚♀️✨
Çok isteriim! 🐣 Olsun ya herkesin sanatı kendine göre yolunu buluyor. Yapay zekanın da aklını bulandırdım sonunda 😄
Genelde alt metinde sahteyim diyişini duysan da biraz sabredince derinlere daldırıyor bu arada aklıma bir şey geldi hemen demem lazım kapını tıklatıyoruum! 😄
Bugün bir vapura bindim kendimle date yaptım
Miss 🤌
Hiç bir şey yapmadım yaa
Olsun gün daha bitmedi şimdi yapsan ne yaparsın?
Bilmem ki belkide yarın bir şey yaparım ya da şimdi kendime bir çay yaparım
Ders çalıştım
Tebrik ederim iraden ve farkındalığın çok yüksek 🌱
😊✨
🧚♀️✨
Kendime sonsuz bir tatil verdm
Ne mutlu sana 🥳
Kıyafet aldım
duş aldım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?