AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
99Cevap
Cinselliği falan boş ver de bir kadına kendi kadınıma sarılmadan hayat geçmezki
Bu cvp sosyal mesaj içerir...
Erkeğin hayatını güzelleştiren kadındır kadınsız hayat ne çakilir nede yaşanır, tatsız tuzsuz bir yemeğe benzer o yüzden kadınları üzmeyelim sevelim😍
Büyük başarılar kıymetli anaların yetiştirdikleri seçkin evlatlar sayesinde olmuştur.
.
" Mustafa Kemal ATATÜRK"
yaşanır , yalnız geldik bu dünyaya yalnız gideceğiz
👍 öyle görünüyor
Ama çiftler halinde yaratildik deniyor
Ben tek yaratılmış olabilirim. 🤔
Ben de😂 nickimden belli oluyordur
Mutluysan sorun yok 👍
29 yaşındayım. Benimde hiç sevgilim ve flörtüm olmadı. Alışamazsın. Bir yerde mutlaka eksikliğini hissedersin.
Hadi ya ne kötü psikolojik destek alsan iyi olabilir kardeşim ya ailenin baskısından etikilnemişin demek ki fazlasıyla
Sevgilim veya flörtüm olmadı diyen erkeğe güven olmaz
Ben 34 yaşındayım bu yaşıma kadar hiç flörtüm de sevgilim de olmadı
Ne kadar saçma bir bakış açısı. Size gerçekten * yaranir. Ne demem lazımdı, her gün başka birine vurdum mu?
Bunlara ancak * yaranir zorla karakter bozdurcak bu gibi tipler
Kadınlar için de geçerli.
Bende eksikliğini çok çekiyorum
Ay yanlış fotoğraf attım 🤭
Artık her şey mümkün. Eskisi gibi yolda yürürken elele dolaşan çiftler görmek neredeyse imkansız. Herkes bir sebebten dolayı kimseyi hayatına almak istemiyor ya da almiyor
İnan bana yaşayamazsın
10 sene 20 sene sonra illa ki yaşayamayacaksın
Bu açık ve nettir.
Allah boşuna kadına erkek-erkeğe kadın yaratmamış
Sadece nüfustan ibaret değil kadın-erkek
madem muhafazakar bir ailede büyüdün görücü usulü birini bulsunlar sana evlenirsin
En çokta muhafazakar ailelerde evlilik olur seninki farklıymış
Mlsf böyle aileler de hep böyle cocouklar yetişiyor
Bence haklısın çünkü kadınları etkilemek çok zordur.
Yaşanmaz evlenince hayatına çeki düzen gelir bi kadın bir erkeği tamamlar iki elmanın yarısı gibi düşün
Tom Hardy ne alaka? Adam saniyede 3 kadın bafiliyor reis
Muhafazakar olmaya devam edersen üreyemezsin
Üremek gibi bir derdim yok.
Yaşarsın nie yaşamayasın evlilik vs düşünüyorsan annenle ablanla konuş onlar uygun birini bulur sana
Erkeğin kadına ihtiyacı yoktur
Kadının erkeğe ihtiyacı vardır doğa gereği
Ben de 35 yaşına geldim bu yaşıma kadar hiç flörtüm ve sevgilim olmadı gençliğim hep yalnız geçti artık yalnız yaşlanacağımı kabullenmeye başladım
Dumansız sigaranın köpüksüz biranın kadınsız bu hayatın taaaaa🤣🤣🤣🤣🤣
Yaşanır bir faydaları yok ki zaten erkeğe , kadin olsan erkeğin çok faydası var üzerinden sorumlulukları atarsın naz falan yaparsin da erkek olunca kadin ekstre yük
Sen benim arkadaşımın ta kendisi gibisin o da dinci senin gibi ama erkek versiyonu bir tek arkadaşı benim
Yasanir, nasil yasamak istiyorsan oyle yasarsin. Halinden mutluysan bekar kalirsin, yoksa da arayislara baslarsin. Hayat senin.
Hayatında kadın istememek ne demek? Evlenmek manasında mı kız arkadaş manasında mı?
Görücüye haber salmaya ne dersin evlenmek isteyen çok kadın var 7 den 70e
Allah rızası için evlilik isteyen sayısı az
Nasıl az bir sürü kadın var şu devirde evlenmek zor diye. Şuanda daha çok istiyorlar
Onların kaç tanesi evliliğe uygun
@King_Leonidas erkeklerden ne kadar evliliğe uygun olan varsa o kadar var.
Erkeklerin birçoğunun bir şeyi olmuyor. Elindekiyle yetinmeye çalışıyor. Kızlarda istediği zaman birini bulabilir
@King_Leonidas yo bu devirde erkeklerin bir çok şeyi oluyor çünkü kızlar herkesle olduğu için erkeklerde herkesle oluyor
Nah oluyor. Serserilerin çoğu kızlarla beraber oluyor. Her erkeğn bir şeyi olmuyor
@King_Leonidas valla kızlar artık açıldı hemen hemen her kız yaşıyor e artık bütün erkeklerde artan kız yasiyisi yüzünden kizlarla olmaya başladı. Bence savunmayı kes en çirkin erkeğin en cekingeninizin bile mutlaka hayatına bir kız girmiş oluyor
Nah girmiş oluyor sen kes benim benim niye yok o zaman
@King_Leonidas valla en pisirik erkeğin bile sevgilisi illa ki olmuştur. Sevgilisi olmayan erkek kalmadı ben erkeklerin hiç sevgilim olmadı demesine inanmıyorum
Tamam birader inanma
@King_Leonidas ha şöyle be teyze dürüst olun biraz
Kadınlar sadece senin ilgini sever yani gerek yok. Keyfine bak
Camiye güne felan git. 😂 müslüman duası et. Sünnet münnet vacip ne varsa yap batıl. Sen bunları yaparken başörtülü biri sana gülümsüyor ise onu kap sakın kaçırma o senin kısmetin. 🙂
Keşke konuşabilen. Belki gerçekten bir şeyler anlatabilirdin.
Anlayan anladı 🙂
Yalnız şaka maka gerçekten olan şey bu siz muhafazakarlarda. Benim arkadaşlarımın anlatılarından yola çıkarak bir hikaye yazdım gerçekten alıntı yani 😂
Şuraya soru yazmamın en kotu tarafı sizin gibi vasat insanlardan nasihat dinlemek. Gerçekten değerli görüşleri olan insanlar var ama siz ve türevleriniz zaman kaybisiniz.
Kızlar hep şöyle çocuk vardı böyle bilmemne camide gördüm yok günde gördüm gülümsedim şöyle baktı böyle baktı anlatıyordu. Belki işine yarar 😂 ben dolmuşta giderken kulak dolgunluğum vardı o yani.
Alaycı ve otekilestirici tavrıniz mide bulandırıcı. Lütfen daha fazla yorum yapmayın.
Ok iyi evde kalmalar 🙂 çocuklardan uzak durun 🙂 şöyle kapalı örtülü kimseleri aileniz beğenir 🙂
Mağarada mi yaşıyorsun? Ben eşya miyim elde ya da evde kalacağım. Çocuklardan uzak durması gereken senin gibi bağnaz insanlar. Benim bir öğretmen olarak görevim, senin gibi sığ görüşlü ve çağdışı insanların sayısını azaltmak için gençleri yetiştirmek.
😂 k
sadece kadından veya sadece erkeklerden olan bir hayat olmamalı zaten böyle çok iyi
Hayatına illaki bir kadın girer ama ne zaman olacağını Allah bilir
Elbette yaşanır. Bu senin seçimin başarırsın.
Cinsellik istemiyorsan bal gibi de yaşanır, daha iyi de yaşanır.
Kadınsız bir hayat acemi birliğindeki koğuşa benzer😰
Kadinsiz hayat olmaz kadın hayatın ta kendisidir
Ama bu kadınsız hayat olmaz yanlışını değiştirmiyor
Seninle bunu uzun uzun konuşabikirim ama şu an ne zamanım var nede yazmaya sabrım var sedece düşünceleri ənin yanlış olduöunu dile getirdim o kadar
Cinsellik dışında iki tarafın da birbirine ihtiyacı yok, kimse kendini avutmasın.
Yaşanmıyor insan hayat arkadası olsun istiyor tabi anlasabilecegin biri olmali
Azıcık aşım dertsiz başım... Ne mutlu sana
Mutluluj hormonlarindan mahrum olarak yasanmaz
Yaşanır
Ben yaşıyorum hiç sorun yok çok iyiyim
Yaşanır kadında erkeksiz yaşayabilir gayet normal
Galiba bende bu kafadayim
Yasayabilirsin bence.. neden olmasin
şimdi ki kadınlar ruh hastası eskisi gibi değil şimdi erkeği manipüle etme erkeği nasıl kendime bağlarım diye şeyler düşünüyorlar en iyisi kendine odaklanmak.
Sen harbi sıkıntılısın😁
@snaçkır0 Keşke haksız olsa ama haklı maalesef.
Anlamadığım şu tek tek denediniz test mi ettiniz şimdi bende burada erkekler hakkında bi şey ortaya atayım bunu kanıtlayamamak ve yalan konuşmak öbür dünyada büyük suç
Günah almaktan başka bişey değil sizin yaptığınız erkek diye savunmak buna denir işte
@snaçkır0 Savunmamın sebebi kadınların bize bunları yaşatması olmasın?
Kadınlar diyorsun kaç kişi ve sana ne yaşattı merak ettim
@snaçkır0 Birden fazla sevgilim oldu şu ana kadar biri dışında hepsi manipülatördü ve bazıları erkek düşmanlığı yapıyordu, aldattılar. Sonuncusu şu an yapmadı bunları umarım böyle devam eder.
Erkek düşmanlığı yapmalarından kastın nedir aldatılmak mı yoksa gündem de olan tecavüz ve taciz olayları mı
@snaçkır0 Yok, bazıları sadece kadın olduğu için tüm erkeklerden üstün olduğunu zanneder ya, onlardan.
@snaçkır0 Bu şekilde beni de ezmeye çalışıyordu.
şu an sizin yaptığınız bu üstün görme ne olacak peki bu ksdınları ezip kendinizi üstün gösterme çabanız niye gerçekten bende siz erkekleri anlamıyorum böyle bahseder bahseder kendiniz yaparsınız bak bende genelleme yaptım çok güzel bişey gerçekten engelliyorum çünkü diğeri bile gelmedi siz susmazsınız şimdi iyi akşamlar
@snaçkır0 Ben sevgililerime karşı kendimi üstün görmeye çalışmadığım için üstüme alınmıyorum.
@snaçkır0 s*kt la ordan sende kafadan sakatsın rasyonel gerçeklerden bahsediyoruz dediklerim sana batı mı ki yorum yapıyon?
@snaçkır0 kadınlara saygımız var ama filozof kadınlara a*ptal kadınlara saygımız yok
Benim de senin gibi karaktersiz yerden bitme erkeklere saygım yok adı üstünde erkek yani bi vasfı olmayan bi erkek
@snaçkır0 o*rospu çocuğu f*aişe k*aşar sen ne başardın ki hayatında insanları sorguluyorsun? a*q ergeni
@snaçkır0 senin a*nanı s*ikerim a*ptal f*aişe sen ne okuyon ne başardın hayatında?
Senin ansnı spkerm he ors evladı bişey demiyoruz diye ptladın orada khpe d@lü
Mcıkkkkk zoruna gider işte böyle patla çatla orspunun evladı😂
@snaçkır0 dedenin toprağını s*ikerim ruh hastası borderline
Orsp erkek seni😁
@snaçkır0 o*rospu senin gibilere denir
Mcık seni gtten yemişsin belli
Ne onlarla oluyo nede onlarsız
iki cinsiyette diğerine ihtiyaç duyar
Senin hayatın. Memnunsan niye olmasın
bu yasa kadar yaşamışsın demek yaşanıyor
Kadınsız erkek, susuz çiçek gibidir..
Evet ama kadınsız erkek eksik kalır bence.
İki tarafın da cinsellik dışında birbirine ihtiyacı yok bence. O yüzden ikisi de yalnız yaşayabilir gibi.
Aydi durumdayım bro istemiyorum bende
İnsanın tabiatına aykırı bir durum bu.
Kendin gibi Allah yolunda birinj bulabilirsin
İnsaAllah
Kendi iradene sahip çıkabiliyorsan ve tek tabanca yaşamaya okeyim diyorsan bir sıkıntı yok.
Öyle düşünürsen olmaz işte. Belki seven biri çıkacak nerden bilebilirsin ki? Aynı zamanda her şey dış görünüş değildir.
Her kadının boyu farklı bilmem anlatabiliyor muyum? Ben çıkmam belki ama başka bir kadın çıkar mesela
165 boyum da noluyor kadınlara olan nefretini bana mı kusuyorsun şu anda? Bakış açın böyle olduğu sürece zaten birini bulman çok zor olucak dış görünüşten önce düşünce yapısı gelir.
Aradığım kriterlerde bir insan ise o kişi olabilir.
Hayır, saçma tabirleri bırakınız lütfen.
Yaşamalısın bence ne güzel dır dır yok dimi
Dırdır etmeyenler de vardır illaki. Ama yinede huzurlu ve sakin bir hayat.
Erkeksiz kadınsız yaşanır abi bir kaybınız yok
Hiçbir erkek kadınsız yaşayamaz.
Şimdiki erkekler valla ruh hastası habire kadınları kandırma peşinde
Burası böyle bir yer takma dostum haklısın herkesin yaşam stili olabilir burada bir şey demesen dahi hakaret yiyorsun. Sakinleş bir hava al ve çay iç. Takma kendini yorarsın. Değmez
Bu ne kin onu anlamadım? Birine tecavüz mu ettik, birinin hakkını mi gasp ettik? Mağdur ve acınası halde olan benim 🤔 yalnızca bir fikir, bir düşünce , bir bakış açısı duymak ve görmek istedim. İnsanlar çok değişik gerçekten. Ve bir çoğunun psikolojisi bozuk.
Haklısın kendi özel hayatın bir de kimsenin bir şey demeye haddi olamaz ki. Sanal ortam ya üstelik gizleniyorlar soruyorlar istediklerini. Çok kez yaşadım. Şikayet edip geçmekten başka çaremiz yok
Yaşama soyun ilerlemez
Kadinsizi bilmem ama erkeksiz cok zor
Rahatlığa aliskinsindir ondan
Geldim geldim 😂
Mal mısın birader sen muhafazakar olmakla ne alaka
Mal babandir. Kerhane mahsulü.
Konuşmayı öğren önce.
Yok babam böyle sorular sormuyor gizliden. Annenin seni nereden aldığını sormadım 😂 gel öğret acınası bir hayatın var
Yav hadi git işine babası belirsiz
Babam belli yanımda da sana iyi geceler diliyorum gizli ( burada sana gizli derken kullanıcı adını kapatmanı kastetmedim 😁 )
Yaşanır tabiki. Hemde onların olduğu hayattan daha güzel bir hayat olur, daha güzel bir istikbal olur
Valla erkekler huzur ve barış içinde yaşar jfnf
Huzuru kadınlar erkeksiz yaşar asıl cinayetler tacavüzler niye olur
Dediğiniz konuda size hak veriyorum ve gerçekten böyle rezil şeylerin yaşanmasından çok rahatsızım ve bir erkek olarak bundan dolayı utanıyor, sizlerden tüm erkekler adına özür diliyorum. Ama birkaç adi sapık yüzünden tüm erkekleri de suçlayamayız:)
Biz olmasak elektrik, internet, telefon, inşaat vs gibi ciddi ve ağır işleri yapacak biri de olmaz. Yani ilkel zamanda yaşıyor olurdunuz jtjf
Ama kadınlar olmasa erkeklerin uğruna birbirlerine kin duyup savaşacağı bir neden olmaz. Hepimiz dostça yaşarız. ¯\_༼ ಥ ‿ ಥ ༽_/¯
Senin burada kadınlar demende sorun yok benim dememde mi sorun oluyor? Ayrıca bu dediklerinin hepsini erkekler yapmıyor o eskidendi şu an eskide değiliz eskiden kadın evde ev işi yapardı erkek çalışıp eve para getirirdi şu an öyle değil şu an neredeyse eşit ve sen şunu bunu erkekler yapıyor diyip kadınlar da ağaç değil arkadaşım benim inşaat diyor siz gidip temizlikçilik yapıyor musunuz mesela hepsine cevap varsa kısa kesmek gerek demek ki benim bunu söylemem uygun değil seninde aynı durumda uygun olmuyor ona göre yorumunu yap👍🏻
Ya tamam da ben kadınlar bize tcvz, ediyor, bizi kullanıyor demiyorum ki. Dediğim şey yaratılış gerçeği erkekler sürekli kadınlar için savaşır. Hayvanlar alemine bakınız mesela, her türün erkeği dişi için savaşır ve onu etkilemeye çalışır.
Yani siz olmasaydınız mücadele edicek bir neden olmazdı, biz de kardeşçe yaşardık.
Ayrıca ben bi kadının şantiyede çalıştığını, kanalizasyon temizlediğini direğe çıkıp elektrik tellerini onardığını, karda, çamurda çalıştığını görmedim. ya da çok az gömdüm.
ksacası ERKEK (yankılı) sjsj
Sen dedin ya abicim huzurlu olur kadınsız barış içinde yaşar diye bende diyorum ki erkeklerin böyle bişey isteme gibi durumu olamaz burada Huzur isteyen tek kişi varsa onlarda kadınlar ben açıklamasını yapıyorum gelmişsin burada ben kadınlar bize tecavüz ediyor mı diyorum diyorsun haberlerde destan destan yazıyor oku
Sormaz olaydım. Destanlar yazılmış her yorumda. Lütfen başka yerde kozlarinizi paylaşın rica ediyorum
Kadın erkek cinsiyeti bu yüzden var işte Allah erkeklere niye daha fazla güç vermiş çalışsın baksın diye
Soran şu erkeğin yorumunu silde gözükmeyeyim şurda Allah aşkına😂
Dur abi ERKEKLİĞİ yüceltiyorum burada.
@güzlbikız
Hee aynen Allah bizi sizin işinizi yapalım diye yarattı.
Peygamber bile erkek bi kere ifnfjd
Dedi ergen nismo adında hayır yok zaten bu profiliyle erkek yüceltecekmiş demin özür diliyordun 😁
Ulan o zaman sen ev işi yapsana kılıbık olursun dimi ne değişik insanlarsınız ya
İş yapmak kötü bişey olarak gösteriyorsun yalnız peygamber efendimiz erkek bi kere nedir kötü bişey de yakıştıramıyor musun?
Dedi benden bir yaş küçük olan "sözde" güzel kız fjfnfj
MODERNLİĞİ REDDEDİN, MASKULENLİĞİ YÜCELTİN ! sjsj
Ev işi yapıyorum ben, anama hep yardım ederim fjfj
İş yapmayı da kötü görmüyorum. Sadece erkekler ağır işleri yapıyor ve saygı duyun diyorum.
arkadaşım kullanıcı adına şöyle laf ettim niye Türkiye’de yabancı bi isim koymak ister ki bi insan ayrıca 30 yaşında bile ergenlikten çıkamamış o kadar insan var laflarından yola çıkarak söyledim
La saygı duymayan kim bu ne diyor Allah için 😂😂😂
O kadar karman çorman konuşuyorsun ki valla konuşasım gelmedi
Kullanıcı adımı seviyorum ve anlamı var.
Benim sana duyduğum kadar sen bana saygı duymuyorsun. Anlaşılmaz diyordun çünkü sen bana 10 tane şeyi ard arda soyledin ve bende tek tek cevap verdim, yani sen hangi yanıtımı hangi lafına yönelik olduğunu anlamıyorsun. Sorun sende.
Konuşmaya zorlayan da yok, istemiyorsan belirtmen yeterli.
Tamam sen haklısın valla bak
Kadınlara yüz kez doğruyu söyle yine de saygı duymaz doğuştan narsist bunlar bugünkü dünyanın erkeğin çabaları sayesinde oluştuğuna saygı bile duymuyorsunuz
Geldi bi erkek daha😁
Erkekler sizi baş başa bırakıyorum burada yazışın ikiniz😁