Doğru düzgün bir kadın bulduysan derhal evlen
boş ver kadınsız hayat çekilmez
Ben geceleri uyuyamıyorum
Sabaha kadar gözüm açık kalıyor
O şekilde işe gidiyorum halsiz uykusuzluk için de
İnanın kadınsız öyle de zor öyle de bir zahmet geliyor ki
Bak ben 4 aydır gurbette çalışıyorum
Daha 3 ay daha devam edeceğim
Düğün yapmak için. Evlenmek için başlık parası için. Bu karda yağmurda
Eğer kadına ihtiyaç duymasam neden bu öldürücü soğukta gurbette
Üstelik yurtdışında çalışayım
boş ver milleti sen kendine uygun birini bul derhal evlen
Kadın hayattır.
Hayatında ki kadına yamuk yapan adamlardan korkacaksın. Birlikte yediği içtiği. Kendisine hizmette kusur etmeyen kadınına yanlış yapan adamlardan kork
Çünkü onların kendine bile hayrı yok
Evlenme diyorlar. Bekar kal diyorlar
Sor o zaman madem bekarlık güzeldir
Neden evlendiniz. Ya da evlendiniz madem boşanın. Tekrardan bekarlığa geçin
Kimse senin zihninle oynamasın seni kandırmasın. Evlilik güzeldir
İyi bir kadın bulduysan
Evine gidersin. Kapıyı kilitleyip sabaha kadar içerde kalırsın10 Yorumla
En İyi Cevaplar
erkek yalnız yaşamaya kendi kendini idare etmeye alışmış ve içerisinde var olan birşeydir. eğer gerçek erkeksen yani stoacı olsun alfa olsun hangisi olursa olsun, gerçek erkek doğada modern hayattta hayatta kalır , ama sen bunu sorgularken bile gerçek erkeklikten uzaklaşıyor , betaya yönelip korkuyorsun. dostum korkma o ucubeler hayatını geliştirmiyor ve değiiştirmiyor onların verdiğinden çok fazlasını veriyorsun onlara , işin , bazen paran bazen saatlerin vs. onların sana verdiği uyduruktan gerçekçi olmayan bir duygu ve kuku... yani kadın düşmanı değilim ama modern kadınların köleside olamam onlar benim kölem olsun bu güne kadar bizler sayesinde ayakta kaldılar. güçsüz bir varlığın yokluğundan korkacak kadarda çocuksu olma sen ondan daha üstünsün fizyolojik ve biyolojik olarak. o duygusu ile hareket eder sen ise mantığınla! gerçi modern dayatmalar erkekleri bebe yaptı orası ayrı yani mantığını kullanan kişi sayısı çok az ama var olan nadir errrrrrrkeklere de harbi kadınlar düşer. çünkü kadın önce kendini düşünen erkeği sever. kendini düşünen kendi halini iyileştiren erkek zamanı geldiğinde aynı yuvada olduğu kadınıda iyi hayat yaşatır. kadının bu korunma ve çocuğunu koruma iç güdüsü seni seçmesini sağlıyor uzun lafın kısası
33 Yorumla- +1 yıl
@Orpheus3 insan yaşına bağlı birşeyler anlatmaz deneyimlerine göre birşeyler anlatır bu -1
2- senin beyinin ıq eq seviyesi ile velet dediğin insanlarınki aynı değil siz bizden 50 yıl geriden geliyorsunuz
3-istatistiklere de bakılırsa şiddete meyillilik ve boşanıp ayrılmada sizde tavan yapıyor yani sizden yaşlı olan insanlara oranla bile aşağılıksınız kendi aşağılık kompleksiniz ile insanları aşağılamaya kalkarak daha da aşağılık oluyorsunuz muhtemelen büyük hatalar sonucu b*tan ilşkilerin içindesin ve tam bir bebesin dediğim şeyler zoruna gitti ve aşağılık kompleksin ile cevap verdin
+1 yılÇok fazla insanları ötekileştirip hayatından ve çevrenden bunları yalıtmaya kalkarsan ne kendi ihtiyaç ve isteklerine ne de karşı tarafın istek ve ihtiyaçlarına faydalı karşılıklar sağlayamaz, hayatlarına yeni değerler üretemezsin. Hayatta ki amacını iyi kavra. Ortak değerler üretmek ve paylaşmanın güzelliğini birlikte çoğaltmak ve zenginleştirmek mi yoksa her ortaklığı farklılığı ve güzelliği reddettiğin kısır, birikimsiz, fakir, yoksun, öteki ve çağ dışı bir hayatı yaşamak mı?
Hayatta olduğun sürece ne kendine ne de karşı tarafa bu yoksulluğu dayatma hakkın yok. Ve bu senin tercihin dahi olamaz. Çünkü var oluşuna, psikolojine, biyolojine, genlerine ve insanlığa aykırı. Örneğin terorist gibiysen, hakkın vardır. Dağ başındasındır. Mağarada gibi yaşarsın. Ama hayır psikolojik olgunluğa erişmiş değer üreten ve değerler paylaşan bir insansan sevgiyi, ortaklığı, birlikteliği, dayanışmayı reddetme gibi bir hakkın yok. Varsa hastasın, sorunlusun demektir. Kendi kendini hasta ve huysuz etme derim.
02 Yorumla- +1 yıl
Ne dramatize ettin ya
- +1 yıl
@Ayşegül597 sanane ki sana mı ettim. yallah işine
- Kişilik & Karakter konusunda 507 cevap paylaştı.
+1 yılDinden habersiz muhafazakar bir aile cahil aptal evlilik ibadetin yarısıdır kadınla olmicaba göre geysin o halde bu bir ikincisi peygamber efendimiz her iki dünyaya da kendinizi çok kaptırıp birini ihmal etmemenizi hadiste buyurmuş gerçek müslüman olsan bunu bilirsin belli ki haberin bile yok yanlış yetiştirilen köhne sığ bie zihin daha dört duvar arasında yaşamayı İslam zabbeden Allahjn buyurdugu üzere hareket edersen keza bilgin varsa o da yok zannedersem en güzel bir şekilde aile kurmayı hayırlı müslüman yetiştirmeyi öğütluyr peygamber efendimiz yanı sıra evlilik cinsel olarak kendine dizginlitemedigin günaha düşme tehlikesine karşı karşıya kaldığında farz olur büyük sevap yani bunlar kadınla olur İslam'da kolaylık sağlanır konusu geçer İslam senin o dediğin değil yani kadın haram demek değil muhtemelen ailenin seni yetiştirdigi zihniyet gey olma üzerine cahiller nefret ediyorum hatta tiksiniyorum sizden
09 Yorumla- +1 yıl
Çok yaşa pislik seni bu yaştan sonra kimse almaz zaten
- +1 yıl
Tip değil bahsettiğim normal insan
- +1 yıl
Burasj derken kerhane mj
Soran+1 yılRuh hastası felan mısınız? 2 cümle sorudan karakter analizi yapmışsınız, gay olmuşum üzerine Müslümanlığımi felan sorgulamissinjz? Siz çok iyi muslumansaniz benimle. bu şekilde iftira atarak konusrak hakkımı girdiginizi de biliyor olmalısınız. Ve ben size hakkımı helal etmiyorum. Bolsanslar.
- +1 yıl
Soran arkadaşı top gey olarak yordum mendil verim aglama
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
96Cevap
Kişilik & Karakter konusunda 951 cevap paylaştı. yaşıyormussun işte bro. yasanır ne olcak. seks icin internetten becerin varsa düşürmece oynarsın. olmadı parasıyla eskork ki sende o işler yok gibi. onun dısında kadının ekstra hayatına somut kattıgı bişey yok bi erkeğin. cumlede devrik oldu ama:D bu yasa kadar gelmişsen ne olcak devamı olur. eskiden di ev işleri zor vs. erkeklerde artık yapıyor herseyin makinesi var. dısarda parasıyla her hizmet var. ütü camasır makinesi. dısardan yemek soylersin. bulasık makinesi alırsın eve. eve temizlikci teyze cagırırsın. hersey para.
ama hatun candır ya bence kır bu düzenini bazısı vardır harem kurmayı hayal eder 4 karı ister yapamaz o ayrı sen hiç :D
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBende muhafazakarım. Allahtan korkup sakınıyorum ama evlilik zor zinadan nasıl kaçılıyor anlatamam. Evlilik çok kutsal bir şey naifim kırılganım erkeklerden kaçarım. Ama aşırı istekliyim belkide gençliğimin en verimli çağlarında olduğum içindir ama yoldaş bulmak zor bu devirde zina edende çok hani bende öyle olmak istemiyorum kaçıyorum da ama erkeklerin temizini bulmak daha zor bence. Hepsi beklenti içinde allah korkusu az. Bilemiyorum herkes gönlüne birini bulur umarım
614 Yorumla- +1 yıl
Bazı tavsiyelerde bulunmak isterim..
Cevap sahibi+1 yılNe gibi
- +1 yıl
Gizlisin ama
Cevap sahibi+1 yılGerek yok özelden dm veya falan.
- +1 yıl
Peki nasıl istersen
- +1 yıl
Böyle kadın gerçekten çok az kaldı, Dediklerine katılıyorum
- +1 yıl
İşin zor
Cevap sahibi+1 yılHerkesin bir imtihanı var işte
- +1 yıl
Sen çizgini bozma ablam, zinadan uzak dur boş ver modernizmi
Soran+1 yılSizin dediğiniz gibi " erkeklerden kaçarım" . Aradığım özellikteki kadınlar bu şekilde olunca onlarla iletişim kurmak, onlara ulaşmak imkansız oluyor. Mesela sizin gibi birine nasıl söylenir böyle bir şey. Ve tepkisi ne olur? Kendinizden pay bicin. Durum böyle olunca yalnızlık kaçınılmaz oluyor.
Cevap sahibi+1 yılBenim hayatım yaşadıklarım çok farklı mesela yanıma gelse söylese bakarım bir yani sohbet edilir ama bir iki 3 de adı konur çekim varsa da nikah bitti çünkü ahir zaman inanın her an her şey olabilir. Şu an hani burada bile görülüyor bazı şeyler insanlar gaflete düşebiliyor. Görücü usulu deneyin aileler varken başbaşa bir odada görürşürsünüz bitti yani
Soran+1 yılMuhtemelen görücü usulü olacak zaten bu saatten sonra. Ne kadar fikirlerimiz ve hayata bakışımız örtüşür orası tartışılir. Sürekli sürekli de farklı insanlarla pazarlık yapar gibi görüsmekte hiç bana göre değil.
Cevap sahibi+1 yılİyi seç ben daha gencim ama insanların hepsini iyice stalklarım alıcı gözüyle bakmam allah var. Ama nedir ne ortama takılır bilirim isteyen olduğunda ona göre cevap veririm ama önceliğim kariyer maalesef çünkü ailem var kimsem yok fani etme bulma dünyası istemediğim şeyler yaşarsam alanım olmalı ve kapıma gelen olsa çevirmem fakat haber yollamaları yetiyor istemiyorum da direkt. Ya çağ öyle bir çağ ki iğrenç okuduğuma nefret ederim zaman kaybı ve mide bulandırıcı evet kendimi sakınıyorum ama çağdaki bütün pislikleri de görmek zorunda kaldım maalesef ve ekstradan insanların iğrençliklerini bilirim şu yaşımda soğudum siz düşünün yani Allah gönlünüze göre versin siz ne kadar temiz tuttuysanız öyle birine denk gelirsiniz inşallah
Soran+1 yılAmin sizde İnsaAllah.
+1 yılKadın ve erkek birbini tamamlayan unsurlardır aslında :) birbirine tam uyan bir puzzle parçalarını düşünün senin parçana uyacak parça var ama önemli olan o parçayı bulabilmek ve bu iş, çaba sabır ve bir sürü şey de ister balki. Evet çok felsefe yaptım belki ama gerçekten öyle. Arkadaşın durumuna gelirsek eğer, kadınsız bir hayat yaşanır mı yaşanır evet ama sırf geçmiş hayatınız sizi kadınla yaşamaya alıştırmadıysa bu ihtiyacınızın olmadığı anlamına gelmez. Kendini başka şeylere de adayabilirsin hayatını eksiksiz de yaşayabilirsin illa ki evlenmek aile, yuva kurmak gerekmiyor. Hayattını kendinin benimsediği kurallarıyla yaşayıp sürdürebilirsin sadece demek istediğim şey oturun ve gerçekten ne istediğinizin farkına varın.
20 YorumlaÖncelikle ben de müslümanım Allah a sonsuz şükürler olsun. İfadelerim birazcık üstü kapalı olacak ama anlayacağını umuyorum. Karakter ve kişilik olarak nasıl bir insansın bilmiyorum ancak bu söyleyeceklerim sana kesinlikle ışık tutar ve sana yol gösterir. İnsan kendi iç dünyasını herkesten daha iyi bilir. Bu konuda kimseyi dinlememelisin. Çünkü bu çok ciddi ve çok özel bir konu. Kalbinin sesini dinle, neler hissettiğinden ve gerçek anlamda ne istediğinden neye ihtiyaç duyduğundan emin olmalı ve ona göre karar vermeli ve hareket etmelisin. Ve tüm bunların sonucunda seni gerçekten mutlu edeceğini düşündüğün şeyi bul ve onu yap. Bu konuda hiç kimseye güvenme ve kimseyi de dinleme. Velev ki seküler bir yaşamı tercih etmek mecburiyetinde kalsan bile... Başka sözüm yok.
10 Yorumla
+1 yılBelli bir sure yalnizliktan sonra herkese olan bisey bu bence. Ama seninki biraz farkli. Sanirim sogumus uzaklasmissin iyice artik. Biri olsa bile sorunlu gider gibi geldi iliskin. Tedavi almanda fayda var. Belki bu sekilde hayatina birini alabilirsin.
20 Yorumlaşu an senin için daha bile avantajlı olabilir sadece ekonomik açıdan. İstediğin şeyi alabilirsin yiyebilirsin edebilirsin istediğin saatlerde istediğini yapabilirisin, (Kendi evin olduğunda tabii.) sorumluluk altında değilsin kısacası.
Gelelim işin kötü tarafına, yaşlanınca yalnızlığın ne kadar kötü bir şey olduğunu yavaş yavaş fark edeceksin ve senin için çok geç olacak.
10 Yorumla
+1 yılBence yaşanmaz çünkü iki tarafında ihtiyaçları varken bu soru çok saçma, kaldı ki erkeklerde bir süre yalnız kalmayı seçseler dahi uzun vadede kadınsız yapamazlar önemli olanda beraberce yaşamayı öğrenmek bu da bizim fıtratımızda var hiç bir şey bilmiyorsan en azından dinimiz islami biraz araştır kadınların önemini ve kadına dâir bir kaç bilgiyle adımlarını daha sağlıklı atarsın..
10 Yorumla
+1 yılMuhafazakar olmakla kadınsız yaşamak ne alaka ya?
İnsanları yobaz yetiştirip sonra adına da muhafazakarız biz diyorlar.
Medeniyet ve beşeri ilişki kurmakla bunu muhafazakar bir çizgide yapmayı da becerecek insanlar yetiştirmek bu kadar zor değil.
63 Yorumla- +1 yıl
Yanına getirelim döv. 2 nizde rahatlarsınız. Adam zaden bir sorun oldugunu dile getirmiş. Konusup ikna etmeniz gerekiyor. Evet biz böyleyiz dedin resmen 😂
- +1 yıl
@Yıldırım_Gokalp İnsanları siz ve biz diye ayıra ayıra bu hale getirdiler. Devam etsinler, ben medeniyetten nasibini almamışları nasıl adam edeyim.
Ayrıca sorun falan dememiş, böyleyim diye normal bir durum gibi yazmış. Bu saatten sonra da cacık olması için yoğurt bulmak lazım o arkadaşa. - +1 yıl
O nasıl bir ince giydirme hanımefendi. Diliniz bıçak gibi 😂😎😎
+1 yılKadınsız kadınlı onu bilmem ama erkeklerin çoğunda önyargı var. Biz evimizde normal oturuyoruz anamızla çayımızı içiyoruz. Gece gündüz tavşan gibi kötü erkeklere verip efendi erkekleri ağlatıyormuşuz gibi konuşuyorsunuz. 😂 benim suçum ne ya. Sevgilim olunca da permanent yani asla ayrılmam. Zaten 1 tane var şu an onunla uğraşuyorum.
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYaşanır çünkü çok uzun yıllardır bende böyleyim ve hiçbir sorun yok, bu yıla kadar yine de minimum da olsa bir isteğim vardı içimde ama artık yok bundan neredeyse eminim. Kimseye ilgim de hevesim de yok kendimde gördüğüm bu, yani olur, olmaz diye bişey yok
30 YorumlaYaşanmaz erkek kadına kadın da erkeğe muhtaçtır ikiside birbirini tamamlar eğer erkek kadına kadın da erkege muhtaç olmasaydı Allah c. c hz Havva annemizi yaratmazdı sadece çoğalmak için değil çoğu konuda erkek kadına kadında erkege muhtaçtır ki Havva annemizde Adem babamızın kaburga kemiginden yaratılmıştır sen iffetinle namusunla bekle, zaten sen Allan için temiz kalırsan elbet karşına senin gibi biri çıkar
11 Yorumla
Soran+1 yılAmin inşaallah
Gizli Üye(36-45)+1 yılOlumsuz yorumları önemseme... Her erkek hayatında kırmızı hap mavi hap ve siyah hap üçlüsünden birini seçer. Kızların kovaladığı erkek olmak için kırmızı hapı, kızları kovalayan erkek olmak için mavi hapı, yalnızlığı benimseyen erkek olmak için siyah hapı seç. Gerisi senin kararındır.
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDayım evlendi ve boşandı (aldatıldı) çok seviyordu eşini, şimdi kimseye güvenmiyor. Yaşı 43 oldu, boşanalı yaklaşık 15 yıl oldu evlenmedi. O kadınsa evlendi 5 çocuğu var şu an. Günümüz ilişkileri çok kötü, kadın erkeği sevse erkek şerefsiz oluyor. Erkek kadını sevse kadın kaşar oluyor. Allah kurtarsın hepimizi şu modern cahiliye çağından.
20 Yorumla
+1 yılDoğru kadına denk gelirsen, onsuz da yaşanabileceğini ama onunla herşeyin daha güzel olduğunu anlayacağını düşünüyorum.
32 Yorumla
Soran+1 yılDoğru kadın için ben doğru biri miyim acaba?
- +1 yıl
Senin doğrun olacak. Herkesin doğrusu değil.
Gizli Üye(25-29)+1 yılHayır, Kadınsız bir hayat nefes almayan bir gül gibidir. Ruhunun ve kalbin' in ihtiyacı vardır. Muhafazakarsın diye böyle düşünmen hoş ve doğru degildir Yeni insanlarla tanışmalısın ve daha dışa dönük olmalısın.
22 Yorumla
Soran+1 yılYapamıyorum. Kadınlara karşı hep bir mesafe koyuyorum arama. Tanıştığım insanlarla da aramızdaki ilişkiler resmiyetten öteye geçmiyor.
Cevap sahibi+1 yılbu doğru degil ve olamaz mesafe koymayı borakmalısın,
Asıl soru ne önyargın var? Bu korkuyu sorgulamadan doğru mu yanlış mı diye bakmadan bir seçim yaparsan sırf korkundan ön yargından bir hayatını kadınsız geçirebilirsin. Tecrüben bile yok bu yüzden önce bir tecrübe et bir şeyler öğren ondan sonra bir yargıya var. Büyük ihtimalle önyargın da ailenden kaynaklanıyor
10 Yorumla
+1 yılKaç tane örnek varmış bir imamın dört kadın aldığıyla alakalı işinize geldiği gibi yorumlayın aynen ayyaş sarhoşların uçkur peşinde olanların kadınlara tecavüzünü konuşmayın şu aptal üslubundan bile belli senin seviye zaten git hezeyanlarını başka köşede yaşa biraz bilgi sahibi ol araştır sokakta ergenlerin kulaktan dolma bilgilerle öğrendiği yüzeysel bilgileri satma
11 Yorumla- +1 yıl
benim hayatım hep araştırmayla geçti senin gibi cahiller yüzünden nice yuvalar yıkıldı sarhoşluk işine gelince ben alkol almıyorum alkol alanlarlada muhatap olmuyorum
şimdi geldik osuruklu imamın dört karı işine
şuanda proje müdürü olarak görevini üstlendiğim işimde iş yeri sahibi hacı ve adamın üç karısı var son karısı 28 yaşında kendisi ise 87 yaşında ve son karıdan üç çocuk var
şimdi sana sorsam bana günahı cenneti cehennemi anlatırsın o kadına sorsam cinsel hayat nasıl gidiyor diye yüzüne yere eğecek
buraya gelip insan anatomisi ile ilgili bir gram bilgin olmamasına rağmen din kılıfı adı altında cahil cahil konuşma işine gücüne bak git camiye imama söyle bana koca bul diye yardım iste o gece seni evine çağırır git dene
İnsan yalnızlığa alışınca açıkçası keyfi kaçsın istemiyor. Bence olmasa da olur. İlla birisi olması şart değil ki.
16 Yorumla
Soran+1 yılElbette şart değil. Ama insan bazen yanında bir nefes aramıyor değil.
Soran+1 yılYorumlarınız çok güzel.
Soran+1 yılDerin bir insansınız. Kendinizi iyi tanıyor ve geliştirmek çaba sarf ediyorsunuz. Yaşadıklarınizdan ders çıkarmış ve yolunuza daha emin adımlarla yürüyorsunuz. İnsanın kendine yetebilmesi ne kadar güzel ve değerli. Eğer mümkün olursa belki bir gün sizinle her hangi konu hakkında tartışmak ya da konuşmak çok isterim. Siz ve sizin gibi insanlardan öğrenilecek çok şey var. Yorumunuz için teşekkür eder, hayırlı geceler dilerim. 🙏
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu ülkenin acilen dinden kurtulması gerekiyor din diye diye insan doğasına aykırı yaşattılar insanları sevmek sevilmek cinsellik yaşamak insanın en doğal hakkıyken mahvettiler insanları yobazlar halbuki din diye bir şey yok bunu ne yazık ki hiçbir zaman öğrenemeyecekler
417 Yorumla- +1 yıl
din kocaman bir uydurma hikayedir din kılıfı adı altında osuruklu imamlar tap taze pussy sever diğer insanlar sevgili yapsa aha günaha girdi münafık dediler kendilerine her türlü pislik serbest bize günah. günahının anasını avradını sskim
- +1 yıl
Din bireysel haktır sonuçta herkes kendi bacağından demişler hiç bir dine inanmayan da kendine tercih ettğine inanıyor sonuçta.
Ama dinden kurtulma değilde zırt pırt bunun ardına sığınıp kendi altyapılarını absörbe etmekten kurtulmalı insanlar.
Abi bakıyorum konu kalp hastalıkalrı kısaca tıp terimleri konferansı, bilim ve onla alakalı şeyler konuşulması gereken yerde söz alan yetkililer konu dışına çıkıp gündemi yorumluyor ne çıkmışsa güzelleme yapıyorlar veya eleştirilere orasının yeri orası gibi konuşuyorlar.
Bunlardan arınmak lazım magazine işin içine alakasız şeyleri kayıp dini kendince olması gereken şekilde yaşayanları bazı farklı şekilde çarpıtarak filan Anladınız ne demek istediğimi zaten - +1 yıl
sorun burada zaten babacım adam tıp, bın verilerine inanmıyor kalp krizi geçiren adamı 2000 defa ya Halim çekersen iyileşirsin diye dayatma yapıyor sonra adam nasıl olsa dua okuyunca iyileşeceğim ümidiyle hastaneden eve gidiyor bi bakmışsın herif ölmüş
- +1 yıl
Cahil cahil konuşma din sana cinsellik yaşama demez önüne gelenle yaşama, sınırlarını çiz, kiminle ne yaptığın belli olsun ve herhangi bir mağduriyet durumunda da hakların korunsun böylece toplum ifsad olmasın kimin çocuğu kimden bilinsin onurlu yaşansın der senin gibi her şeyi yüzeysel yaşayıp sadece haz odaklı düz mantık düşünen ergen beyinlerin bunu idrak edememesi normal. Siz üremeyin lütfen 😘
- +1 yıl
kimin çocuğu kimden olduğu belli olsun diyemi osuruklu imamlar dört kadınla evleniyor işte senin gibi düşünenler olduğu sürece bu ülkede 16 yaşında kızın 57 yaşında osuruklu bir imama peşkeş çekme rezaleti bitmeycek bence senin üremen daha sakıncalı
Cevap sahibi+1 yılNaifdomates din diye bir sey yok canımsın ac bi kuranin turkcesini oku iki satir okumaya gonlun varsa sen bana cahil diyemezsin ben hayatim boyunca okudum sen ne okudun hadi ornek ver eski mitolojileri okudun mu tevrat incil okudun mu din sosyolojosi okudun mu bilim kitaplari okudun mu bahailikten zerdustlukten haberin var mi sumer metinlerinden haberdar misin gelip bana ahkam kesiyorsun en basitinden inandigin kitabin turkcesini okudun mu eger okumus olsaydin zaten bi aydinlanma yasardin kafanin ici kocaman bir karanlikla boslukla dolu ananin babanin hoca diye gezenlerin dediklerini almis kabul etmissin yaylan simdi
Cevap sahibi+1 yılCanimsin degil otomatik cevirmis gri zekali yazmak istemistim anla sen kor cahil
- +1 yıl
ağzına sağlık gizli kullanıcı teşekkür ederim
Cevap sahibi+1 yılSenin de agzina saglik biktik su iki satir okumamis hayatini duyduklariyla geciren ne soylenirse arastirmadan sorgulamadan kabul eden cahillerden
- +1 yıl
onlar bitmeycek bunu anladım sonumuz kötü bunu bil
Cevap sahibi+1 yılBen de farkindayim asla bitmeyecekler
- +1 yıl
asıl sorun onların bitmeyceği değil asıl sorun üç beş tane osuruklu imamın inisiyatif ve dominant yaşam tarzını kabullendirme çabasına mahkum edilmektir adam hamile karısı için benim karıma bayan doktor baksın demesini biliyor ama kızın okula gitmesine karşı çıkıyor neymiş kuran kursuna gidecekmiş ulan dümbbük hangi kuran kursunda tıp eğitimi veriliyor oorrospu çocuğu
Cevap sahibi+1 yılE millette akil yok bu herif kim ki bana yol gosteriyor demiyorlar iste kuran acam okuyam birinci elden ogrenem demiyorlar alismislar her soylenene ok demeye ac bir oku lan peygamberin evine zirt pirt gitmeyin diye ayet var lan kutsal kitapta
- +1 yıl
zaten kitabın birinci emri oku diye başlıyor 😂
- +1 yıl
bizimkiler ali erbaş müslümanı o ne derse doğrudur karılarınızı bana getirin onları hemen cennete yollayım size şefaat etsin diye anons yapsa karıyı döve döve götürür bi güzel becerttirip geri getirir bunlar geldiğimiz nokta bu
Cevap sahibi+1 yılHahaha aynen ne yazik ki kafa taslarinin ici saman yigini
- +1 yıl
evet bazılarının kafası sadece tas var bazılarının tas artı su bazılarının ise tas artı saman bazılarının da hakkaten tas ve beyin mevcut
- Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı.
s +1 yılYaşanır neden yaşanmasın ama tam kafana uygun seveceğin ve sevileceğin biri girer hayatına umarım
22 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim güzel dileğiniz için. 🙏
- +1 yıl
Rica ederim
Kadınlarla olan ilişkiler, hayatımıza duygusal derinlik, anlam ve zenginlik katar. Karşılıklı paylaşımlar, sevgi ve anlayış, insanın yaşamını daha anlamlı hale getirebilir. Ancak bireylerin tercihleri farklıdır ve bazıları kadınsız bir yaşamı seçebilir. Herkesin kendi hayat tarzını belirleme hakkı vardır ve bu tercihler kişisel mutluluğa yönelik olabilir.
00 Yorumlaİnsan tamamlanmaya ihtiyaç duyan bir varoluş rol modelidir. Tek başına olan erkek eksiktir, bir kadınla. Kadın olmasa öz çocuğuyla (kız-erkek farketmez) kendine sohbetdaş edinip onunla birlikte hayat tekamülünü ilerletmelidir. Tek başına hiçbir şey yapamaz çünkü bu evrenin kurallarında “birlik olmak” şarttır.
00 Yorumla
+1 yılYalnız yaşamak daha iyidir kadınsız hayat yaşanır mı saçma bir soru ya da erkeksiz hayat yaşanır mı evet neden yaşanmasın yaşamak için aşk değil nefes almak gerekiyor böyle sorular sorarsan insanların popon kaldırırsın
10 Yorumla
+1 yılSeks dışında yaşanır. Yorumdaki kadınlar sadece doğuruyor diye kendilerine muhtaçmışız gibi davranmamızı bekliyorlar çok komik ve acınası. Cinsellik dışında her iki tarafın da birbirine ihtiyacı var onun dışında yok.
10 YorumlaKadınsız hayat zor bence neden dersen eğer ki hayatındaki kadın kaliteli iyi bir insan ise sana mutluluk verir acı bile verse birlikte çözersin yine mutlu olursun kadınsız hayat zor bence kaç yaşında olursan ol kadınsız hayat hiç gibi bir şey
10 Yorumla
+1 yılBende senin gbi düşünüyorum aile yüzülnden soğudum ama yalnizda olmaz. Anlasacagin birini buldunmu evlenmek çok gzel. Şimdi böyle dusunuyosn ama yalnız yapamazsın düşüncen değişir zamanı var. Yalnızlık Allah'a mahsus. Dua et elbet kendin gbi birini bulursun. Sevmek evlenmek gzel şey..
20 Yorumla
+1 yılİnsan sosyal bir varlıktır ve emin ol hem psikolojik hem de fizyolojik olarak karşı cinse ihtiyaç duyuyorsun. Bunun yokluğunu da bir kere sahip olunca daha iyi anlarsın
10 Yorumla
+1 yılYalnız kalmayı tercih ediyor olabilirsin ama ön yargını kırmalısın fikrimce çünkü karşına normal hayatında da kadınlar çıkıcak. İstersen ön yargını kırıp bir kere birini sevmeyi deneyebilirsin, her ne kadar yalnızlığı sevsen de seninle yaşlanacak bir kadından ne zarar gelir zor zamanında yanında olacak olandan seveceğin kadından
11 Yorumla- +1 yıl
Bir erkekle yaşlanacak kadın 🤔
+1 yılBir kere o sevgi ve ilgiyi tadan aylar geçtikçe tekrar istiyor yani sevgi boşluğunu ya ailen doldurur ya da sevgililerin
Evcil hayvan ve arkadaş seçenekleride varda onlar o kadar etkili değiller ailen sevgi gösteriyorsa ve zaten hiç sevgilin olmamışsa evet kadınsız yaşanır11 Yorumla
+1 yılYok bu genel olarak doğru bir düşünce değil. Allah insanları birbirine muhtaç yaratmış özellikle huzur bulsun diye kadın ve erkeği yuva kurmaları için yaratmış.
11 Yorumla- +1 yıl
Ama günümüz ilişkilerine bakınca insanın bu işlerden biraz soğuduğu da doğrudur
Açıkçası bende buna alıştım. Bir kaç sene önce evlenirim diye düşünüyordum ama şimdi kesinlikle evlenmek istemiyorum. Ekonomik sorunlar, aldatmalar vs vs bunlar gözümü korkutuyor.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılKrske her dini butunler senin gibi dusunceli ve anlayisli olsalar, dogru yoldasin kardesim. Allah sev.
11 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim
+1 yılLütfen şu soruda sapıkça şeyler konuşmayın, ilişki konusunda tek gerçek var o da kadın erkeği, erkek kadını tamamlıyor ki günümüzdeki sapık ilişkileri kastetmiyorum
10 Yorumla
+1 yılBen 31 yaşımdayım. Hayatımda hiç sevgilim ve flörtüm olmadı. Sanırım kadınsız yaşanır. Ben bu zamana kadar pek ihtiyaç duymadım.
20 Yorumla
+1 yılMuhafazakar biri olarak bu yaşa kadar neden evlenmedin. Malum muhafazakarlıkta evlilik de çok mühim. Sanki burada farklı olaylarda var gibi hocam. Bu olayları halledebildiysen öyle karar ver bir bayanın hayatına girmesine.
01 Yorumla
Soran+1 yılGeç atanmamin da etkisi var. Hayatımın düzene girmeden bir ilişki yaşamak mantıklı gelmedi.
Gizli Üye(36-45)+1 yılSeni çok seviyorum Allah'ın cezası ne demek? hertürlü bize muhtaçsınız sizi bile biz doğuruyoruz bizsiz yaşayamazsınız
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYalanmı?
- +1 yıl
Sen doğursan bile bile erkeğin spermine ihtiyacın var. Sen doğursan bile o çocuk doğurana kadar 9 ay boyunca erkek senin ihtiyaçlarını ve msasraflarını gidermek zorunda kalıyor. Yani çocuk yapma konusunda yine iki tarafın da birbirine ihtiyacı var onun dışında kimsenin kimseye ihtiyacı yok.
İki taraf içinde geçerli biri olmadan diğeri olmaz 🙅
30 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 567 cevap paylaştı.
+1 yılSevgi ilgi hayat arkadaşı aslında olması gereken şeydir çünkü kadın erkek birbirini tamamlayıcıdır fıtrat böyle oluşmuş bu bir gerçektir
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 887 cevap paylaştı. Kardeşim sen haklısın bu devirde evlilik akıl işi değil anlattıkların doğru ise temiz birisin ve senin gibi temizini bulamazsın ! Bu zamanın insanları hiç ölmeyecekmiş hiç yaşlanmayacakmış gibi her haltı yiyorlar…
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 700 cevap paylaştı.
+1 yılYaşanmaz sevgiye ve ilgiye daima ihtiyaç vardır. Anne baba bir yere kadar.
Arkadaş dostla da olmaz eksik kalır insan.10 Yorumla
+1 yılBenim anne tarafı mufazakar ama ben başardım olmamayı. Kadınsız bir hayat yaşanmaz ama şimdi evlilik masraflı ne gerek var ki.
10 Yorumla
+1 yılYaşanabilir ama (cinselliğe girmiyorum) temel ihtiyaçlarını karsılamayı biliyorsan temizlik, ütü, bulasık, çamasır gibi seyler
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılYaşanmaz. Erkek ve kadın birbirini tamamlar. Açıkçası şöyle düşün bir elmanın iki yarısı gibi tamamlayıcı unsurdur
10 Yorumla
+1 yılKadınsız yaşanmaz. İki cins birbirini tamamlar. Tabiki kadın için de erkeğin yeri önemlidir fakat; kadın erkeğin iç dünyasını güzellestirir
10 YorumlaEvet tabi ki yaşanır ben neyin ne olduğunu bildiğim için içim rahat hiçbir şey göründüğü gibi saf ve masum değil maalesef
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı. Yaş aralığınız doğruysa ve alıştığınızı düşünüyorsanız durum yazdığınız gibiyse de bu kadar yaşamışsınız yine yaşarsınız…
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 692 cevap paylaştı. Elbette yaşanır ama yaşanmaması gerektiğine inanıyorum iki cinsiyet için de. Daha güzeli varken neden daha kötüsünü tercih edeyim. Hayatında anlaşabildiğin biri varsa hayat daha yaşanılabilir ve kolay oluyor. Yalnız kalmak için sebebin olmuyor.
10 YorumlaYaşanmaz tabiki her konuda iki tarafnda birbirine ihtiyacı var
20 Yorumla
+1 yılKadın erkeksiz yaşıyorsa erkekte kadınsız yaşar neden yasayamazsın
20 YorumlaBu bir tercih sanırım yaşanamaz diye bir kural yok bu senin elinde
20 Yorumla
+1 yılNe güzel olurdu hiç kadınlar olmasa hiç kavga gürültü olmazdı heralde :)
10 Yorumla
+1 yılElin ayağın tutuyorsa evet. Yorumları boş ver öyleler biraz buradakiler.
12 Yorumla- +1 yıl
ya bende çok hırs yaparsam illa yaparım diye motive ediyordum kendimi herkes zor diyince bir an moralimi bozdu
- +1 yıl
Ney zor anlamadım
+1 yılSen öyle tercih ediyorsan neden yaşanmasın? Yalnızlık çok zor fakat yapabilirim diyorsan, olur.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılYaşanmaz, ne erkek kadınsız ne de kadın erkeksiz olmaz istisnalar dışında
10 Yorumla Kadınsız da hayat yaşanır ama bir elin , bir kulağın , bir gözün yok gibi yaşanır
10 Yorumla
+1 yılİki cins de birbirine ihtiyaç duyar her konuda. Bence olmaz.
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 7,3b cevap paylaştı. Ben hâlâ yaşıyorum, ve zamanımı bekliyorum kaderimde ki insanı
10 YorumlaYaşanmaz. Erkek ve kadın birbirini tamamlar. Açıkçası ben su şişemi kapaksız kullanamam.
10 Yorumla25 yaşındayım senin gibiyim ama ben muhazafakar bir ailede büyümedim tavsiyen var mı
10 YorumlaHaklısın mübarek. Çünkü kadınlar yarı şeytandır.
10 Yorumla- Devamını Gör (140)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat