AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
99Cevap
Ön yargı oluştuysa kadınsız yaşansın daha iyi
Böyle devam bence boş ver insanlar kırılıyor ztn
Yaşanır tabi. Zaman her türlü geçer
Hayır tabii ki
aman bırak sen zaten kadınını mutlu edemezsin bu kafayla
Hayatta tek gayem bir kadını mutlu etmekti zaten. Vizyonuna tüküreyim. Kisiligimi karakterimi bilmeden nereden vardın bu sonuca acaba.
hayatta tek gayenin bu olduğunu söylemedim sorun bununla alakalıydı bunu söyledim bir kadına ihtiyaç duymayan bir kadını mutlu edemez diye düşünüyorum tabii tersi de olabilir
İhtiyaç duyup duymamakla alakalı değil soru. Bu yaşıma kadar alışılagelmiş bir hayatim vardı. Ne kadar düzgün yasasamda kısmet olmadı biriyle duygusal bir bağ kurmak. Bu kafayla demen saçma. Her önüne gelene salça olmamak, helal haram gözetip kimsenin iffetine göz dikmemek, evleneceğim kadına saygısızlık ve haksızlık olur diye flört ilişkilerden kaçmak mi oluyor bu kafa dediğin?
hayır bi kadın istemediğin için isteyen biri kadar samimi olmazsın bunu demek istiyorum saçma sapan yerlere çekme ayrıca tek sen müslüman değilsin bunları ben de düşünebiliyorum bunlar kötü şeyler değil aksine iyi şeyler benim demek istediğim hepimizin karşı cinse ihtiyacı var bu yüzden de hayatımızdaki kişilere daha samimi olabiliyoruz ama sen ihtiyaç duymadığın için soğuk olabilirsin belki bunu demek istedim? hayatında birini isteyen biriyle istemeyen birinin farkı tabii ki olır
Ön yargı neden oluştu mesela?
Özgüvenin olsaydı kendine tipsizim demezdin. Öźgüvensiz insanı kimse sevmez
La havle ya.. Güzel kardeşim kizlar boya bakmıyor emin ol. Karakterine bakarlar. Çalıştığım yerde yemek yemeye gelen bir çift vardı. (Yabanci) kadının boyu 180 adamın boyu 165 falandı vs vs takılma boya
Çıkma muhabbetini lisede falan bıraktım ben. 😀 sosyal medya iliskilerini de desteklemiyorum. Ayrıca subyanci değilim. Başka kapıya
Dostum bana yazar mısın
Kadınlı mı yasiyiruz sanki
Yaşanır tercih meselesi
o zaman sen GAY olma yolunda ilerliyorsun ki bu senin kendi seçimin.
Ne alakası var aseksüel bir yaşam tarzı seçebilirde insanlar insansın yaşam biçimi seçebilir
oda geçiyor belli bir süre sonra kalmıyor merak etme bir taraf yönleniyor insan
Merak ettiğim yok bir çok makale röportaj, film Belgesel, kitap filan inceledim anonim olarak sohbetler ettim taraflar mağdurlar filan senden bilgim fazladır bu konuda ama senden öğreneceğim şeyler yoktur diyemem çünkü insan kitaptır içine ne yazdı okumadan bilemeyiz basit bir örnek verdim cümlede sende buna olasılığı olan durumu belirttin
Peki seninki hiç kalkmiyormy
eli kolu tutuyordur muhtemelen işini rahatlkla görür
@siyahcorap kadin başka ama
mastürbasyon tekniklerini iyi uygulayan birisi normal bir cinsel ilişkiden daha çok zevk alır.
@siyahcorap yok ama kadin memesi başka
silikondan bire bir aynısını yapıyorlar artık :D
@siyahcorap yok ya hepsi saçma ben mesela erkeksiz yapamam
Tercih meselesi tabiki, ben sadece bir örnek verdim. Seks oyuncakları denedin mi peki?
Bir problemim yok. Kadınlara mesafeli olmamın sonuçları sadece.
Yaşanılmaz
Yaşanır yaşa
Bekar olanlar da var zaten cınım çok ne biçim soru bu beğ evde kalmışsın gelen soruya bak😤
Bayır gülü işine bak
Ne 😏 evde kalmış seni sen işine bak
Senin gibi kenar mahalle varoslarini aşar canım bu konular. Hayırlı işler sana. Müşteri ara sen.
Açmış goguslerini kendini pazarlıyor, bana evde kalmış diyor bide şıklık
Basit konuşsana anlamıyorum cınım
Normal kiyafet Abaza seni😤
Kadın olmadan olmaz mümkünatı yok
Eskorta gitmeye devam et dinci işid
Ben de eskortlara gittim geldim
Ama boşuna gidip geldim
Bir kere evlenip devamlı biriyle yapmak varken neden eskortlara para kaptırayım
Üstelik ayda sadece dört beş kez
Siyasete gelince milletin siyasi düşünceleri bizi bağlamaz
Herkes bu ülkede özgürdür
Özgür iradeyle kim kimi seviyorsa zihniyeti ona göre hareket eder
Önce okuduğunu anla cahil. Ben senin gibi kerhane kültüründe büyümedim. O işler sizde aile geleneği.
Demi bedavaya annenin köyünden dilsiz bir karı alıp evde süs kopegi niyetine koyup canın isteyince beleşe onu * daha kârlı siz erkekler için
Aynen öyle canım benim
Süs köpeği niyetine bir kadın alıp
Köpek kulübesine bağlayıp
Canımız istedikçe ihtiyacımızı karşılayacak şekilde yapmak aynı köpek işi yapar gibi yapmak niyetinde
Sana bu tiple 55 lik pörsük esc bile bakmaz a q
Bu tiple senin gibi nicelerine kendimi yedirdim
Senin gibilerini çok koşturdum
Senin gibileri baktı bana yalvardı ben bakmadım
Daha bir de kalkmış konuşuyor musun?
Ön yargının sebebi nedir
İlk defa birine güvendim ve kendimi açtım. Bana kendimi değersiz hissettirdi. Böyle bir tavrı haketmemistim.
1 kişi yüzünden bütün insanlara küsmen ne kadar mantıksız farkında mısın
Bütün insanlara küsmuyorum, güvenmiyorum sadece. Bir kişi meselesi değil onun böyle yapması çok zoruma gitti. Sıradan, yoldan geçen birinin hareketi değil. Onun doğru kişi olduğuna çok inanmıştım. En azından nazikçe reddedebilirdi. Kadınlar bazen çok duygusuz oluyor gerçekten. Genellemek istemiyorum ama bir çoğu ulaşılamaz bir profil çiziyor. Gerçekten seven, değer veren, dürüst ve fedakar insanların kıymeti bilinmiyor. Hep bir aksiyon ve macera peşindeler.
Bunu söylerken bile genelleme yapıyorsun. Ve bunu sırf 1 kişiden gördün diye yapıyorsun. Kusura bakma da sen de hatasız değilsin o zaman
1 kişiye bakıp bütün kızlara haksızlık eden birine kimse bakmaz tabi
Evet nazikçe reddedebilirdi ama o bunu yapmadı diye hepimiz suçlu mu olduk? Cidden çok saçma
Biz de erkekleri genelliyoruz kız😁
@Tekbaşınaharika ben genellemiyorum. İnsana yaptıklarına göre muamele edilir. Genellemeler haksızlıktan başka bir şey degil
Eğer sen haklı olsaydın, bu yaşıma kadar kör ya da topal bir kız arkadaşım olurdu. Benim bu görüşüm yeni oluştu. Yani 37 yaşıma kadar senin şu an bahsettigin zihniyette biri değildim. O yüzden dediğin boşa çıkmış oluyor. Ben bu yaşıma kadar kimseye ön yargı ile yaklasmadim. Her insan biricik ve özeldir, bireysel farklılıklar vardır, herkes şahsına münhasırdir kafasındaydim. Empati yapabilen, insanları anlamaya çalışan biriydim. Tüm bu iyi niyet ve bakış açıma rağmen yalnız kalmam neyle açıklanabilir. Kadınların hepsi elbette ki aynı değildir ama tekrar söylüyorum çoğunluğu aynıdır. Bunu yaşanmış 37 yıla istinaden söylüyorum. Bunu içine kendi aile fertlerimi de katabilirim.
Yine de bu genelleme yapmanı gerektirmez. Demek ki önceden doğru düşünüyorken sonradan yanlış düşünmeye başlamışsın
Benim böyle düşünmeme sebebiyet verenler utansın...
Kriterlerin yüksek olabilir mi? Hem bir sevgilin oldu diyosun ama sanki tümm kadlnları taniyo gibi konuşmuşsun
Güvenmek dersen ben de kimseye güvenmiyorum ama herkes kötüdür demiyorum yine de
Allah korkusu olan, güler yüzlü ve merhametli bir insan. Yüksek bir kriter olduğunu düşünmüyorum. Tüm kadınları taniyor gibi konusmuyorum bu arada.
Abi zamanin var dicem de 37 ymişsin bilemedim yani Allah gönlüne göre versin ne diyelim
Ben kimim ki kriterlerim ulaşılmaz olsun. Hepimiz aciz insanlariz. Gidecegimiz yer belli. Kimsenin kimseden üstün bir yanı yok. Dış görünüş vs desen hiç bir zaman hayatında ikili ilişkilerimin hiçbirinde on planda olmamıştır.
Gerçekten Allah korkusu olan insan sayısı çok çok az zaten maalesef. Bu konuda yapılabilecek bişey yok...
Nasip demekten başka bir şey yapamıyoruz zaten. Durum budur.
Abi öyle diyorsun da seni kıracak şekilde reddeden biri karakterli biri olamaz ki. Demek ki baktığın şey karakter değilmiş derim o zaman ben de
Onu da dinlemek lazım. Belki kendine göre haklı sebepleri vardır.
Orası öyle zaten. Her şey nasip
Hiçbir sebep kalp kırmayı haklı çıkaramaz
Burçlarınız neydi 🙃
O ikizler, ben akrep
@Tekbaşınaharika burcumu napıcan😂
Yuh ben mi ikizler oha
İkizler zordur ya en zordan başlamışsın abicim😃
Ha pardon ben olayın disindaymişım sorry
Güzel işlere giden her yol zor değil midir zaten
Kız sevgilisi sen misin 🤣🤣
@Tekbaşınaharika pardon dedim ya ben yanlış anlamışım orayı kaçırdım demek ki
O değil de 37 yaşında sevgili niye yapiyorsun abi görücü usulü evlenmek daha iyi olmaz mı hani
Sevgili yapmadım ki. Spontane gelişen bir durumdu. Ben sevgili flört olaylarına karşıyım zaten. Kpss hazırlık sürecinde güzel bir ortamımız oluşmuştu dershanede. Hiç böyle bir niyetim yoktu. Ama dediğim gibi çok inandım, doğru kişi olduğuna. Yoksa bir girisimde bulunmazdim asla.
Üzücü abi ya… Rabbim gönlüne göre versin
Amin. Cümlemizin inşallah. Alışıyor insan. Arada yutkunurken zorlaniyorsun hatırladıkça ama ona da alışıyorsun.
Yorumlarınız için ikinize de teşekkür ederim 🙏
Allah herkese hayırlısını versin diyorum. Mutlu olacağı şekilde
Rica ederiz
İstersen yaz abi benim de durumum benzer😓
yaşanır
Yaşanmaz
Normal. Hayat senin nasıl istersen öyle olsun
yasanmaz
Olmaz.
Yaşanmaz asla.
Yaşayan yaşar
Neden olmasın