Nereye gitmek istiyorum ki. Nereye gidebilirim ki. Sürekli gitmek istemek de, bir yerde, hiçbir yerde olmak istemek değil mi. Olabileceğim bir yer kaldı mı. Hiçbir yerdeyim..

#inci
Nereye gitmek istiyorum ki. Nereye gidebilirim ki. Sürekli gitmek istemek de, bir yerde, hiçbir yerde olmak istemek değil mi. Olabileceğim bir yer kaldı mı. Hiçbir yerdeyim..

#inci
Bana küsme gibi bir huy yüklenmemiş galiba.. ama buna rağmen biri beni kendinden küstürmeyi başarıyorsa, kırılıp dökülenleri toparlamak nerdeyse imkansız olur..
Teşekkürler
Rica ederim
Küsmek zordur, küsmemek için direniyorum. Küsersem toparlıyamam
Ben sana küsemem mesela
Küsmene izin vermem. Gıdıklarım seni
Çiçeğimmmm ✨❤
Sensin çiçek ❤
Küsmek zor, barışmak kolay.
Ben dayanamıyorum cok sevdigim birine küs kalinca gozlerim doluyor hep
Bize kurban olsun o çok sevdiklerimiz 🤣🤣🤣
Küsmek zor bence çünkü sevdiğim insana alınırım ve küserim. O aşamaya gelmek içinde baya bir durumu zorlaması lazım. Küsersem de geri dönüşü zordur.
Cevap
27Cevap
Barışmak zor çünkü küsersem s ittin sene konuşman
Küsmek bana sevecen bir konuymuş gibi geliyor. Birinden tiksinmişsem onunla konuşmayı kesiyorum ama bu küstüğüm anlamına gelmiyor. Soru sorarsa cevap veririm, bir konuda bir şey lazımsa yardım ederim insanlık adına ama başka zaman onu yok sayarım, yokmuş gibi yaşarım. Küsmek değil de ben tiksinirsem iletişimi kesiyorum.
Küsmek kişinin kendisine bağlıdır, barışmak bana da bağlıdır ama çok iyimser olduğum için barışmak isteyeni yaptığı şeyi de göz önünde bulundurarak genelde affederim...
Mutlu olmayiz biz he diyim sana
Öyle mi diyorsun 🤔
Hı hı
Mutsuz edenler utansın
Bir insanla kolay küsmem. Fakat zor barışırım. Bende bitince bitiyor maalesef.
Küsmek daha zordur. Yanlışlarına rağmen affettiğim birkaç insan oldu. Affedici biriyimdir o konuda sorun yaşamaz insanlar benimle. Ama küsmek öyle değil. Uyumlu biriyimdir ben. Sorun çıkaran taraf hiçbir zaman ben olmadım şimdiye dek.
Açık ara en sevmediğim şey barışmak, küsmek nedir ya, çocuk musun? onca iyilikler yap sonra tek lafıyla kalbini kırsın. Böyleleriyle barışmak istemem. Bu düşünceyle birçok kişiyi hayatımdan çıkardım. Tabii ki, ben de az manyak değilim.
Küsmek zordur insan kaybetmeyi kırmayı pek sevmem kaybetmeyi göze aldıysam yıkar geçerim barışmak söz konusu zaten olamaz o yüzden genel olarak küsmek zordur
Küsebilirler çok musamma gösterdiğimden dolayı ama sanırım artık eskisi davranmayı bırakacağım
Küsmek. Benle küsen de bir zahmet gitsin kendi köprüden atsın 😏
Bana küsmek zordur. Çok az kustugum insan vardır ömrüm boyunca 3 falan olmuştur belki..
Barışmak , bende küsmek yok silip atarım.
Milyonlarca insan var birine anlam yüklemem
Barışmak çok zor. Küsersem sebebi de büyükse ebedi konuşmam.
Awq benimle de küsen eleman cidden sorunludur, miss gibi adamım aw
Barışmak
Küsme olayını sevmem benim için ya sevdiklerim vardır ya da sildiklerim.
İkisi de zor değil. Yalnız, soğuduğum birine karşı eski samimiyetimi de kaybediyorum.
İkiside zor değil hemen barışırım küsmeyide hiç sevmem 😀
Karşıdakinin özverisi ve becerisi ile doğru orantılı olarak her ikisi de son derece kolay.
Küsmek için özel bir çaba içine girmek lâzim hshs
Barışmak ama 2 tatlı söze de yumuşuyorum bazen bilemedim
İkiside ama barışmak zordan zor imkansızdan daha imkansız
Barışmak zor.
Davami sürdüremiyorum. ben
ben çabuk kırılır zor barışırım ondan ama ufacık bir özre de affediyorum ikziler karmaşıklığı bu olsa gerek hbkjbh
Küsmek için çaba gerekli ama barışmak silinmiş yazıyı okumak gibi
Ben küsmem görmezden gelerim barışmak için de herkesle barışmam hele bu zmndan sonra asla !
Küsmek ve barışmak da
İkiside. Zor küserim zor barışırım.
Çok zor küserim, ama biter.
Sevdiğim insanlar için ikisi de çok kolay.
Muhattabima bağlı.
Kimseye kin tutmam kıranı er ya da geç affederim
Küsmek daha zor, barışmak daha kolay.
Küsmek kolay da barışmak zor.
Küsmek xor olmsli
Küsmek zor barışmak nerdeyse imkansız
Samimi olana ikisi de kolay aslında
Barışmak sanırım
Küsmek zor barışmak kolaydır.
Barışmak diyeyim.
Benimle küsmek çok zor başarabilene barışmak
Barışmak biraz daha zor.