Benimle küsmek diye bir durum söz konusu olamaz bir kere ben kimseye küsmem, Biri bana Küsmüşse bile “ Dağ Dağa küsmüş dağın haberi olmamış” modu bakidir ben de. Kızıp yol verdiklerim olmuştur. Yol verdiklerim de çok büyük bir çiğlik Yapmışlarsa selamünaleyküm demeleri yeterdi hiçbir şey olmamış gibi devam ederim yapmışlarsa selamünaleyküm demeleri yeterdi hiçbir şey olmamış gibi devam ederim. Ha bu arada delikanlı adam küsmez, karşısındaki kişi hareketlerini düzenlesin diye bir müddet tavır koyar (nokta)
Bir kere kırılırsam fena kırılırım. Kalbimi kırmak çok kolaydır ama toplaması çok uğraştırır. Eğer uğraşıp kalbimi tekrar kazanbilirse zaten beni gerçekten sevmiş demektir. Ama uğraşmamışsa gider yani sevmemiştir ve iyi ki de kalbimi kırmıştır çünkü boşu boşuna zamanımı harcamamış olurum.
İnsanlara küsmem fakat kırılabilirim. Kolay kolay kırılmam da ama kalbimi kıran birinle barışamıyorum. İkisi de zor sanırım. Fakat barışmak daha da zor.
Barışmak çünkü yapılanı hemen unuturum kıyamam affederim bu yüzden insanlar bana küsmekten çekinmez sonunda affediyor canım havası veriyorum nasıl olsa
Kırılabiliyorum. Kin tutmam. Benimle barışmak kolaydır. Affetmek te pek zorlanmam. Değer verdiğim insanın, aynı değeri vermesini, saygılı olmasını, beni anlamasını beklerim...
Insanlarla küsmem küsmek küçük insanların işidir. Eğer bana hatası olduysa veya ona kırıldıysam direk siliyorum hayatımdan ne olursa olsun kimse umrumda olmaz o hatayı yapmicaktı veya beni incitmicekti ben insanlara ikinci şansı da vermem pişman olup geri dönüyolar zaten ama geri donduklerinde ben olmuyorum asla bidaha eskisi gibi olamam konuşamam ben kimseyi kaybetmem onlar beni kaybeder. O yüzden ne küserim ne de barışırım.
Benim için genel olarak küsmek daha kolaydır çünkü alıngan bir yapıya sahibim bu yüzden de barışmak Zor oluyor.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Aslında bu tamamen yaşanan olaya bağlı. Eğer büyük bir saygısızlık ve hakaret söz konusu değilse kin tutmadığımdan kolayca affedebiliyorum. Gerektiği durumlarda alıngan olsam da kolay kolay küsmem. O yüzden küsmek daha zor diyebilirim.
Hatasız kul olmaz. Ama gel gör ki, ben Tanrı değilim tek şans vardır. Geri dönüşü yoktur. O hatayı affediyosam zaten, Dünyayı başına yıkmaya Geliyorumdur tek şansı budur. Affetmem. Ya dostum , ya da düşman. Ortası olmaz.
kolay küsmem kırılmam. ama tavır da asla koymam tavır koymak nedir abi eninde sonunda arayı düzelteceksem neden tavır koyarım. bu noktada asıl soru düzeltmek istiyor muyum? hayır ise cevap tavırla falan uğraşmam silerim direk.